Neten rengeteg gyönyörű csajt lehet találni. Pénzért majdnem mindent szabad. Egyszer a haverommal ketten mentünk fel a csajhoz. Igényes MILF volt ( 42 ). Akkor próbáltam először a szendvicset. Fél óráért fizettünk 15 ezret ketten. Évente két-három alaklom belefér. Amúgy meg otthon van a háztáji tyúkocskám... Néha kell egy kis változatosság. Útszélivel nem próbálnám ( főleg ha szódavízzel mosdik...) , de akit a neten találok általában amatőr vagy egyetemista, elfogadható albérletben, zuhanyozási lehetőséggel.. Így próbálnak meg egy kis plusz pénzt csinálni.
Sziasztok!
Még nem voltam útszélivel, viszont lakáson már igen, és jó tapasztalataim voltak. Most kipróbálnék egy útszélit, mennyire vállalnak popót? Ill mi milyen áron megy 2016-ban?
Még nem voltam útszélivel, viszont lakáson már igen, és jó tapasztalataim voltak. Most kipróbálnék egy útszélit, mennyire vállalnak popót? Ill mi milyen áron megy 2016-ban?
Szabadkai útról valakinek van valami tapasztalata?
Uhh, a 4 éves g-kamerás képeken is vannak szépen
Szombaton el kell nézni arra
Mondjuk ez lenne az első ilyenem

Köszi. Megnéztem a g-mapson, s ott is már jelen vannak. Én az M0 bpesti oldalán maradtam s ott jártam be az utcákat az Aquvaworld felé.
(Ez egy válasz Pesti pár üzenetére (2016. 04. 28. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 28. csütörtök 06:33

Az utca végén,az égetőnél a kereszteződésben dobj egy jobbost,majd az első utcán egy balost!Az az út visz dunakeszire!Na ott már virágoznak a fák rendesen

Az utca végén,az égetőnél a kereszteződésben dobj egy jobbost,majd az első utcán egy balost!Az az út visz dunakeszire!Na ott már virágoznak a fák rendesen
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2016. 04. 28. csütörtök 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 28. csütörtök 02:41

Voltam Bpesten a szemétégető körül a Felsőkert utcában és a környéken végigautóztam több utcán is, de sehol egy lány. Hova tűntek a lányok, tudja valaki? A Felsőkert utca elején, mindjárt a balrakanyar után kint van egy tábla, hogy a gyalogos közlekedés tilos, mert veszélyes. Körülnéztem kisebb kisebb csapásokon is, de egy lány nem sok, de annyit se találtam. Más terepre költöztek?
Voltam Bpesten a szemétégető körül a Felsőkert utcában és a környéken végigautóztam több utcán is, de sehol egy lány. Hova tűntek a lányok, tudja valaki? A Felsőkert utca elején, mindjárt a balrakanyar után kint van egy tábla, hogy a gyalogos közlekedés tilos, mert veszélyes. Körülnéztem kisebb kisebb csapásokon is, de egy lány nem sok, de annyit se találtam. Más terepre költöztek?
sokallod vagy kevesled az összeget?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 12. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 12. kedd 18:30
Törölt felhasználó (1194012)

Az igen,nem semmi

Az igen,nem semmi
(Ez egy válasz Magas Vekony üzenetére (2016. 01. 09. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)

B+.... beülsz a kocsidba, oszt körbeautókázod Jászberényt... nem egy metropolisz, szerintem 30 perc alatt meg is vagy. Vagy 32-es, vagy a 31-es jöhet számításba. Ez négy utszakasz... nem hinném, hogy Jászdózsa felé táboroznának. Ha megtalálod a lányokat, akkor olyan derék magasságban, a két combjuk tövében találod a p...jukat, mellmagasságban , elöl , mellmagasságban a melleiket. Uttóbiakból kettő van, így dupla eséllyel indulsz.
Sziasztok! Jászberény környékén hol állnak lányok az út szélén ?
Kurvák!? Itt még azok is kamuznak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok ! Jászberény környékén merre állnak kint lányok ?
Bp. környékén hol állnak stopposlányok?
Először voltam Bpesten a Szabadkai utcában. Volt egy dögös szőke a sarkon a Lidlnél, meg még egy a közepe tájékán, barna, egy harmadik meg a Soroksári út közelében egyezkedett egy kiskaminossal, semmi több. Ehy BMW parkolt egy ideig a bokrokban a Lidlnél, aztán elhajtott. Én a parkolóban hagytam az autót, átmentem a síneken, valóban pisilni kellett, meg is tettem, akkor láttam a BMW-t. Aztán visszamenetem a parkolóba és csak végighajtottam az utcán. Van valakinek tapasztalata, mennyi a tarifa mostanság? Van nagyobb felhozatal is? Délelőtt voltam, igaz, úgy 11 óra körül.
Jászberény és környékén merre lehet lányokat találni akár út mellet is ?
Szerintem nincs abban semmi rossz, imádok szexelni, és a pénz se jön rosszul. Persze nem mindenkivel.
Hogy ő is az, nem tudom. Viszont való igaz, én is találkoztam olyan lánnyal, aki, habár megtehette volna, hogy "normális" munkát vállaljon, mégis inkább kurvának állt. Azaz, konzum hölgynek, ahogy ő megfogalmazta..
Amikor rákérdeztem ennek okára, azt felelte: "mindig is imádtam szexelni, így adta magát a választás. Itt keverhetem a hobbimat a munkával." Háááát, Ő tudja, én azért szeretem külön választani!
(Ez egy válasz Sheila üzenetére (2016. 02. 28. vasárnap 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak kivertem rajuk. Szexelni soha
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 03. 11. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)