Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"A férfiaknak a legnagyobb élvezet,sokan még sem merik kipróbálni."
"Azt mondják,hogy ők nem b...ik,hogy a feneküket macerálják."
"Aki kipróbálta az tudja,és ezzel,nem változik meg a szexuális beállítottsága"
"Akkorát élveztem, mint még soha!"
"Egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet."
"Nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja"
"Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne."

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#228   2012. 09. 01. szombat 16:28
kismadárka kismadárka
én akkor tudok a legnagyobbat élvezni ha fasz verés közben vibrizik a seggemet!!
#227   2012. 09. 01. szombat 07:34
coupling coupling
Én is szeretem ha a fenekem/prosztatám izgatja a feleségem, de azt hiszem kizárólag ettől elélvezni nem tudnék.
Viszont tegnap este lőttem akkorát, hogy egyúttal majdnem sikerült megkóstolni is a prosztimaszti utáni faszverés eredményét smile pedig ez a hatalmas spricc rám nem jellemző egyébként.
#226   2012. 08. 28. kedd 16:31
focke32 focke32
Üdv Mindenkinek
Sokat olvasgatom a topicot, hasznos, érdekes.
Engem is szokott a feleségem ilyen örömökben részesíteni nagyon élvezem is, de az igazat megvallva magamnak szeretem a legjobban csinálni. Már nagyon régen részesítem magam ilyen örömökben( több mint 25 éve), engem a vastagság hoz lázba imádom ha feszíti a fenekem, most ott tartok hogy a 4.5cm átmérőjű vibri bemelegítés és fájdalom nélkül bemegy, de ha a magam által készített felfújható játékot használom simán 6.5cm fölé is tudok menni.
Az előváladék és a sperma patakokban folyik.....................
Akit érdekel a téma szívesen beszélgethetünk, cserélhetünk tapasztalatot.
#225   2012. 08. 27. hétfő 06:53
1feffelino 1feffelino VIP
okos voltál mazo, I agree
#224   2012. 08. 26. vasárnap 22:03
Marton25 Marton25
Nekem is valaki megmutatnáá....?
#223   2012. 08. 19. vasárnap 09:24
X Törölt felhasználó (105041) VIP
Tuti !!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Sex imádó üzenetére (2012. 08. 14. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 12:17
69pózban pasi felül és nő nyalja popsiját! ISTENI!!!!!!!!!!!!!!
Megér egy próbát wink !!!!!
#222   2012. 08. 19. vasárnap 08:39
mazo mazo
Az anális szex, a prosztata izgatás tényleg jó téma!
Semmihez nem hasonlítható, ám mégis csodálatos érzést és különleges kielégülést tud nyújtani.
Abban is biztos vagyok, hogy a féltékeny Feleségek/Szeretők egyik legjobb és leghatásosabb eszköze. Ugyanis, amikor már "természetes" módon nem megy a spricc, akkor még a prosztatán keresztül egyet ki lehet csikarni. Azaz, egy reggeli szeretkezés után egy prosztatás kielégítés biztonságot ad a féltékeny feleségnek arról, hogy délutánig, estig a férj nem fog más Nőt megkívánni!!
Ügyes és dörzsölt Feleségek élnek is ezzel a "játék lehetőséggel"!!
Aki nem hiszi, próbálja ki!!
#221   2012. 08. 14. kedd 12:17
Sex imádó Sex imádó
69pózban pasi felül és nő nyalja popsiját! ISTENI!!!!!!!!!!!!!!
Megér egy próbát wink !!!!!
#220   2012. 08. 13. hétfő 11:06
X Törölt felhasználó (848400)
Sziasztok ! Szoktam olvasni ezt a blogot.Az én rövid történetem a következő. Az utóbbi időben rászoktam - a rendes szeretkezés mellett - az anális szeretkezésre. Először csak kisebb méretű vibrátorral izgatta a felesé-
gem az ánuszom, majd - amikor már kellően tág voltam - áttértünk a műpéniszre.Nekem nagyon jó, de a felesé-gem is élvezi, illetve élvezettel nézi, ahogy a műpénisz ki-be jár bennem. Több féle pozicióban is kiprobáltuk már az anált, de most a legutóbbi volt a a legjobb.Én hanyadt feküdtem, a lában a feleségem nyakába (jól felhúzott, kispárna a fenekem alatt), közben behatilt, a műpénisz ki-be járt bennem. Ugyanakkor a kezével verte a farkam. Hatalmasat élveztem, de Ő is élvezte, és élvezettel nézte ahogy kielégülök. Ajánlom mindenkinek,probálja ki. üdv.: az olvasóknak
#219   2012. 08. 11. szombat 18:19
peeti peeti
A párom nem a klassikusnak számító prosztata masszázzsal őrít meg, azt még nem próbáltuk. Cumizás közben a zacsim és a fenék nyílásom közti részt maszírozza, és közben csak picit nyúl a végbél nyílásomba. Magyarul nem ujjaz meg, csak incselkedik. Mindezt úgy teszi, hogy közben pucsít a fenekével veszettül, és látom, hogy élvezi, hogy végletekig izgat.
#218   2012. 08. 11. szombat 10:55
1feffelino 1feffelino
hát igencsak élmény ez a dolog,mikor ejakuláció nélkül élvez a férfi
a barátnőm rendszeresen csinálja, meg tudok tőle őrülni
#217   2012. 08. 10. péntek 14:53
X Törölt felhasználó (840145)
Nagyon nagy élmény.... nem sok mindennel lehet összehasonlítani!
#216   2012. 08. 10. péntek 14:43
kicsirics kicsirics
teljes mértékben osztom a véleményed erről worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 10. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041) VIP
2012. 08. 10. péntek 12:44
Nálunk az asszony szereti csinálni nekem, én egyszerűen imádom. Akkorát lehet tőle élvezni, hogy utána fél óráig még meg sem tudok mozdulni. Több éve vagyunk együtt, így már kiforrott a technika. Az a legjobb, amikor az ujja a hátsómban és közben szopja a farkamat. Hihetetlenül csodálatos élmény.
#215   2012. 08. 10. péntek 12:44
X Törölt felhasználó (105041) VIP
Nálunk az asszony szereti csinálni nekem, én egyszerűen imádom. Akkorát lehet tőle élvezni, hogy utána fél óráig még meg sem tudok mozdulni. Több éve vagyunk együtt, így már kiforrott a technika. Az a legjobb, amikor az ujja a hátsómban és közben szopja a farkamat. Hihetetlenül csodálatos élmény.
#214   2012. 07. 31. kedd 05:00
b--boy b--boy
Meg abból a "bizonyos más dolgokra" ingerlésből lesz az a bizonyos erősebb orgazmus. Lehet, hogy előtte nem árt elmenni wc-re, hogy biztosan tudd, hogy nem arról van már szó... circling
(Ez egy válasz kisgeza üzenetére (2012. 07. 30. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 30. hétfő 14:01
Sziasztok!
Én elég sokat olvastam a téma után, mert engem is érdekelt a dolog (minél nagyobb az élvezet, annál jobb).
Felvetettem a barátnőmnek, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk, és szó nélkül beleegyezett (csodálkoztam is rajta, mert elég konzervatív) smile
Vettünk egy masszázsolajat (ami síkosító is egyben), este megfürödtünk és hajrá.
Bevallom, hogy nagyon nem volt jó, sőt. Inkább kellemetlen. Amikor teljesen bent volt az ujja, az nem volt jó érzés, sőt, inkább ingerelt (bizonyos más dolgokra), többször kértem, hogy hagyja abba (amit meg is tett). Nem tudom, hogy mit rontottunk el. Amikor kezdtük, fokozatosan csinálta a párom, nem egyből be, hogy hozzá tudjak szokni (olvastam róla). Nem is találta azt a pontot, ami jó érzés lett volna, és kellemetlen érzés is volt. Mi lehetett a baj?
Ha van valakinek ötlete, azt meghallgatnám, hátha másnak is tanulságos lenne. Köszi
#213   2012. 07. 31. kedd 02:34
gesta gesta
Ez igy van.Nejem is szokta nálam "alkalmazni"
#212   2012. 07. 31. kedd 00:00
vazelinator vazelinator VIP Admin
igen kell a tudat állapot hozzá.
előtte be kell spannolni a pasit is rá, utána azaz először kivüröl megkeresni a prosztatát és ott masszírozni, majd ügyelve hogy ne múljon az ingerlés, pl cumi, farok verés közbe, s úgy megpróbálni.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 07. 30. hétfő 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 30. hétfő 17:19
Ezt nem lehet előre elhatározni..vágy kell,hogy magávé tegyen ott is,és vágy,hogy ott is odaadd magad a párodnak.."
És vannak őrült pillanatai a Vágynak,vonaglo ölelések,csokok!Nincs más,csak az Egyetlen Érzés! A test parancsa!"
#211   2012. 07. 30. hétfő 17:19
Zsuzsa Zsuzsa
Ezt nem lehet előre elhatározni..vágy kell,hogy magávé tegyen ott is,és vágy,hogy ott is odaadd magad a párodnak.."
És vannak őrült pillanatai a Vágynak,vonaglo ölelések,csokok!Nincs más,csak az Egyetlen Érzés! A test parancsa!"
(Ez egy válasz kisgeza üzenetére (2012. 07. 30. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 30. hétfő 14:01
Sziasztok!
Én elég sokat olvastam a téma után, mert engem is érdekelt a dolog (minél nagyobb az élvezet, annál jobb).
Felvetettem a barátnőmnek, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk, és szó nélkül beleegyezett (csodálkoztam is rajta, mert elég konzervatív) smile
Vettünk egy masszázsolajat (ami síkosító is egyben), este megfürödtünk és hajrá.
Bevallom, hogy nagyon nem volt jó, sőt. Inkább kellemetlen. Amikor teljesen bent volt az ujja, az nem volt jó érzés, sőt, inkább ingerelt (bizonyos más dolgokra), többször kértem, hogy hagyja abba (amit meg is tett). Nem tudom, hogy mit rontottunk el. Amikor kezdtük, fokozatosan csinálta a párom, nem egyből be, hogy hozzá tudjak szokni (olvastam róla). Nem is találta azt a pontot, ami jó érzés lett volna, és kellemetlen érzés is volt. Mi lehetett a baj?
Ha van valakinek ötlete, azt meghallgatnám, hátha másnak is tanulságos lenne. Köszi
#210   2012. 07. 30. hétfő 14:45
X Törölt felhasználó (853193)
Helo! azt olvastam,hogy nem mindegy ,hogy milyen pózban fekszel amikor eloször csináljátok rá kell jönni melyik pózban érezhető
feküdj a hátadra húzd fel a lábad a hasadig,ekkor olajos újjal kell izgatni a popsilyukat vagy a nyelvével az még izgalmasabb ,lazits gondolj valami kellemes dologra és nem nyúlhatsz a cerkához,a barinőd a mutató újját félig bedugta a has felőli oldalon ki lehet tapogatni azt a pontot,ekkor jössz te irányítod,hogy hol érzed és hogyan csinálja hol lassabban hol gyorsabban,állítólag minél később veszed kézbe a cerkát annál nagyobb lessza az orgazmus és a spriccelés is.Az első alkalom az mindenkinél suta olyan nincs ,hogy egyből sikerüljön,jó munkához ídő kell és kitartás.
Szerencsés vagy ,hogy a párod bele megy nálunk ez nem megy sajna nem engedi.Szóval sok türelmet és kitartást ,privi üzenetben elmesélhetnéd ,hogy hogyan sikerül.Ezt olvastam a prosztata masszázsról.Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 14. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60518)
2012. 07. 14. szombat 16:02
Van már újabb Nexus Revo a neve,valaki már próbálta?
#209   2012. 07. 30. hétfő 14:01
kisgeza kisgeza
Sziasztok!

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tixarka Tixarka
Nyitás ideje: 2005. 12. 31. szombat
Üzenetek: 528db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 14. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!