Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"A férfiaknak a legnagyobb élvezet,sokan még sem merik kipróbálni."
"Azt mondják,hogy ők nem b...ik,hogy a feneküket macerálják."
"Aki kipróbálta az tudja,és ezzel,nem változik meg a szexuális beállítottsága"
"Akkorát élveztem, mint még soha!"
"Egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet."
"Nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja"
"Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne."

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#288   2013. 07. 25. csütörtök 18:11
Mira Cuckold Mira Cuckold
szeretem csinálni,de kár irigykedned én azt tapasztaltam,hogy ez a legtöbb nőnél már nem tabu,tehát nyugodtan kérheted a barátnődtől egy kis gyakorlás és profi lesz ő is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882082)
2013. 07. 25. csütörtök 18:09
irigylem akikkel már csináltad .....:(
#287   2013. 07. 25. csütörtök 18:09
X Törölt felhasználó (882082)
irigylem akikkel már csináltad .....:(
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 25. csütörtök 17:41
Valóban hatalmas élvezeti forrás a pasiknak..csináltam már sok férfinak,köztük olyanoknak is akik valami homofob elgondolásból eleinte elzárkoztak,és sosem maradt el a happy end...van erre a célra felcsatisom és kimondott prosztatamasszírozóm is,de azt figyeltem meg,hogy kézzel lehet a legintenzívebben ingerelni...Sok síkosító,ovatos tágítgatás először egy ujjal,majd ha már kellemes mehet mellé a másik ujj is...mindenféle kézi rásegítés nélkül el tudnak menni a pasik ráadásul erőteljesebb az élmény mint hagyományos módon...van aki szereti ha közben feszül a feneke ,ők vagy több ujjat vagy egy vaskosabb műpéniszt kapnak...szeretem, csinálni,jó érezni és látni ahogy teljesen átszellemülnek az élvezettől,és szinte megszakad a kapcsolatuk a világgal... smile
#286   2013. 07. 25. csütörtök 17:41
Mira Cuckold Mira Cuckold
Valóban hatalmas élvezeti forrás a pasiknak..csináltam már sok férfinak,köztük olyanoknak is akik valami homofob elgondolásból eleinte elzárkoztak,és sosem maradt el a happy end...van erre a célra felcsatisom és kimondott prosztatamasszírozóm is,de azt figyeltem meg,hogy kézzel lehet a legintenzívebben ingerelni...Sok síkosító,ovatos tágítgatás először egy ujjal,majd ha már kellemes mehet mellé a másik ujj is...mindenféle kézi rásegítés nélkül el tudnak menni a pasik ráadásul erőteljesebb az élmény mint hagyományos módon...van aki szereti ha közben feszül a feneke ,ők vagy több ujjat vagy egy vaskosabb műpéniszt kapnak...szeretem, csinálni,jó érezni és látni ahogy teljesen átszellemülnek az élvezettől,és szinte megszakad a kapcsolatuk a világgal... smile
#285   2013. 07. 23. kedd 08:45
MANO28 MANO28
igen nagyon jó én vettem lepkét fel csatolós és van rajta pénisz kb 10_12 centi a párom nagyon szereti ! én is élvezem vibrál és a csiklómat is ! melegen Ajánlom ! finom
#284   2013. 07. 23. kedd 06:51
Stitchi Stitchi
A felesegem kozepso ujja es egy derek adag sikosito....
Ha csak ragondolok mar merevdek is megfele..
Kifejezetten JO erzes, amikor ugy erzed, meg mindig "van benne valami"!
Ajanlom mindenkinek!
#283   2013. 07. 22. hétfő 21:01
Lányok lányok még most sem találtam aki hátulrol egy kicsit behatolna ,,,,,,,,, tényleg senki nincs itt ? :(
#282   2013. 07. 06. szombat 00:09
X Törölt felhasználó (774401)
Irigylem a parodat, beszelj vele...
(Ez egy válasz kamionosfeleség üzenetére (2013. 07. 05. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 05. péntek 20:41
Én szívesen kipróbálnám a férjemmel,de ő nem akarja.
#281   2013. 07. 05. péntek 20:41
kamionosfeleség kamionosfeleség
Én szívesen kipróbálnám a férjemmel,de ő nem akarja.
#280   2013. 07. 05. péntek 15:14
Bazsa$ Bazsa$
Iszonyatosan jó érzés, sokkal teljesebb így elélvezni. Sokkal tovább tart és nagyobb hatású. A legjobb mikor prosztata orgazmus után ráhúzol a faszra párat és úgy is elsülsz.
#279   2013. 07. 05. péntek 14:08
X Törölt felhasználó (60535)
Én nem hiszek benne. Lehet mert még nem éltem át. Szerintem humbuk. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 04. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774401)
2013. 07. 04. csütörtök 22:12
Szivesen kiprobalnam ezt a fajta elvezetet, Holggyel es akar strap-on-val. Probalta mar valaki? Meseljetek!
#278   2013. 07. 04. csütörtök 22:12
X Törölt felhasználó (774401)
Szivesen kiprobalnam ezt a fajta elvezetet, Holggyel es akar strap-on-val. Probalta mar valaki? Meseljetek!
#277   2013. 06. 14. péntek 08:44
MANO28 MANO28
szia talán a cipőt hanyagolni kéne ! és a vibit használni ! finom szia kitti
#276   2013. 06. 12. szerda 21:54
toth.peti07 toth.peti07
Sziasztok!

Vettem én is egy ilyet de még nem éreztem rá a dologra. Mennyi gyakorlással lehet elérni, hogy ennek az eszköznek a mozgatásával legyen orgazmusom és az a bizonyos patakokban folyás?
#275   2013. 04. 29. hétfő 23:37
Ugy látom nem pörögtök nagyon lányok ,akkor talán a fiukkal probálnék ki egy pr orgazmust ,csak kézzel elöször....
#274   2013. 04. 27. szombat 00:09
én egy növel kiprobálnám már szivesen ,akár az öklét is ,mert kivánom.......van valaki heves megyéböl?
#273   2013. 04. 13. szombat 21:43
X Törölt felhasználó (856161)
Mindenképpen szükséges, hogy akinek a prosztatáját masszírozzák, az kellően el tudjon lazulni. Hogy ezt zenével, beszélgetéssel, vagy felvezető masszírozással érik el, már egyénfüggő.
#272   2013. 04. 10. szerda 14:02
gold7 gold7
Akció előtt közvetlenül nem szoktam a tisztítással foglalkozni. Alapból nagydolog után mindig megmosom magam. Akció után pedig nyilván megmosom magam. Beöntést soha nem szoktam csinálni. Nekem általában ha megjön az ihlet, akkor rögtön besíkosítom, és beteszem a masszírozómat, el is menne a hangulat, ha ekkor még nekiállnék tisztítgatni magam. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 08. hétfő 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (344519)
2013. 04. 08. hétfő 08:45
Oké, akkor kipróbálom ez még az az összeg ha esetleg nekem nem válna be akkor kibírom smile
Még egy utolsó kérdés, az ánusz tisztítása "akció" előtt? hogy szoktátok? simán csak megmossátok vagy ettől komolyabb?beöntés(ha igen hogyan, mivel) stb?
köszönöm
#271   2013. 04. 08. hétfő 08:45
X Törölt felhasználó (344519)
Oké, akkor kipróbálom ez még az az összeg ha esetleg nekem nem válna be akkor kibírom smile
Még egy utolsó kérdés, az ánusz tisztítása "akció" előtt? hogy szoktátok? simán csak megmossátok vagy ettől komolyabb?beöntés(ha igen hogyan, mivel) stb?
köszönöm
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2013. 04. 06. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 06. szombat 12:47
Nekem jó! Én imádom használni! smile
Hogy jobb lenne e ha rugalmas lenne, azt nem tudom, de a híres Aneros sem rugalmas, hanem ugyanilyen kemény műanyagból van. Mégis sokan azt hívják a prosztatamasszírozók királyának. Ez pedig egy egész jó koppintása, mert nagyon hasonló alakja van. Amikor vettem a sajátomat, fogtam mindkettőt, és össze is hasonlítottam, hát nem sok különbség volt közöttük. Árban annál több...
Szerintem egy nagyon jól használható kütyü ez, gyorsan megszokható, és kényelmes amikor bent van. Amikor jön az orgazmus önkéntelenül is elkezdenek dolgozni a záróizmok, ezáltal nagyon intenzíven masszírozza a prosztatát az utolsó pillanatokban, ami piszkosul megemeli az orgazmus élményét. smile

Itt írnak az Anerosról, összehasonlításképpen belinkelem:
http://www.prosztatamasszirozo.hu/term%C3%A9kek
http://hu.wikipedia.org/wiki/Aneros
#270   2013. 04. 06. szombat 12:47
gold7 gold7
Nekem jó! Én imádom használni! smile
Hogy jobb lenne e ha rugalmas lenne, azt nem tudom, de a híres Aneros sem rugalmas, hanem ugyanilyen kemény műanyagból van. Mégis sokan azt hívják a prosztatamasszírozók királyának. Ez pedig egy egész jó koppintása, mert nagyon hasonló alakja van. Amikor vettem a sajátomat, fogtam mindkettőt, és össze is hasonlítottam, hát nem sok különbség volt közöttük. Árban annál több...
Szerintem egy nagyon jól használható kütyü ez, gyorsan megszokható, és kényelmes amikor bent van. Amikor jön az orgazmus önkéntelenül is elkezdenek dolgozni a záróizmok, ezáltal nagyon intenzíven masszírozza a prosztatát az utolsó pillanatokban, ami piszkosul megemeli az orgazmus élményét. smile

Itt írnak az Anerosról, összehasonlításképpen belinkelem:
http://www.prosztatamasszirozo.hu/term%C3%A9kek
http://hu.wikipedia.org/wiki/Aneros
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 02. kedd 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (344519)
2013. 04. 02. kedd 08:06
Na, jött már pro és kontra most akkor jó ez is attól, mert nem rugalmas vagy sem? smile
#269   2013. 04. 02. kedd 08:06
X Törölt felhasználó (344519)
Na, jött már pro és kontra most akkor jó ez is attól, mert nem rugalmas vagy sem? smile
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2013. 03. 25. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 25. hétfő 14:02
Nekem pont ilyenem van, nagyon szeretem. smile Simán megér ennyit, vedd meg!
Használat előtt fel kell melegíteni meleg vízben, mert nagyon hideg tud lenni különben. Síkosítót is bőven használj.
Amint beteszem a fejét, a popsim szinte magába szívja, és máris kellemesen nekifeszül a prosztatámnak, ami isteni jó érzés. A záróizmokkal lehet mozgatni, nem kell kézzel fogni. nem csúszik ki, nem mozdul el, a helyén marad. Én rendszeresen használom szex közben is. Olyankor még mozgatni sem kell, mert a szex mozdulataira ez is mozdul annyit, hogy kellemesen masszíroz belül. Nekem nagyon bevált. Szex közben nekem megsokszorozza az orgazmust. smile Bátran ajánlom neked is, szerintem te is imádni fogod, ha amúgy szereted az anális játékokat. smile

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Tixarka Tixarka
Nyitás ideje: 2005. 12. 31. szombat
Üzenetek: 528db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 14. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!