Itt vagyok, igaz csak sajátot vállalok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 25. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 25. kedd 08:49

Törölt felhasználó (427062)

Hogy én ilyen pasikkal még sosem találkoztam.
Hogy én ilyen pasikkal még sosem találkoztam.
imádom a spermát minden mennyiségben
ezzel én is így vagyok
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 05:10

gyertyában a legjobb.. mikor látod és érzed ahogy a forró sperma lövell a szádba... csak úgy fröcsköl... imádom
gyertyában a legjobb.. mikor látod és érzed ahogy a forró sperma lövell a szádba... csak úgy fröcsköl... imádom
Én mindig lenyelem. Van amikor gyertyában beleélvezek a számba, de nem mindig. Van amikor csak a hasamra és onnan gyűjtöm össze a számba. Praktikusabb, nem kell zsepi...

Ha kérsz adok
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 16. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 16. vasárnap 13:08

Törölt felhasználó (796598)

ÉN kérek szépen!!! I love Sperm!!!!
ÉN kérek szépen!!! I love Sperm!!!!
(Ez egy válasz spermátadok üzenetére (2011. 10. 16. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki szereti én szivesen adok

teljesen természetes ha lenyeli valaki a spermáját. izgató is...
Simán,a Nő szájból,puncijából,a sajátomat!

Ez nem megy mindenkinek nem mindenki ilyen hajlékony .
gold7 na egy kicsit nagyzolsz saját magad leszopod nem lehet hogy mást farkát szopod ????? ( nekem 22 és nem tom bekapni !!!! ) GOLD7!!!!!
Én már a kávéba is kivertem a gecimet s úgy ittam meg. Jobb a tejszínnél is.
A párom is örömmel vette ezt a különlegességet.
A párom is örömmel vette ezt a különlegességet.
Alapból én is így vagyok. De amikor szopom magam, olyankor viszont legtöbbször lenyelem. Néha így is előfordul, hogy nem kívánom, és kiköpöm, de sokkal ritkábban. Nyilván azért, mert így a legnagyobb első spricceket máris nyelem, és olyankor még nem múlik el az érzés.
Próbáld ki, nekem bevált. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 26. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 26. hétfő 19:23

Próbáld ki, nekem bevált. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 26. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (98468)

mire elmész lehet hogy nem kívánod már nekem is csak egyszer sikerült gyertyában máskor meg elmegy a kedvem tőle pedig előtte nagyon van valaki esetleg valami receptet ehhez hogy legyen kedvünk utána is
Egyszerű,vévévéxhamsterpontcom és beírod hogy selfsuck.Van pár ilyen videó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 26. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 26. hétfő 13:45
Törölt felhasználó (773382)
VIP

tud valaki olyan oldalt ahol ezt meg lehet nézni.vagy privát videó?msn?
az érdekes, hogy a francba csináljon képet?
(Ez egy válasz MANO28 üzenetére (2011. 09. 13. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 13. kedd 13:41

sya egy képet csinálj A gyertya állás rol szeretném látni hogy megy a szádba a nedő !

mire elmész lehet hogy nem kívánod már nekem is csak egyszer sikerült gyertyában máskor meg elmegy a kedvem tőle pedig előtte nagyon van valaki esetleg valami receptet ehhez hogy legyen kedvünk utána is
élveztem már sokszor a saját számba de lenyelni még nem nyeltem le! de most így olvasgatva ezeket kis pudinggal kipróbálom majd
!

tud valaki olyan oldalt ahol ezt meg lehet nézni.vagy privát videó?msn?