Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"A férfiaknak a legnagyobb élvezet,sokan még sem merik kipróbálni."
"Azt mondják,hogy ők nem b...ik,hogy a feneküket macerálják."
"Aki kipróbálta az tudja,és ezzel,nem változik meg a szexuális beállítottsága"
"Akkorát élveztem, mint még soha!"
"Egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet."
"Nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja"
"Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne."

Az eddigi hozzászólások

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#248   2012. 11. 19. hétfő 20:46
Gaabeesz Gaabeesz
Hát én ezt inkább kihagynám.
#247   2012. 11. 19. hétfő 18:40
X Törölt felhasználó (838984)
Hidd el, hogy van hatékonyabb eszköz, - egy ügyes női kéz
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 19. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863468)
2012. 11. 19. hétfő 18:37
Ha kizárólag a prosztatád izgatásától szeretnél elélvezni, szerintem érdemes beruházni egy prosztataizgatóra. Nézz körül a neten, tele vannak a szexshopok ilyenekkel. Kifejezetten erre a célra fejlesztették, ennél hatékonyabb eszköz nincs rá.
#246   2012. 11. 19. hétfő 18:37
X Törölt felhasználó (863468)
Ha kizárólag a prosztatád izgatásától szeretnél elélvezni, szerintem érdemes beruházni egy prosztataizgatóra. Nézz körül a neten, tele vannak a szexshopok ilyenekkel. Kifejezetten erre a célra fejlesztették, ennél hatékonyabb eszköz nincs rá.
(Ez egy válasz alfa007 üzenetére (2012. 11. 06. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 06. kedd 17:44
Sziasztok.
Segítségeteket szeretnénk kérni. Mi is próbálkozunk-e nagy öröm beteljesülésével,de vagy valamit rosszul csinálunk vagy valamit nem tudunk. Hogyis kell végbevinni a beteljesülést és milyen pózban a legmegfelelőbb. Mi egy fiatal pár vagyunk, 30-25 évesek, ****************. Előre is köszi a tanácsokat.
(moderálva: nem társkereső)
#245   2012. 11. 15. csütörtök 18:40
ac4er ac4er VIP
én most vettem egy nexus neo-t, kimondotta erre találták ki. az első pár perc érdekes érzés, ha megszoktad, onnantól baromi jó. aki kihagyja effajta örömöket, az bolond! smile
#244   2012. 11. 14. szerda 06:00
X Törölt felhasználó (834309)
Olvasgatom a forumot, és kiváncsi lettem melyik a leg hatékonyabb módszer a prosztata izgatására? Érdekel a dolog, próbálkoztunk is, de az orgazmusig még nem jutottunk.
#243   2012. 11. 10. szombat 11:12
X Törölt felhasználó (838984)
Valószínűleg a dokinak nem is az örömszerzés volt a célja, de az lehet, hogy egy igazi, kéjes örömszerzéstől elvette a kedved.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846028)
2012. 11. 08. csütörtök 23:50
Bár panaszom nem volt, háziorvosom javaslatára tavaly rászántam magamat és elmentem az urológiára , hogy részt vegyek a prosztataszűrésen. Hát a szituáció sem volt kellemes, de amikor az orvos benyomta az ujját a fenekembe, még csillagokat is láttam a fájdalomtól. Szörnyű volt, hiszen a prosztatám masszírozása valóban ejakulációt váltott, ki, ami nem gyönyörrel, hanem eszméletlen fájdalommal társult.
#242   2012. 11. 10. szombat 07:45
chikago chikago
én most élveztem akkorát a vibitől
#241   2012. 11. 08. csütörtök 23:50
X Törölt felhasználó (846028)
Bár panaszom nem volt, háziorvosom javaslatára tavaly rászántam magamat és elmentem az urológiára , hogy részt vegyek a prosztataszűrésen. Hát a szituáció sem volt kellemes, de amikor az orvos benyomta az ujját a fenekembe, még csillagokat is láttam a fájdalomtól. Szörnyű volt, hiszen a prosztatám masszírozása valóban ejakulációt váltott, ki, ami nem gyönyörrel, hanem eszméletlen fájdalommal társult.
#240   2012. 11. 06. kedd 17:44
alfa007 alfa007
Sziasztok.
Segítségeteket szeretnénk kérni. Mi is próbálkozunk-e nagy öröm beteljesülésével,de vagy valamit rosszul csinálunk vagy valamit nem tudunk. Hogyis kell végbevinni a beteljesülést és milyen pózban a legmegfelelőbb. Mi egy fiatal pár vagyunk, 30-25 évesek, ****************. Előre is köszi a tanácsokat.
(moderálva: nem társkereső)
#239   2012. 10. 25. csütörtök 01:06
A szakitas utan fel evvel megismerkedtem a legtunderibb lannyal, akit ismerek. A kezdettol fogva egy hullamhosszon vagyunk, gyakorlatilag barmilyen temaban, meg ha nem is ertunk mindig egyet. A szex az elejetol fogva isteni, bar o is kijelentette, hogy popsiba nem szereti (ma meg mar ugy elvezi a seggbedugast, hogy orom hallgatni). Vele viszonylag hamar elokerult ez a tema, es nem lepodtem meg, mikor elenk erdeklodest mutatott. Szinte mindig kinyalta a fenekemet, aztan elkezdett megujjazni, eleinte egy, majd ket ujjal. Es nem ugy, mint az elozo, tessek-lassek modon, hanem csatakos puncival, mindig kapva kapott az alkalmon. Majd megbeszeltuk, hogy ez mar kezd kicsit keves lenni, ezert egyszer csak bementem egy szexshopba es vettem egy kozepes meretu zseles dildot. Mikor megmutattam neki, alig varta, hogy bedughassa nekem. Az elso egy-ket alkalom meg inkabb csetles-botlassal telt, de aztan belejottunk, es ma mar hetente egyszer-ketszer elokerul a dildo. Semmi, akarcsak ehhez foghato erzest nem ismerek, egy teljesen uj dimenziot nyitnak meg az analis jatekok. Ehhez ket dolog kell: jo minosegu eszkoz es sikosito, de ami sokkal fontosabb, es ezert nyult ilyen hosszura ez a ket poszt: egy olyan partner, akiben megbizol, akivel szeretitek egymast, es aki legalabb annyira elvezi mint te. Sokat csinaltam magamnak, de osszehasonlithatatlanul jobb, ha olyan csiinalja, aki imad, akit imadsz, aki imadja csinalni. Bocs a hosszu (ket) posztert es az ekezetek hianya miatt, koszonom ha vegigolvastatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 25. csütörtök 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863468)
2012. 10. 25. csütörtök 00:44
Sziasztok! Az en tortenetem is regre nyulik vissza, eloszor 17 evesen kiserleteztem ilyennel magamnak (most 29 vagyok). Igazabol eleinte annyira nem is jott be, de ereztem, hogy lehet ebbol jot is kihozni. Neha az ujjamra huztam egy labellos kupakot, ra egy kis testapolo es picit bedugtam a seggembe mikozben kivertem. Hamar rajottem, hogy ez igy azert nem az igazi, nem is csinaltam surun. Aztan 19 evesen szerelmes lettem egy lanyba, rengeteget szexeltunk, imadtam a testet, nem is foglalkoztam ilyenekkel. Egy ido utan elkezdtunk felfedezni uj dolgokat (o pl. elegge elzarkozott az analszextol eleinte, aztan szep lassan ravettem, a vegen pedig mar volt, hogy kerte es egyszer el is elvezett a seggevel). Talan a masodik evben volt, hogy elkezdte o is kinyalni a seggemet, egyre melyebben, es egy ido utan celozgatott is ra, hogy szivesen megdugna. A sors fintora, hogy vegul vettunk ugyan egy felcsatolhatot, de nem sokkal utana szakitottunk. A kovetkezo egy evben tobb "baratnom" is volt, de reszemrol inkabb csak a szexrol szoltak ezek. A rakovetkezo evben kicsit megcsomorlottem a sok hulye csajtol, aztan egy felreszeg allapotban bementem egy szexshopba es vettem egy kisebb zseles vibratort, meg sikositot. Elegge bejott a dolog, nagyon rakattantam, hetente egyszer tuti feldugtam magamnak. Aztan talalkoztam az exemmel, aki megpenditette, hogy milyen kar, hogy soha nem hasznalhatta a felcsatolhatost. Tobb se kellett... Atjott, en bemelegitettem a vibrimmel, aztan eloszor kutyapozban dugott meg, majd lovagoltam rajta. Maga a tudat, hogy megdug egy csaj, mocskos modon bejott, de a mufasz is tul vastag volt, es nem jo tapintasu (olcso husnak...), es ami sokkal fontosabb, mar nem biztam abban a kanyban es nem tudtam teljesen elengedni magam. Bucsut intettem a lanynak vegleg, es meg rengeteget szorakoztam a kis jatekszerrel kettesben. Kb. masfel-ket ev utan viszont szerettem volna mar baratnot, ugy ereztem, keszen allok ra. Valamiert azonban nem jott ossze semmi, ereztem, hogy valamin valtoztatnom kell, hat kidobtam a lila vibrit a fiokombol. Es jol tettem, onnantol kezdve ha nem is igazi jo kapcsolatok, de legalabb biztato dolgok voltak. Aztan megint egy-ket ev ismerkedos, izgalmasabb idoszak. Harom evvel ezelott megismertem egy nagyon aranyos lanyt. Osszejottunj, es bar nem voltam szerelmes, de imadtam. Vele is haladtunk a szexualis forradalom kulonbozo fazisain, o sokkal prudebb volt, mint az elozo, prosztataizgatasra meg hasonlokra nem is mertem gondolni, de aztan valahqgy elojott es mondta, hogy meg nem csinalta, de kiprobalna. Kinyalt es megujjazott, egy ido utan pedig vettem egy pici dildot (meglepetes volt). Megcsinalt azzal is, de lattam rajta, hogy nem tetszik neki a dolog, ugyhogy elo se vettem tobbet. Ment minden tovabb, neha megujjazott, de valahogy nem lelkesedett erte, mindig nekem kellett kernem stb. Reszben ez is volt az oka, hogy szakitottunk.
#238   2012. 10. 25. csütörtök 00:44
Sziasztok! Az en tortenetem is regre nyulik vissza, eloszor 17 evesen kiserleteztem ilyennel magamnak (most 29 vagyok). Igazabol eleinte annyira nem is jott be, de ereztem, hogy lehet ebbol jot is kihozni. Neha az ujjamra huztam egy labellos kupakot, ra egy kis testapolo es picit bedugtam a seggembe mikozben kivertem. Hamar rajottem, hogy ez igy azert nem az igazi, nem is csinaltam surun. Aztan 19 evesen szerelmes lettem egy lanyba, rengeteget szexeltunk, imadtam a testet, nem is foglalkoztam ilyenekkel. Egy ido utan elkezdtunk felfedezni uj dolgokat (o pl. elegge elzarkozott az analszextol eleinte, aztan szep lassan ravettem, a vegen pedig mar volt, hogy kerte es egyszer el is elvezett a seggevel). Talan a masodik evben volt, hogy elkezdte o is kinyalni a seggemet, egyre melyebben, es egy ido utan celozgatott is ra, hogy szivesen megdugna. A sors fintora, hogy vegul vettunk ugyan egy felcsatolhatot, de nem sokkal utana szakitottunk. A kovetkezo egy evben tobb "baratnom" is volt, de reszemrol inkabb csak a szexrol szoltak ezek. A rakovetkezo evben kicsit megcsomorlottem a sok hulye csajtol, aztan egy felreszeg allapotban bementem egy szexshopba es vettem egy kisebb zseles vibratort, meg sikositot. Elegge bejott a dolog, nagyon rakattantam, hetente egyszer tuti feldugtam magamnak. Aztan talalkoztam az exemmel, aki megpenditette, hogy milyen kar, hogy soha nem hasznalhatta a felcsatolhatost. Tobb se kellett... Atjott, en bemelegitettem a vibrimmel, aztan eloszor kutyapozban dugott meg, majd lovagoltam rajta. Maga a tudat, hogy megdug egy csaj, mocskos modon bejott, de a mufasz is tul vastag volt, es nem jo tapintasu (olcso husnak...), es ami sokkal fontosabb, mar nem biztam abban a kanyban es nem tudtam teljesen elengedni magam. Bucsut intettem a lanynak vegleg, es meg rengeteget szorakoztam a kis jatekszerrel kettesben. Kb. masfel-ket ev utan viszont szerettem volna mar baratnot, ugy ereztem, keszen allok ra. Valamiert azonban nem jott ossze semmi, ereztem, hogy valamin valtoztatnom kell, hat kidobtam a lila vibrit a fiokombol. Es jol tettem, onnantol kezdve ha nem is igazi jo kapcsolatok, de legalabb biztato dolgok voltak. Aztan megint egy-ket ev ismerkedos, izgalmasabb idoszak. Harom evvel ezelott megismertem egy nagyon aranyos lanyt. Osszejottunj, es bar nem voltam szerelmes, de imadtam. Vele is haladtunk a szexualis forradalom kulonbozo fazisain, o sokkal prudebb volt, mint az elozo, prosztataizgatasra meg hasonlokra nem is mertem gondolni, de aztan valahqgy elojott es mondta, hogy meg nem csinalta, de kiprobalna. Kinyalt es megujjazott, egy ido utan pedig vettem egy pici dildot (meglepetes volt). Megcsinalt azzal is, de lattam rajta, hogy nem tetszik neki a dolog, ugyhogy elo se vettem tobbet. Ment minden tovabb, neha megujjazott, de valahogy nem lelkesedett erte, mindig nekem kellett kernem stb. Reszben ez is volt az oka, hogy szakitottunk.
#237   2012. 10. 24. szerda 11:24
négyesszex négyesszex
Üdv mindenkinek! Párommal mi is csináljuk már egy ideje az ilyen dolgokat. Sokszor csinálja az ujjával, de legtöbbször inkább prosztataizgatóval. Isteni mikor bent van! A vége pedig olyan, mint ahogy azt előttem már leírták: "patakokban" jön!!! Nem szabad kihagyni!!!
#236   2012. 10. 22. hétfő 13:18
bios02 bios02
Várom a beszámolót! Engem is nagyon érdekel a dolog, de eddig még nem jött össze!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 21. vasárnap 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853783)
2012. 10. 21. vasárnap 15:05
Készülök prosztata masszázsra elmenni, olyan valakihez aki ért hozzá. A hölgy már meg van, nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
#235   2012. 10. 21. vasárnap 15:05
X Törölt felhasználó (853783)
Készülök prosztata masszázsra elmenni, olyan valakihez aki ért hozzá. A hölgy már meg van, nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
#234   2012. 10. 19. péntek 20:14
gabicabi gabicabi
nálunk is bevett poz és szinte a barátnöm "követeli"magának teljesen beizgul mikor érzi hogy megkeményedik egymás után többször is smile nagyon nagy élvezeteket tud nekem is adni mert nagyokat élvezek egymás után többször is smile
#233   2012. 09. 05. szerda 09:57
X Törölt felhasználó (856735)
Bevett póz nálunk smile
(Ez egy válasz Sex imádó üzenetére (2012. 08. 14. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 12:17
69pózban pasi felül és nő nyalja popsiját! ISTENI!!!!!!!!!!!!!!
Megér egy próbát wink !!!!!
#232   2012. 09. 05. szerda 09:55
X Törölt felhasználó (856735)
Mi nagy élvezői vagyunk a prosztatamasszázsnak. Régóta gyakoroljuk, de farokverés nélkül, csak a prosztatát izgatva még nem sikerült elélveznem. Állítólag, ha jól csinálják, akkor nincs is spricc, csak tömény patakokban kifolyik a cucc. Párszor már elértük ezt, de inkább jellemző, hogy farokveréssel egybekötve lelövöm a csillárt smile .
Mindenkét esetben élvezés után percekig öntudatlanul remegek, és nem tudok megmozdulni.A párom meg mosolyogva simogat és élvezette nézi az élvezésem utózöngéit. Javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki. Legjobb...
#231   2012. 09. 05. szerda 08:48
X Törölt felhasználó (373340)
A minap Vác felett a szigeti oldalon kötöttem ki.
Aztán jött egy pár ( férfi és nő ) motoros gumicsónakkal. A fiú babrálta motort mert nem volt jó, de aztán beindult egy kis sex. A fiú ráfeküdt a gumicsúnakra, a nadrágját lehúzta a lány meg simogatta a fenekét. Na meg fogja dugni a srácot, - gondoltam. Láthatólag élvezték a dolgot, bár zavatrta őket, hogy távolban nézem őket. Abbahagyták sajnos a dolgokat. Pedig nem kellett volna. Talán majd legközelebb.
Aztán pár szót beszéltem is velük, de nem tértem rá, hogy figyeltem őket. Nem akartam zavarba hozni a kedves párt.
#230   2012. 09. 03. hétfő 15:56
Pure Pleasure Pure Pleasure
Imádom amikor a párom feldugja a fenekembe az ujjait és masszírozza a prosztatám, de azt is amikor a vibrátorral vagy dildoval intenzívebben megdugja és közben izgatja a farkamat a szájával / kezével, vagy én verem ki magamnak. Még nem sikerült csak kizárólag análisan elélvezni, volt már, hogy nagyon közel jártam hozzá, viszont hatalmasakat spriccelek így!
#229   2012. 09. 02. vasárnap 10:18
1feffelino 1feffelino VIP
nos ez az amit próbálni kell és utána nyilatkozni
félelmetes orgazmus ejakuláció nélkül, ha valaki úgy ujjazza az embert, hogy kezdi 1-el és lassan bejut kettővel, különböző hosszúságú az ujj, ezt tudjuk, szóval ez így fenomenális, hát ha közben szopnak is...

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tixarka Tixarka
Nyitás ideje: 2005. 12. 31. szombat
Üzenetek: 528db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 14. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!