Írhatnál pár részletet privátban erről...
(Ez egy válasz puncifogo üzenetére (2017. 02. 07. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Irány a parlament okostojás...
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 26. vasárnap 18:13

Hogy Te milyen okos vagy.................. Inkább mennél a parlamentbe...................
Az a baj, hogy a parlament is tele van olyan emberekkel, akik hasonlóan nem képesek értelmezni egy-egy topic címét, mint te, és a kedves barátod.
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 26. vasárnap 18:13

Hogy Te milyen okos vagy.................. Inkább mennél a parlamentbe...................
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 26. vasárnap 11:24
Törölt felhasználó (937833)

Kurvázás (Nem társkereső!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurvázás (Nem társkereső!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 26. vasárnap 08:46
Törölt felhasználó (935696)
VIP

Szeghalom környékén keresek titkos szex kapcsolatot!!!
Szeghalom környékén keresek titkos szex kapcsolatot!!!
Az enyém sajnos nem, összevesztünk
De viccet félretéve, nyilván kerestem ott is, de mivel nem találtam ezért gondolom megkérdezem itt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 25. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 25. szombat 08:48

Törölt felhasználó (14563)

A google a mi barátunk!
Persze, de meg vannak a szabályai...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 25. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 25. szombat 20:44
Törölt felhasználó (941586)

Szia!
Én kíváncsi lennék rá.
Elérhető a hölgy?
Én kíváncsi lennék rá.
Elérhető a hölgy?
Szia!
Én kíváncsi lennék rá.
Elérhető a hölgy? (Ez egy válasz puncifogo üzenetére (2017. 02. 07. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kíváncsi lennék rá.
Elérhető a hölgy? (Ez egy válasz puncifogo üzenetére (2017. 02. 07. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopron milf kurva?
A google a mi barátunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 24. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 24. péntek 22:49
Törölt felhasználó (1579182)

Sziasztok!
Csongrád megyében tudja valaki merre találhatóak örömlányok?
Sziasztok!
Ezt most naponta be fogod írni? Ráadásul helytelenül?
Hali. Debrecenben tud valaki 40 fölötti hivatásost akihez érdemes elmmeni? Nagy cici, kedvesség előny. Privibe is jöhet. Köszi elöre is.
Ilyen hölgyet ismerek én is. Voltunk 5-en, barátok, akik hasonló módon "támogattunk" egy főiskolás csajt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 07. kedd 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 07. kedd 18:57
Törölt felhasználó (69371)

Valószínű olyanra gondol, aki nem abból él hivatásosan. Tehát mondjuk úgy, alkalmi kurva. Egyetem, vagy munka mellett hétvégenként kapható ilyesmire.
Régebben tudtam ilyenről, suli mellett, amit a szülők fizettek, a csaj heti 40-50.000 Ft-ot megkeresett 4-5 partnertől, akikből általában 3-4 fő mindig azonos volt. Kisebb a kockázat, biztos bevétel. Ebben orál és szex is benne volt, ha kétszer élveztél el sem volt gond. Akár 2 órát is ellehettél vele. Állítólag egy teljesen okos, és szép csaj volt, de független. Igényelte a szexet, és így megoldotta. Persze meg voltak válogatva az emberkék.
Ha belegondolsz, egy jobb hónapban ez tisztán 200.000 Ft, amit gyűjthetsz, mert a szülők fizettek mindent. Mire elvégezte az egyetemet, egy házra való összeg már rendelkezésre is állt. Azt nem tudom, de ha valóban okos volt a csaj, akkor valami gazdasági szakra járhatott, mert érzéke lehetett hozzá.
Szóval valami hasonlót kereshet az illető.
Régebben tudtam ilyenről, suli mellett, amit a szülők fizettek, a csaj heti 40-50.000 Ft-ot megkeresett 4-5 partnertől, akikből általában 3-4 fő mindig azonos volt. Kisebb a kockázat, biztos bevétel. Ebben orál és szex is benne volt, ha kétszer élveztél el sem volt gond. Akár 2 órát is ellehettél vele. Állítólag egy teljesen okos, és szép csaj volt, de független. Igényelte a szexet, és így megoldotta. Persze meg voltak válogatva az emberkék.
Ha belegondolsz, egy jobb hónapban ez tisztán 200.000 Ft, amit gyűjthetsz, mert a szülők fizettek mindent. Mire elvégezte az egyetemet, egy házra való összeg már rendelkezésre is állt. Azt nem tudom, de ha valóban okos volt a csaj, akkor valami gazdasági szakra járhatott, mert érzéke lehetett hozzá.
Szóval valami hasonlót kereshet az illető.
Udv. Bp-en tudok ilyen csajt.

Valószínű olyanra gondol, aki nem abból él hivatásosan. Tehát mondjuk úgy, alkalmi kurva. Egyetem, vagy munka mellett hétvégenként kapható ilyesmire.
Szóval valami hasonlót kereshet az illető. (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 07. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 07. kedd 09:02
Szóval valami hasonlót kereshet az illető. (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 02. 07. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért baj az ha hivatásos. Ha pénzért csinálja így is úgy is kurva.
Miért baj az ha hivatásos. Ha pénzért csinálja így is úgy is kurva.
Sziasztok ! Jászberény környékén merre állnak lányok nem láttam még kint őket
Heves megyében keresnék nőt. Fizetnék is.28 éves férfi vagyok