Szétdugtam az asszonyt, ráélveztem e suncira, utána kinyaltam. Hihetetlenül élveztük mindketten. Ez reggel volt. Úgy érzem me még folyt köv.
a legjobb valamelyik lukból kinyalni
Szia.És ha én kapnám be a tiédet?
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 07. csütörtök 19:13

Esetleg a fenekébe nem?
Nem bírnám bekapni a sajátom. Tudom, mert ki akartam próbálni (ha a hölgyektől már valamilyen szinten elvárjuk, ugye) de hányingerem lett. Ez van.
Másét meg pláne nem bírnám...
Ellenben a punci íze, leve sosem undorított. Még jó hogy nem vagyok buzi, nehéz életem lenne.
Nem bírnám bekapni a sajátom. Tudom, mert ki akartam próbálni (ha a hölgyektől már valamilyen szinten elvárjuk, ugye) de hányingerem lett. Ez van.
Ellenben a punci íze, leve sosem undorított. Még jó hogy nem vagyok buzi, nehéz életem lenne.
Esetleg a fenekébe nem?
Ellenben a punci íze, leve sosem undorított. Még jó hogy nem vagyok buzi, nehéz életem lenne. (Ez egy válasz Istvan7788 üzenetére (2012. 05. 15. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 15. kedd 17:23
Ellenben a punci íze, leve sosem undorított. Még jó hogy nem vagyok buzi, nehéz életem lenne. (Ez egy válasz Istvan7788 üzenetére (2012. 05. 15. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Isten azért teremtette a gecit, hogy nőnemű embertársaink punci vagy szájnyílásába löveljük azt. Ez az élet rendje!

Már elnézést,de ilyenkor megy el a kedvem a férfiaktol../) Azért egészségetekre.
Volt már rá példa, hogy az asszonyt televertem, utána csontig kinyaltam. Egyébként dugás előtt mindig ez a terv, amit meg is ígérek neki és várja is. Legtöbbször amikor elélvezek, összeszűkül az agyam és eldőlök. Mivel nincs akkora farkam, hogy bekapjam ezért fejenállva is próbáltam, összejött de egy napig görcsölt a nyakam...
helló! Már egy hete gyüjtöm a gecimet, ma mind beleverem a számba. Ehez előtte nézegetem a cumshot videokat és máris megjön a kedvem hozzá.
Jó jó jó és aki nem tudja leszopni magát? Szívesen leszopnám magam próbálom minden féle képen, de nem megy. . .
Ám én nem nyelem le annyira már nem birom és nem is akarom : ) Ritkán mikor rám jön akkor a számba élvezek ennyi
Ám én nem nyelem le annyira már nem birom és nem is akarom : ) Ritkán mikor rám jön akkor a számba élvezek ennyi
Mindkettő finom, mindkettőt szeretem.
Punciból nagyon fincsi, de ha épp nincs kéznél, akkor az is nagyon jó, amikor a saját farkam szopom le, szívom ki. Szerintem a legjobb, legfinomabb maszti módszer az önszopás!
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 06. 02. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 02. szombat 20:16

Nem is tudom ,de innen a "női napozó" szemszögből azt gondolnám,csak élvezetesebb lehet egy telelőt punciból kinyalni
mint ala-natúr saját szájba élvezni.

Én szopni szoktam magam, nekem nagyon bevált, mert rögtön a számba kerül az anyag, és már nyelhetem is, még mielőtt elmúlna a vágy.
Ha szopom magam, általában mindig lenyelem, csak nagyon ritkán nem.
Ha hajlékony vagy, egy próbát megér.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 02. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 02. szombat 16:46

Ha hajlékony vagy, egy próbát megér.

Törölt felhasználó (98468)

a kedv elmegy ha kint van az anyag előtte még nagy az indulat hogyan győztétek le akinek sikerül mindig nekem ritkáán
Nem is tudom ,de innen a "női napozó" szemszögből azt gondolnám,csak élvezetesebb lehet egy telelőt punciból kinyalni
mint ala-natúr saját szájba élvezni.

Nekem se megy könnyen, nem is nagy szokásom a számba élvezni, igen ez a gond, hogy mikor el mész akkor már annyira nem kívánod :/ hát ezzel nem lehet mit kezdni. . .
a kedv elmegy ha kint van az anyag előtte még nagy az indulat hogyan győztétek le akinek sikerül mindig nekem ritkáán
dilemma, masztizok már egy jó ideje, hova menjek el . . . : )
Hajrá!

Talán ma én is kipróbálom!
megnézném
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 31. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 31. csütörtök 08:27
Törölt felhasználó (842356)

Szép nagyot élveztem egy este a számba, most is készülök a számba élvezni már kb 40 perce maszturbálok szépen fog a számba spriccelni a fehér sperma

Szép nagyot élveztem egy este a számba, most is készülök a számba élvezni már kb 40 perce maszturbálok szépen fog a számba spriccelni a fehér sperma

Na maszturbáljunk egy jót!

Sperma mennyisége? Olvasd itt
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 14. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 14. hétfő 17:41
Törölt felhasználó (747128)

Hogyan lehet sok gecit termelni?