Mivel nem találkozunk minden nap, ezért azt nem tudjuk kivitelezni, de amikor együtt vagyunk akkor az első menet vége 90%-ban így fejeződik be... Mind a ketten imádjuk... én csinálni, ő érezni, úgyhogy hol ő kezdeményezi, hol én
Ha már jól meg van dugva a punci, akkor jöhet neki a masszázs...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 01:03

Törölt felhasználó (373379)

Gyakran csináljátok? Ki szokta kezdeményezni? Mi van hogy egymás után több nap is.

Gyakran csináljátok? Ki szokta kezdeményezni? Mi van hogy egymás után több nap is.

Csak kézzel vagy szájjal, nincs eszköz... Egyébként azt mondta, hogy így jobb, egyszerűen csak megnézném enélkül is
Mondjuk az sem rossz látvány amikor négykézláb van és a lepedőn landol a rengeteg cucc
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 00:57

Csak kézzel szoktad, vagy van vmi eszköz is?
Csak kézzel szoktad, vagy van vmi eszköz is?
Minek privi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 00:52

privi?
privi?
Én is csak a végén szoktam, de annyira megnézném anélkül
Sokszor van, hogy a közelébe jár, de a végén mégsem....csak úgy érzi, hogy majdnem felrobban.... majdnem felrobban......, de rá kell segíteni picit kézzel vagy szájjal
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 00:43

Csak nagyon a végén, de jobb mikor kéz+száj és bumm!!!

Csak nagyon a végén, de jobb mikor kéz+száj és bumm!!!
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 19. szerda 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 00:38

Ugye, hogy ugye????
És neki megy kéz vagy száj nélkül??
Ha igen, hogy csinálja?

Ugye, hogy ugye????
És neki megy kéz vagy száj nélkül??
Ha igen, hogy csinálja?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 00:35

Jó, hogy valaki felélesztette ezt a topicot. Engem is szokott a párom kényeztetni hátúl és isteni érzés!!!
Jó, hogy valaki felélesztette ezt a topicot. Engem is szokott a párom kényeztetni hátúl és isteni érzés!!!
Jó régen szóltak hozzá ehhez a témához, pedig kár veszni hagyni!
Én nagyon szeretem csinálni a partneremnek, mert tudom és látom, hogy sokkal nagyobbat élvez tőle, nem mellesleg nekem sem utolsó látvány a magasra kilövellő sperma
Persze csak annak aki szereti és fel tudja fogni, hogy ettől még senki sem meleg, csak esélyt ad magának arra, hogy akkora orgazmusa legyen, amekkora még soha nem volt...
Nekem úgy még nem sikerült ezzel a módszerrel a partnerem a csúcsra juttatni, hogy ne segítettem volna be kézzel vagy szájjal, de gyakorlás a tudás anyja

Én nagyon szeretem csinálni a partneremnek, mert tudom és látom, hogy sokkal nagyobbat élvez tőle, nem mellesleg nekem sem utolsó látvány a magasra kilövellő sperma

Nekem úgy még nem sikerült ezzel a módszerrel a partnerem a csúcsra juttatni, hogy ne segítettem volna be kézzel vagy szájjal, de gyakorlás a tudás anyja

Hát, pedig vannak emberek, akik a testben turkálnak! Kivesznek, beraknak dolgokat "gyógyitanak"! Namost, őket hívjuk, orvosoknak, néha magasztaljuk, istenitjük, vagy utáljuk őket! Ezt sem csinálja, mindenki. Ők viszont a nagytöbségtől, még paraszolvenciát is kapnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 17. hétfő 09:35
Törölt felhasználó (37025)

Na én nem hiszem hogy megengedném egy faszinak,hogy turkáljon a valagamba.
Na én nem hiszem hogy megengedném egy faszinak,hogy turkáljon a valagamba.
(Ez egy válasz moonline üzenetére (2008. 11. 15. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 13:13

Én kipróbáltam a prosztatamasszázst egy masszőr srácnál,(egyedül nem boldogultam) itt találtam a GG-en. Fantasztikus volt!!!
Ilyen élményben még sosem volt részem! Olyan orgazmusom volt, hogy a végén már azt sem tudtam hol vagyok! Minden gátlásomat feloldotta! Csak ajánlani tudom...
Ilyen élményben még sosem volt részem! Olyan orgazmusom volt, hogy a végén már azt sem tudtam hol vagyok! Minden gátlásomat feloldotta! Csak ajánlani tudom...
Figyi bigyok! Ha te vagy a fiú, akkor neked lehet prosztata orgazmusod, vagyis ettől az ingerléstől élveznél el, magyarán: sülne el a farkad. Ha a párod nő, akkor neki prosztata orgazmusa nem lehet. Csak azért írom ezt, mert úgy tűnik, mintha nem lennél egészen tisztában az anatómiával. Nem bántani akarlak, ne értsd félre, bocsi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 16. vasárnap 14:34
Törölt felhasználó (347117)

Mi is kedveljük az anális sexet, elég gyakran míveljük is, de eddig valahogy még sosem voltunk ettől a csúcson.
Tovább gyakorlunk.....
Tovább gyakorlunk.....

Mi is kedveljük az anális sexet, elég gyakran míveljük is, de eddig valahogy még sosem voltunk ettől a csúcson.
Tovább gyakorlunk.....
Tovább gyakorlunk.....

hát én erröl hosszasan tudnék mesélni.nálunk ez nagyon mükszik a párom is+én is nagyon élvezzük.csak ajánlani tudom mindenkinek.igaz én nem tanultam de a párom mondja hol-merre tapogatozzak.és a többi csak gyakorlás megismerés kérdése.

Volt már valakinek csak a prosztata ingerléstől orgazmusa?
Mert én még nem találkoztam olyan emberrel (magamat és a páromat is beleértve) akinek csak ez elég lett volna.
Mert én még nem találkoztam olyan emberrel (magamat és a páromat is beleértve) akinek csak ez elég lett volna.
Én kipróbáltam a prosztatamasszázst egy masszőr srácnál,(egyedül nem boldogultam) itt találtam a GG-en. Fantasztikus volt!!!
Ilyen élményben még sosem volt részem! Olyan orgazmusom volt, hogy a végén már azt sem tudtam hol vagyok! Minden gátlásomat feloldotta! Csak ajánlani tudom... (Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 04. 18. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 22:41
Ilyen élményben még sosem volt részem! Olyan orgazmusom volt, hogy a végén már azt sem tudtam hol vagyok! Minden gátlásomat feloldotta! Csak ajánlani tudom... (Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 04. 18. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Állitólag létezik prosztata masszázs szolgáltatás. Hol? Ki tud róla?
Nyíregyházán, sajnos konkrétan nem tudok! Javaslom, hívj fel masszőrökrt és kérdezz rá, hogy vállalnak ilyenfajta tevékenységet, vagy esetleg még az "örömlényok"...
(Ez egy válasz maturesip üzenetére (2008. 09. 30. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 15:47

Hol találok hozzaértőt??
Kihez forduljak??
Mondjuk nyíregyházán!!
Kihez forduljak??
Mondjuk nyíregyházán!!
Hol találok hozzaértőt??
Kihez forduljak??
Mondjuk nyíregyházán!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 30. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 15:10
Kihez forduljak??
Mondjuk nyíregyházán!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 30. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (352531)

Kedves férfitársaim! Ahogy, olvasom ezeket a hozzászólásokat egyre világosabb, hogy vannak, akik egyáltalán nincsanek tisztában, hogy működik a testük!!! (Tisztelet a kivételnek.)Pl, sokan nem tudják, hol a prosztata és milyen élvezetet nyújt, ha jól bánnak vele...
Ki kell próbálni!!! Ha egyedül nem megy, kérd meg a párodat!! Ha a párod nem akarja, keress egy hozzáértőt aki szívesen elmagyarázza, esetleg megmutatja, hogy kell csinálni!!!
Nem kell szégyenlősnek lenni!!! Ahhoz, túl rövid az élet...
Ki kell próbálni!!! Ha egyedül nem megy, kérd meg a párodat!! Ha a párod nem akarja, keress egy hozzáértőt aki szívesen elmagyarázza, esetleg megmutatja, hogy kell csinálni!!!
Nem kell szégyenlősnek lenni!!! Ahhoz, túl rövid az élet...