Bár panaszom nem volt, háziorvosom javaslatára tavaly rászántam magamat és elmentem az urológiára , hogy részt vegyek a prosztataszűrésen. Hát a szituáció sem volt kellemes, de amikor az orvos benyomta az ujját a fenekembe, még csillagokat is láttam a fájdalomtól. Szörnyű volt, hiszen a prosztatám masszírozása valóban ejakulációt váltott, ki, ami nem gyönyörrel, hanem eszméletlen fájdalommal társult.
én most élveztem akkorát a vibitől
Valószínűleg a dokinak nem is az örömszerzés volt a célja, de az lehet, hogy egy igazi, kéjes örömszerzéstől elvette a kedved.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 23:50
Törölt felhasználó (846028)

Bár panaszom nem volt, háziorvosom javaslatára tavaly rászántam magamat és elmentem az urológiára , hogy részt vegyek a prosztataszűrésen. Hát a szituáció sem volt kellemes, de amikor az orvos benyomta az ujját a fenekembe, még csillagokat is láttam a fájdalomtól. Szörnyű volt, hiszen a prosztatám masszírozása valóban ejakulációt váltott, ki, ami nem gyönyörrel, hanem eszméletlen fájdalommal társult.
Olvasgatom a forumot, és kiváncsi lettem melyik a leg hatékonyabb módszer a prosztata izgatására? Érdekel a dolog, próbálkoztunk is, de az orgazmusig még nem jutottunk.
én most vettem egy nexus neo-t, kimondotta erre találták ki. az első pár perc érdekes érzés, ha megszoktad, onnantól baromi jó. aki kihagyja effajta örömöket, az bolond!

Ha kizárólag a prosztatád izgatásától szeretnél elélvezni, szerintem érdemes beruházni egy prosztataizgatóra. Nézz körül a neten, tele vannak a szexshopok ilyenekkel. Kifejezetten erre a célra fejlesztették, ennél hatékonyabb eszköz nincs rá.
(Ez egy válasz alfa007 üzenetére (2012. 11. 06. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 06. kedd 17:44

Sziasztok.
Segítségeteket szeretnénk kérni. Mi is próbálkozunk-e nagy öröm beteljesülésével,de vagy valamit rosszul csinálunk vagy valamit nem tudunk. Hogyis kell végbevinni a beteljesülést és milyen pózban a legmegfelelőbb. Mi egy fiatal pár vagyunk, 30-25 évesek, ****************. Előre is köszi a tanácsokat.
(moderálva: nem társkereső)
Segítségeteket szeretnénk kérni. Mi is próbálkozunk-e nagy öröm beteljesülésével,de vagy valamit rosszul csinálunk vagy valamit nem tudunk. Hogyis kell végbevinni a beteljesülést és milyen pózban a legmegfelelőbb. Mi egy fiatal pár vagyunk, 30-25 évesek, ****************. Előre is köszi a tanácsokat.
(moderálva: nem társkereső)
Hidd el, hogy van hatékonyabb eszköz, - egy ügyes női kéz
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 19. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 19. hétfő 18:37
Törölt felhasználó (863468)

Ha kizárólag a prosztatád izgatásától szeretnél elélvezni, szerintem érdemes beruházni egy prosztataizgatóra. Nézz körül a neten, tele vannak a szexshopok ilyenekkel. Kifejezetten erre a célra fejlesztették, ennél hatékonyabb eszköz nincs rá.
Hát én ezt inkább kihagynám.
egy noj kéz csodákra képes
jobb mint a prosztataizgatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 19. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 19. hétfő 18:40

Törölt felhasználó (838984)

Hidd el, hogy van hatékonyabb eszköz, - egy ügyes női kéz
mi tisztában vagyunk vele, rendszeresen műveljük is
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2012. 11. 20. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

de még mennyire ,hogy igazatok van
egy ügyes női ujjacskánál nincs is élvezetesebb! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 20. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 20. kedd 21:30
egy ügyes női ujjacskánál nincs is élvezetesebb! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 20. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (838984)

mi tisztában vagyunk vele, rendszeresen műveljük is

A prosztatát, ha urológus megvizsgálja, hát bizony az nem kellemes. Régebben volt hozzá szerencsém.
Most azonban prosztata masszázsra mentem el. Szakavatott kezek (hölgy) csinálta, hát így se volt egy leányálom, egy idő után megfordult a fejemben, hogy mondom neki hagyja abba, de aztán csak kibírtam. Aki otthon a párjával csinálja, nyilván egészen más mert közben "más is történik" mint a prosztata masszírozása. Azt mondta miközben masszíroz meg kell hogy induljon kifelé valami anyagocska és ezt néha a másik kezével ellenőrizte a farkam végén. Kb. 15-20 perc után kivette az ujját és azt mondta forduljak meg. A hátamra feküdtem, ekkor azt mondta, hogy prosztata masszázs után, magömlésnek kell lenni és elkezdte bekenni és masszírozni a zacsit és a farkam. Gondoltam végre valami jó! Annyira azért nem volt könnyű dolga, mert a prosztata masszírozásától egészen kicsire összementem. A női kezek gyengédsége azért meghozta a gyümölcsét addig verte a farkam míg egy jó nagyot lövelltem. Ezután még ebben a pózban benyúlt és masszírozott egy kis ideig, így sikerült teljesen kiürülnöm. Mindent összevetve, volt egy nagyon kellemetlen és egy kellemes rész az egészben. Ez azonban nem prosztata orgazmus volt, nem állítom hogy az nem is létezik, de nekem nem sikerült megtapasztalnom.
Most azonban prosztata masszázsra mentem el. Szakavatott kezek (hölgy) csinálta, hát így se volt egy leányálom, egy idő után megfordult a fejemben, hogy mondom neki hagyja abba, de aztán csak kibírtam. Aki otthon a párjával csinálja, nyilván egészen más mert közben "más is történik" mint a prosztata masszírozása. Azt mondta miközben masszíroz meg kell hogy induljon kifelé valami anyagocska és ezt néha a másik kezével ellenőrizte a farkam végén. Kb. 15-20 perc után kivette az ujját és azt mondta forduljak meg. A hátamra feküdtem, ekkor azt mondta, hogy prosztata masszázs után, magömlésnek kell lenni és elkezdte bekenni és masszírozni a zacsit és a farkam. Gondoltam végre valami jó! Annyira azért nem volt könnyű dolga, mert a prosztata masszírozásától egészen kicsire összementem. A női kezek gyengédsége azért meghozta a gyümölcsét addig verte a farkam míg egy jó nagyot lövelltem. Ezután még ebben a pózban benyúlt és masszírozott egy kis ideig, így sikerült teljesen kiürülnöm. Mindent összevetve, volt egy nagyon kellemetlen és egy kellemes rész az egészben. Ez azonban nem prosztata orgazmus volt, nem állítom hogy az nem is létezik, de nekem nem sikerült megtapasztalnom.
Szia, nagyon érdekelne, hogyan készítettél felfújható eszközt, gondolom más is kíváncsi rá.
(Ez egy válasz focke32 üzenetére (2012. 08. 28. kedd 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 16:31

Üdv Mindenkinek
Sokat olvasgatom a topicot, hasznos, érdekes.
Engem is szokott a feleségem ilyen örömökben részesíteni nagyon élvezem is, de az igazat megvallva magamnak szeretem a legjobban csinálni. Már nagyon régen részesítem magam ilyen örömökben( több mint 25 éve), engem a vastagság hoz lázba imádom ha feszíti a fenekem, most ott tartok hogy a 4.5cm átmérőjű vibri bemelegítés és fájdalom nélkül bemegy, de ha a magam által készített felfújható játékot használom simán 6.5cm fölé is tudok menni.
Az előváladék és a sperma patakokban folyik.....................
Akit érdekel a téma szívesen beszélgethetünk, cserélhetünk tapasztalatot.
Sokat olvasgatom a topicot, hasznos, érdekes.
Engem is szokott a feleségem ilyen örömökben részesíteni nagyon élvezem is, de az igazat megvallva magamnak szeretem a legjobban csinálni. Már nagyon régen részesítem magam ilyen örömökben( több mint 25 éve), engem a vastagság hoz lázba imádom ha feszíti a fenekem, most ott tartok hogy a 4.5cm átmérőjű vibri bemelegítés és fájdalom nélkül bemegy, de ha a magam által készített felfújható játékot használom simán 6.5cm fölé is tudok menni.
Az előváladék és a sperma patakokban folyik.....................
Akit érdekel a téma szívesen beszélgethetünk, cserélhetünk tapasztalatot.
Somogy megyéven segìtene nekünk valaki e témában?
Shopban kapható pumpás anál tágitó normál méretben is.
(Ez egy válasz copboy86 üzenetére (2012. 11. 25. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 25. vasárnap 19:16

Szia, nagyon érdekelne, hogyan készítettél felfújható eszközt, gondolom más is kíváncsi rá.
18/5-öm elèggè jò dolgokat tud vègbe vinni!

A prosztata masszírozása előtt célszerű kiüríteni a húgyhólyagot, és négykézláb kell elhelyezkedni. A speciális technika segítségével kiürül a prosztatából a megrekedt váladék, megszűnik a feszülés,ami jótékonyan hat a prosztatára.
Nagyon vigyázni kell azonban a prosztatamasszázs alkalmazásánál, a rossz technika, az erős mozdulatok végzése gyulladás fellobbanását, és helyi tályog kialakulását okozhatja. Előfordulhat, hogy a váladék a mellékherékbe, és a húgyhólyagba jut és ez további gyulladást okoz. Éppen ezért a helytelen technika alkalmazása felgyórsíthatja a másodlagos daganatok kialakulását!
Nagyon vigyázni kell azonban a prosztatamasszázs alkalmazásánál, a rossz technika, az erős mozdulatok végzése gyulladás fellobbanását, és helyi tályog kialakulását okozhatja. Előfordulhat, hogy a váladék a mellékherékbe, és a húgyhólyagba jut és ez további gyulladást okoz. Éppen ezért a helytelen technika alkalmazása felgyórsíthatja a másodlagos daganatok kialakulását!
Én SZIVESEN! :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 29. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 29. csütörtök 13:12
Törölt felhasználó (792330)

Somogy megyéven segìtene nekünk valaki e témában?
Sziasztok! Valaki Pesten csajok? egy jó kis prosztata szexre?
Sziasztok.Egy oylan kérdésem lenne h szeretném kipróbálni egyedül a prosztata masszázst.Ehze kérnék segítséget hogy milyen helységben milyen anyagokkal milyen pózban tudnám végbe vinni és nagy élvezést elérni? köszönöm a segítséget