A gerlai elágazás előtt télen - nyáron látok egy csajszit az erdő szélén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 25. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 25. szombat 18:50
Törölt felhasználó (935696)

Sziasztok!
Nemtudja valaki hogy Békésnél a Doboz felé vezető úton kint szokot még állni a szőke hőlgy?
Nemtudja valaki hogy Békésnél a Doboz felé vezető úton kint szokot még állni a szőke hőlgy?
Szimplan ferishem a nem tipptopp nok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 21. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 10:34
Törölt felhasználó (69371)

"Nem toppmodellekre utazok" - Annyi pénzed nincs.

"Nem toppmodellekre utazok" - Annyi pénzed nincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 21. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 09:51

Törölt felhasználó (846137)

Eger, fuzesabony kornyeken keresek kurvakat. Utcan valahol talalok?
Facebookon esetleg? Vagy valaki ismer olyan not aki penzert raveheto olyan dolgokra? Nem toppmodellekre utazok
Facebookon esetleg? Vagy valaki ismer olyan not aki penzert raveheto olyan dolgokra? Nem toppmodellekre utazok
Eger, fuzesabony kornyeken keresek kurvakat. Utcan valahol talalok?
Mátészalka és nyiregyháza körzetében keresek hölygeket párt !!
Múltkor jártam a Gubacsi útnál.....hát basszus, mindig az jut eszembe, hogy ki az az undormány, igénytelen állat, akinek még csak a gondolat is megfordul a fejében, hogy egyáltalán hozzá érjenek azok a lányok a micsodájához!

Szia mostanában nem szokott kint állni kb 1 hónapja láttam utoljára kint álln.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 25. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 25. szombat 18:50
Törölt felhasználó (935696)

Sziasztok!
Valaki tud Szegeden, "támogatásra" szoruló diáklányt? Esetleg olyan oldalt ahol kifejezetten ilyen beállítottságú hirdetések vannak. Ha valaki esetleg tud, privátban jöhet az info.
kint van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 25. szombat 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 25. szombat 10:46
Törölt felhasználó (1568352)

Már a kurvák sem olyanok mint régen.A kurva életbe........
Szia! Engem érdekelne ez a budapesti hölgy.
(Ez egy válasz puncifogo üzenetére (2017. 02. 07. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Már a kurvák sem olyanok mint régen.A kurva életbe........
Írj privátot számomra a kérdéseddel kapcsolatban.
(Ez egy válasz hubi123 üzenetére (2017. 03. 23. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 23. csütörtök 17:14

Lenne egy kérdésem a témában. Bizonyos netes oldalakkal kapcsolatban.
De nem tudom, hogyan tegyem fel a kérdést, mert ha ide írom konkrétan, ki fogják törölni, mert reklám, vagy valami hasonló okból...
De nem tudom, hogyan tegyem fel a kérdést, mert ha ide írom konkrétan, ki fogják törölni, mert reklám, vagy valami hasonló okból...
így nehéz lesz válaszolni......
(Ez egy válasz hubi123 üzenetére (2017. 03. 23. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 23. csütörtök 17:14

Békés megyében valahol?
Sajnos én sem pedig szerintem elég sokfelé körbenéztem már
Már az interneten hírdetnek,Nem kell ácsorogni,fagyoskodni----a stricinek a kocsiban ücsörögni naphosszat 50 méterre stb,,,,,,,,,,,,
Sziasztokt Valaki nem tudja hogy Jászberény környékén merre állnak kint lányok ?
Zalában itt vagyok,de csak hobby szinten