Ki hisztizik? Csak nem egy újabb delikvenshez van dolgunk.
Miért lennék kamu? Nem adom ki magam másnak.
Miért kellene fotó, és kitöltött adatlap? Én nem akarok társat keresni, nem futtatom magam pénzért. Nem szédítek senkit, nincs ilyen szándékom.
Eléggé logikátlanok vagytok, de hát miért is lennék ezen meglepődve?
A fórum és a társkereső nem ugyanaz. Eleve az fórum szabályzatba vágó, hogy valakik itt futtatják magukat, itt keresnek kuncsaftot, társat. Nem véletlen van külön társkereső, de fórumon is van annak külön helye.
A címben is ott a zárójelben a lényeg!
Szomorú, hogy ennyire sötétek az emberek és mellé még hazugok is.
Miért lennék kamu? Nem adom ki magam másnak.
Miért kellene fotó, és kitöltött adatlap? Én nem akarok társat keresni, nem futtatom magam pénzért. Nem szédítek senkit, nincs ilyen szándékom.
Eléggé logikátlanok vagytok, de hát miért is lennék ezen meglepődve?
A fórum és a társkereső nem ugyanaz. Eleve az fórum szabályzatba vágó, hogy valakik itt futtatják magukat, itt keresnek kuncsaftot, társat. Nem véletlen van külön társkereső, de fórumon is van annak külön helye.
A címben is ott a zárójelben a lényeg!
Szomorú, hogy ennyire sötétek az emberek és mellé még hazugok is.
Te vagy a legextrább itt! Kár, hogy olyan messze vagy. Szívesen benned lennék....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 03. péntek 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 16:36
Törölt felhasználó (1555152)

Köszi, túl vagyok egy pár ilyen akción
Csípem nagyon :P

Csípem nagyon :P
Sziasztok!
Baranyában keresnék beválalós lányokat,kizárólag szexkapcsolatra!Akár fizetős csajok is szóba jöhetnek!
Baranyában keresnék beválalós lányokat,kizárólag szexkapcsolatra!Akár fizetős csajok is szóba jöhetnek!
Gyerekek ne fizessünk a sexért ha lehet. Dw ha igen,akkor olyannak akinek semmit nem kell mondani. Ádió
Heves megyében keresnék nőt. Fizetnék is.28 éves férfi vagyok
Sziasztok ! Jászberény környékén merre állnak lányok nem láttam még kint őket
Miért baj az ha hivatásos. Ha pénzért csinálja így is úgy is kurva.
Valószínű olyanra gondol, aki nem abból él hivatásosan. Tehát mondjuk úgy, alkalmi kurva. Egyetem, vagy munka mellett hétvégenként kapható ilyesmire.
Régebben tudtam ilyenről, suli mellett, amit a szülők fizettek, a csaj heti 40-50.000 Ft-ot megkeresett 4-5 partnertől, akikből általában 3-4 fő mindig azonos volt. Kisebb a kockázat, biztos bevétel. Ebben orál és szex is benne volt, ha kétszer élveztél el sem volt gond. Akár 2 órát is ellehettél vele. Állítólag egy teljesen okos, és szép csaj volt, de független. Igényelte a szexet, és így megoldotta. Persze meg voltak válogatva az emberkék.
Ha belegondolsz, egy jobb hónapban ez tisztán 200.000 Ft, amit gyűjthetsz, mert a szülők fizettek mindent. Mire elvégezte az egyetemet, egy házra való összeg már rendelkezésre is állt. Azt nem tudom, de ha valóban okos volt a csaj, akkor valami gazdasági szakra járhatott, mert érzéke lehetett hozzá.
Szóval valami hasonlót kereshet az illető. (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 07. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 07. kedd 09:02
Régebben tudtam ilyenről, suli mellett, amit a szülők fizettek, a csaj heti 40-50.000 Ft-ot megkeresett 4-5 partnertől, akikből általában 3-4 fő mindig azonos volt. Kisebb a kockázat, biztos bevétel. Ebben orál és szex is benne volt, ha kétszer élveztél el sem volt gond. Akár 2 órát is ellehettél vele. Állítólag egy teljesen okos, és szép csaj volt, de független. Igényelte a szexet, és így megoldotta. Persze meg voltak válogatva az emberkék.
Ha belegondolsz, egy jobb hónapban ez tisztán 200.000 Ft, amit gyűjthetsz, mert a szülők fizettek mindent. Mire elvégezte az egyetemet, egy házra való összeg már rendelkezésre is állt. Azt nem tudom, de ha valóban okos volt a csaj, akkor valami gazdasági szakra járhatott, mert érzéke lehetett hozzá.
Szóval valami hasonlót kereshet az illető. (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 07. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért baj az ha hivatásos. Ha pénzért csinálja így is úgy is kurva.
Udv. Bp-en tudok ilyen csajt.

Ilyen hölgyet ismerek én is. Voltunk 5-en, barátok, akik hasonló módon "támogattunk" egy főiskolás csajt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 07. kedd 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 07. kedd 18:57
Törölt felhasználó (69371)

Valószínű olyanra gondol, aki nem abból él hivatásosan. Tehát mondjuk úgy, alkalmi kurva. Egyetem, vagy munka mellett hétvégenként kapható ilyesmire.
Szóval valami hasonlót kereshet az illető.
Szóval valami hasonlót kereshet az illető.
Hali. Debrecenben tud valaki 40 fölötti hivatásost akihez érdemes elmmeni? Nagy cici, kedvesség előny. Privibe is jöhet. Köszi elöre is.
Ezt most naponta be fogod írni? Ráadásul helytelenül?
Sziasztok!
Csongrád megyében tudja valaki merre találhatóak örömlányok?
A google a mi barátunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 24. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 24. péntek 22:49
Törölt felhasználó (1579182)

Sziasztok!
Sopron milf kurva?
Szia!
Én kíváncsi lennék rá.
Elérhető a hölgy? (Ez egy válasz puncifogo üzenetére (2017. 02. 07. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kíváncsi lennék rá.
Elérhető a hölgy? (Ez egy válasz puncifogo üzenetére (2017. 02. 07. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, de meg vannak a szabályai...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 25. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 25. szombat 20:44
Törölt felhasználó (941586)

Szia!
Én kíváncsi lennék rá.
Elérhető a hölgy?
Én kíváncsi lennék rá.
Elérhető a hölgy?
Az enyém sajnos nem, összevesztünk
De viccet félretéve, nyilván kerestem ott is, de mivel nem találtam ezért gondolom megkérdezem itt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 25. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 25. szombat 08:48

Törölt felhasználó (14563)

A google a mi barátunk!
Szeghalom környékén keresek titkos szex kapcsolatot!!!
Kurvázás (Nem társkereső!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 26. vasárnap 08:46
Törölt felhasználó (935696)
VIP

Szeghalom környékén keresek titkos szex kapcsolatot!!!