ez így van utána már nem kívánjuk esetleg gyertyaállásban ha azonnal belecsöppen a szádba vagy pohárba engeded és ha visszajön a kedved később ....
Lenyelni nem is akarom, de a számba élvezés izgat : ) Főleg ha itt a cumizás-Nagy lövések posztot nézem :P
lenyelném de élvezés után el megy a kedvem
Nagyon jó dolog, mi is kipróbáltuk. Egy hosszu kefélés után teleélveztem a párom punciját és rogton nyalni kezdtem amig el nem élvezett ujra....és mit mondjak... fincsi volt!!!!
Én is elmennék a szádban és átcsurgatnád imádom meg jol teleélvezett puncit kinyalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 01. vasárnap 03:16
Törölt felhasználó (791046)

az nagyon izgató lehet,ha egy pasi a saját szájába veri és lenyeli! volt olyan fiúm,aki a számban ment el,és kérte,csurgassam át,meg engedjem a hasára,ő meg kenegette magán,na,ettől megint beindultam,és olyat masztiztam előtte,a cickóimmal a számban,nem érhetett hozzám,ettől egy hatalmasat spriccelt.
Egy óra alatt még ki tudja hányan rakták tele
de a másik egy óra alatt az már rég nem volt benne...
harmadik: ez hogy jön ahhoz a témához hogy sajátodét lenyeled?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 02. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 02. csütörtök 15:22

de a másik egy óra alatt az már rég nem volt benne...
harmadik: ez hogy jön ahhoz a témához hogy sajátodét lenyeled?

Törölt felhasználó (105041)
VIP

Anno nagyon régen felszedtem egy picsát. Ahogy kell, csontig kinyaltam, leszopott, megbasztam (ráadásul gumi nélkül), hazament, többet sem láttam.Másnap mesélem a haveromnak mi volt. Csak egy kérdést tett fel : KINYALTAD???????? - és röhögött mint a hülye. Röhögve könnyek között folytatja: egy órával előtted élveztem tele. A történet ráadásul kiszivárgott, így jópáran röhögtek még rajtam. Rossz íze nem volt, de ha sejtem nem nyalom ki. Így jártam... Mint utólag megtudtam a picsa egy hivatásos kurva volt, de velünk csak hobbyból kefélt.
Anno nagyon régen felszedtem egy picsát. Ahogy kell, csontig kinyaltam, leszopott, megbasztam (ráadásul gumi nélkül), hazament, többet sem láttam.Másnap mesélem a haveromnak mi volt. Csak egy kérdést tett fel : KINYALTAD???????? - és röhögött mint a hülye. Röhögve könnyek között folytatja: egy órával előtted élveztem tele. A történet ráadásul kiszivárgott, így jópáran röhögtek még rajtam. Rossz íze nem volt, de ha sejtem nem nyalom ki. Így jártam... Mint utólag megtudtam a picsa egy hivatásos kurva volt, de velünk csak hobbyból kefélt.
Aki ezeket a gyönyörű lányokat megnézi, ahogy telerakják a szájukat, elgondolkodik, hogy milyen érzés is lehet ez.
Aki nem meleg az csak egyféleképpen tudja ezt meg. A saját farkával!
Én meg tudtam.
Életem egyik legizgalmasabb történése volt amikor először csináltam.
Miközben hokiztam végig azon izgultam, hogy milyen lesz mikor beleverem a számba.
Milyen lesz maga a geci?
Szóval nagyon izgalmas volt.
Aki nem meleg az csak egyféleképpen tudja ezt meg. A saját farkával!
Én meg tudtam.
Életem egyik legizgalmasabb történése volt amikor először csináltam.
Miközben hokiztam végig azon izgultam, hogy milyen lesz mikor beleverem a számba.
Milyen lesz maga a geci?
Szóval nagyon izgalmas volt.
Helyes : )
ezt este énis kipróbálom az tuti úgyfelált a farkam hogy inkább most próbálom ki majd elmondom mien volt...
ugye milyen finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 15. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 15. vasárnap 07:21
Törölt felhasználó (842356)

Tegnap este el alvás előtt hozzá kezdtem maszturbálni egy jót aztán mondom mért ne. . .
Számba élveztem egyet : )
Este miközben párom épp lelkesen cumizott, szóltam neki, hogy ne nyelje le rutinból, hanem szeretnék vele csókolózni utána. Úgy tűnt őt is felizgatta az ötlet (ilyet még nem csináltunk), mert még finomabban kezdett el dolgozni a farkamon. Hatalmasat élveztem, ő fölém hajolt és csók közben úgy ahogy volt áttöltötte az egész anyagot a számba!! Kicsit meglepődtem, mert nem erre számítottam, de bizsergetően finom érzés volt. És ami a legfurább, határozottan édeskés íze volt....

Tegnap este el alvás előtt hozzá kezdtem maszturbálni egy jót aztán mondom mért ne. . .
Sziasztok! Én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy egyszer próbálja ki.
Minden férfi szereti a farkát, akkor éppen a saját szánkat ne kínálnánk fel neki?
Minden férfi szereti a farkát, akkor éppen a saját szánkat ne kínálnánk fel neki?
egyetertek korabban hozzaszolokkal...én is imadom a sajatom

Én most masztizok
mag is kívántam kicsit . . .

Most zuhanyozok. Én is szeretem,de most az asszony következik.Hmmmmmmmmmmmmmm................
egyet értek
(Ez egy válasz borotvaltfarok üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 18. hétfő 19:23

Már én is többször megtettem és nagyon élvezetes, főleg, ha nem csak lenyeled szimplán, hanem előtte kicsit élvezed is és játszol vele.
Már én is többször megtettem és nagyon élvezetes, főleg, ha nem csak lenyeled szimplán, hanem előtte kicsit élvezed is és játszol vele.
epen aszt tesem