é is szeretem lenyalni ,meg szeret ha rám élveznek
Hát ezen már túl volnék! Hogy hányszor?? Nagyon sokszor
!

imádom a csajom gecis punciját nyalogatni
egyetértek veled
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 01. 11. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 11. szerda 13:17

magam részéről- én imádom, ha a nőbe való beleélvezés után onna ki lehet nyalni, sőt van olyan barátnőm, aki ezt el is várja
a lényeg hogy szeresd azt amit és akivel csinálod, főleg ha Tüzes Fekete lenne az
a lényeg hogy szeresd azt amit és akivel csinálod, főleg ha Tüzes Fekete lenne az
imadok szopni en mar csak azert is mert esejem van ra hogy minel tob gecit nyelhetek imadom a gecit
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 05:10

gyertyában a legjobb.. mikor látod és érzed ahogy a forró sperma lövell a szádba... csak úgy fröcsköl... imádom
en mikor kojok voltam le tudtam szopni magam es sokszor a szamba is elveztem es nagyon jo volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 01. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 01. szombat 14:11
Törölt felhasználó (403836)

Én már a kávéba is kivertem a gecimet s úgy ittam meg. Jobb a tejszínnél is.
A párom is örömmel vette ezt a különlegességet.
en imadom le nyalni miutan el elvezek es szeretem a gecit azert is ha tehetem meg fiukat is szopok en amugy fiu vagyok
Én kifejezetten szeretem.Úgy is mondhatom,hogy egyetlen csepp sem megy kárba,ha van rá lehetőségem.
Én is imádom és alig várom,hogy fényesre nyaljam az én Drágámat
magam részéről- én imádom, ha a nőbe való beleélvezés után onna ki lehet nyalni, sőt van olyan barátnőm, aki ezt el is várja
Én is kóstoltam már az enyémet, de nem volt jóízű. De tényleg izgató, a gondolata hogy majd minjárt lövell ki, és hogy lenyelem majd. De mikor kilövellt, és elmúlik az izgalom egyből akkor a lenyelés helyett csak kóstolgatás marad.
izgalomban más az íze..feljzottan..máshogy esik..s ezért
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 08. vasárnap 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 08. vasárnap 12:18
Törölt felhasználó (453592)

Amikor a számban van, akkor már az enyém, és néha lenyelem, mert jól esik!
Amikor a számban van, akkor már az enyém, és néha lenyelem, mert jól esik!
én is vertem már bele a kv-mba, meg volt hogy a barátnőm kvjába is
neki nem szóltam, de észrevette
és mosolyogva kérdezte, hogy bele élveztem-e... mondtam hogy igen
tetszett neki

hát ez pont nem ehhez a témához tartozik,csak nem tudtam megállni,hogy ne irjam le,mikor láttam,hogy már más is kipróbálta.
Egyszer a párom verte bele a reggeli kávémba,tényleg isteni volt,olyan selymes,imádom az ilyen perverz dolgokat... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 21. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 21. szerda 10:10
Egyszer a párom verte bele a reggeli kávémba,tényleg isteni volt,olyan selymes,imádom az ilyen perverz dolgokat... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 21. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (407444)

ez komoly?belevered a kávédba?
Én szeretem az ízét! A barátnőm puncijából/testéről sokszor kinyalom vagy orálszex utáni csókolózáskor mindig kapok belőle, persze csak, ha kérek!!!

ez komoly?belevered a kávédba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 21. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 21. szerda 09:58
Törölt felhasználó (791046)

én is ittam már gecis kávét,isteni!!!!!!
én is ittam már gecis kávét,isteni!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 01. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 01. szombat 14:11
Törölt felhasználó (403836)

Én már a kávéba is kivertem a gecimet s úgy ittam meg. Jobb a tejszínnél is.
szerintem mindineki lenyelte már a sajátját, é még másét is. a sperma nagyon is izgat. minél több, annál jobb... imádom mikor rám élveznek... volt hogy hagtan élvezték tele az arcom.-..
hát szólj! én oda vagyok érte... ha szeretnéd, bármikor
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 25. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 25. kedd 08:49
Törölt felhasználó (427062)

Hogy én ilyen pasikkal még sosem találkoztam.