Isten azért teremtette a gecit, hogy nőnemű embertársaink punci vagy szájnyílásába löveljük azt. Ez az élet rendje!

Ne verd ki 4 napig!

Hogyan lehet sok gecit termelni?
Hogyan lehet sok gecit termelni mi kell hozzá?
Fotók nélkül nem is fog...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 09. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 09. szerda 11:20
Törölt felhasználó (747128)

Sajnos nem akad egy sem.
Sajnos nem akad egy sem.
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2012. 05. 08. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
nyújtás vagy kérj meg valakit hogy kapja be tövig
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 08. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 08. kedd 15:28
Törölt felhasználó (747128)

Én csak 4-centit tudok bekapni a 16-centiból,csak akkor nyelném le ha torkomig menne csak sajnos nem vagyok elég hajlékony ahoz valaki tud valamit ajánlani?
Én csak 4-centit tudok bekapni a 16-centiból,csak akkor nyelném le ha torkomig menne csak sajnos nem vagyok elég hajlékony ahoz valaki tud valamit ajánlani?
megvolt tegnap

Ma este lehet a számba élvezek ismét

Én kíváncsi lennék rá milyen lehet szopni, majd mikor a számba élveznek. . .
Sziasztol! megkostoltam denekem nem izlett:( De szivesen átadom pár ffi tagjának is

Milyen volt ?
helló! én éppen most.
Ki mikor készül újra a szájába élvezni ?

Mert finom...

Szeretem én is az ízét

Csak verd az arcodba a lényege, hogy ott tartod az arcod előtt a ********** és bele élvezel míg jön a spermád, nekem s megy könnyen, de párszor jó
(moderálva:extraxl) (Ez egy válasz Ryan86 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 22:27

(moderálva:extraxl) (Ez egy válasz Ryan86 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindig nekikezdek, de elmegy a hatás amikor kijön... :( erre valami ötlet???
Helló mindenki
Én is próbáltam kb 4x, ritkán szoktam csak mert nehezen kívánom meg a saját spermámat. . .
Most is ép próbálok a saját számba élvezni :P

Én is próbáltam kb 4x, ritkán szoktam csak mert nehezen kívánom meg a saját spermámat. . .
Most is ép próbálok a saját számba élvezni :P
a női pisi után a másik legfinomabb