Ha a popód nyalják, akkor hogyan lesz prosztataorgazmusod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 12. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 12. csütörtök 19:00
Törölt felhasználó (887546)

Nekem is 69-pozban jött az öröm mert akkorát élvezni sehogy nem lehet mint amikor a popod nyalják és a nő melle közt van a farkad ez nagyon jó!!
Hali!
Próbáltam már párszor ezzel a segédeszközzel de valahogy nem sikerül szimplán prosztata masszázzsal elélvezni, van valami "különleges" technika?
Szívesen fogadom a jó, bevált tanácsokat.
köszi
Próbáltam már párszor ezzel a segédeszközzel de valahogy nem sikerül szimplán prosztata masszázzsal elélvezni, van valami "különleges" technika?
Szívesen fogadom a jó, bevált tanácsokat.
köszi
a legnagyobb élvezet,ha vki már kipróbálta,nem kell hozzá vibri.
középső ujj,olajozva,közben szopni a farkát.akkorát élvez,mint soha szeretkezéssel
középső ujj,olajozva,közben szopni a farkát.akkorát élvez,mint soha szeretkezéssel
Nem tudom. Nekem nem okoz örömöt. Inkább kellemetlen ,pedig vagyon rá nagyon.
látom Te is tudod miről beszélsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 05. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 05. kedd 08:15

Törölt felhasználó (899738)

a legnagyobb élvezet,ha vki már kipróbálta,nem kell hozzá vibri.
szia szerintem nem vagy rá hangolva ! de ha csinálod magadnak kb galamb tojós nagyság a prosztata ! kb 3 _4 centire van ! szia ki tartás

Hogyan kellene rá hangolni magam? Van valami ötleted?
én ujjaztam már meg magamat számtalanszor, de magamnak sosem jött össze a prosztata orgazmus.régen eléggé ódzkodtam a szexnek ettől a területétől.aztán volt egy idősebb csajom, es cumi közben berakta az egyik ujját kérdezés nélkül... kellemes volt. nem is szóltam rá. akkor még nem is mentem el tőle. szex után kérdezte milyen volt, én mondtam, hogy tetszett. legközelebb mikor cumizott, én kértem h tegye be az ujját. akkor már síkosítóval. az sokkal jobban tetszett...nemsokára már két ujjával ujjazott. még nem tudtam annyira elengedni magam. utána néztem netem, és beszéltem vele is róla. nagyon rdekelt a téma. meg is kértem h ujjazzon meg simán. cumi nélkül. ő örömmel tette. ez volt az egyik perverziója. nagyon jól csinálta.kb 10 perc alatt el is élveztem. életem egyik legnagyobb orgazmusa volt...utána rá nemsokkal már a vibriét is belém rakta. csodás élmények voltak...
azt en is szeretem
imádom

próbálj ki segéd eszközt rá elég sok fajta van már, valószínű, hogy az arra koncentrálás hogy hogy is csináld elveszi az élvezeti értékét. Rezgési ritmust és sebességet is lehet álltani már egyeseknél.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 11. 22. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 13:13

én ujjaztam már meg magamat számtalanszor, de magamnak sosem jött össze a prosztata orgazmus.régen eléggé ódzkodtam a szexnek ettől a területétől.aztán volt egy idősebb csajom, es cumi közben berakta az egyik ujját kérdezés nélkül... kellemes volt. nem is szóltam rá. akkor még nem is mentem el tőle. szex után kérdezte milyen volt, én mondtam, hogy tetszett. legközelebb mikor cumizott, én kértem h tegye be az ujját. akkor már síkosítóval. az sokkal jobban tetszett...nemsokára már két ujjával ujjazott. még nem tudtam annyira elengedni magam. utána néztem netem, és beszéltem vele is róla. nagyon rdekelt a téma. meg is kértem h ujjazzon meg simán. cumi nélkül. ő örömmel tette. ez volt az egyik perverziója. nagyon jól csinálta.kb 10 perc alatt el is élveztem. életem egyik legnagyobb orgazmusa volt...utána rá nemsokkal már a vibriét is belém rakta. csodás élmények voltak...
Sok a beszéd de kevés a tehetség gyermekeim ,,, csak besz van de semmi tevékenység
Ű
Ű
mindenki csak fényezi magát de senki nem mond és tesz semmit ,,, vagy csak mond? és a tettek?
Nekem nem volt benne részem,de nyitott vagyok rá,ha lenne egy pár,lány,hölgy bíz szívesen belemennék

most megyek venni egy vibrit magamnak

Minek vibri? Meg kell tanítani a párodat (ha van) hogyan csinálja és tökéletes élvezet. Nem mértem még, de nekem kétszer annyit is ki tud fejni a párom, mint amennyi simán jönne és szinte fáj a végéra, de semmiért nem adnám azt az érzést.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este bevezetne valaki a proszt, orgazmus rejtelmeibe?
heves megye .

Nem kell hozza segedeszkoz sem... Volt olyan h a farkamhoz hozzam se ert a Holgy es eldurrantam... Nem is kicsit!!!
Sziasztok!
Ha ugye prosztata ingerlésével orgazmust érek el, akkor ugye prosztatából kiürül minden.
Mennyi időnek kell eltelni utána, hogy újból nekiálljak masszírozni és újból akkorát élvezhessek mint előtte?
órák vagy napok kellemek ehhez?
vagy mondjuk az első orgazmus után várok egy 5 percet és nekiállok, akkor ismét termelődik annyi mint előtte?
Köszi a válaszokat!
Ha ugye prosztata ingerlésével orgazmust érek el, akkor ugye prosztatából kiürül minden.
Mennyi időnek kell eltelni utána, hogy újból nekiálljak masszírozni és újból akkorát élvezhessek mint előtte?

vagy mondjuk az első orgazmus után várok egy 5 percet és nekiállok, akkor ismét termelődik annyi mint előtte?
Köszi a válaszokat!