Én is magamnak szerettem volna, de sehogysem értem el.
Aztán sok sok év után végre elmentem egy travihoz.
megbeszéltem vele,hogy én csak az orális szexet akarom kipróbálni, aztán bele is vágtunk.
Komolyan mondom, jó volt a számba venni a farkát. én is izgultam, hogy milyen, lesz megnyalni, de jó érzés hidd el! (Ez egy válasz bi_david üzenetére (2013. 03. 20. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 20. szerda 18:08
Aztán sok sok év után végre elmentem egy travihoz.
megbeszéltem vele,hogy én csak az orális szexet akarom kipróbálni, aztán bele is vágtunk.
Komolyan mondom, jó volt a számba venni a farkát. én is izgultam, hogy milyen, lesz megnyalni, de jó érzés hidd el! (Ez egy válasz bi_david üzenetére (2013. 03. 20. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem annyira nem izlik viszont régi álmom hogy leszopjam magam, kb 4 hónapja edzek is rá, még nem érem el, lehet nem is fogom, de már csak kb 2 cm kell hogy megnyaljam.
Sokan elvárják hogy a nők szájába élvezzenek, és ez nekik jó legyen, de nem mindenki egyformán reagál erre. Én anno fiatalkoromba kóstoltam meg, mert a barátnőm egyik alkalommal még a szájában levő adaggal csókolt meg.
Nekem annyira nem izlik viszont régi álmom hogy leszopjam magam, kb 4 hónapja edzek is rá, még nem érem el, lehet nem is fogom, de már csak kb 2 cm kell hogy megnyaljam.
Szerintem mindenki megkóstolja kíváncsiságból!
Aztán van akinek ízlik és rendszeressen ízlelgeti,a többiek meg soha többet
nem kóstolják meg.
Aztán van akinek ízlik és rendszeressen ízlelgeti,a többiek meg soha többet
nem kóstolják meg.
Jó ez a gyertya-pózos saját szájba élvezés. Én is szeretem. Csak kezdek öregedni.

Ezt írtad...
Amit tudnod kell rólam..
gyakran iszom, rendszeresen dohányzom.
További elvárásaim:
- néha dohányzás
- ritkán iszom alkohol
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 25. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 25. hétfő 08:47
Amit tudnod kell rólam..
További elvárásaim:
- néha dohányzás
- ritkán iszom alkohol

Törölt felhasználó (857830)

Ez valami olyasféle gourmand praktika, mint pármai sonkát enni sárgadinnyével????

g0d1v4
Ezt írtad...
Amit tudnod kell rólam..
További elvárásaim:
- néha dohányzás
- ritkán iszom alkohol
Ezt írtad...
Amit tudnod kell rólam..
További elvárásaim:
- néha dohányzás
- ritkán iszom alkohol

Ez valami olyasféle gourmand praktika, mint pármai sonkát enni sárgadinnyével????
(Ez egy válasz ati67 üzenetére (2013. 02. 25. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 25. hétfő 07:26

Pharmatex kúp tabletta nem mérgező anyag szeretek spermás puncit nyalni

Pharmatex kúp tabletta nem mérgező anyag szeretek spermás puncit nyalni

Ha esetleg lenne olyan hölgy vagy pár akit ez izgatna az nyudgodtan keressen meg!
sok érdekesség van : )
Akkor tényleg szerencsés vagy. És mesélj sikerült este megvalósítani?
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2013. 02. 23. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem van szerencsére és lehet este meg is kérem erre megint
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 22. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 22. péntek 19:12

Törölt felhasználó (230472)

CSak kár, hogy most nincs partnerem vagy akár egy pár akivel újra átélhetném. :(
CSak kár, hogy most nincs partnerem vagy akár egy pár akivel újra átélhetném. :(
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2013. 02. 22. péntek 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
így a legjobb

Én például úgy szeretem, hogy beleélvezek a lány szájába arcára majd megcsókolom és lenyalom az arcáról majd újra átcsurgatom az ő szájába a forró spermámat. De így is marad bőven mert mikor élvezek rengeteg spermám van és ez a 3-4 ik menet után sem csökken.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 02. 22. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 22. péntek 18:51

az a bajuk a lányoknak hogy azt akarják h maradjon meg nekik
egyik csajommal néha "vitázni kellett" - hogy ki nyelje le, utána testvériesen egy forró csókkal elosztottuk a forró spermám :P felállt tőle a farkam...főleg mikor csöpögött ki a szánkból a mellére és onnan újra lenyalhattam

az a bajuk a lányoknak hogy azt akarják h maradjon meg nekik
egyik csajommal néha "vitázni kellett" - hogy ki nyelje le, utána testvériesen egy forró csókkal elosztottuk a forró spermám :P felállt tőle a farkam...főleg mikor csöpögött ki a szánkból a mellére és onnan újra lenyalhattam
(Ez egy válasz Kicsikukis üzenetére (2013. 02. 22. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is sokszor kóstoltam már nem értem mi bajuk a lányoknak.

.....és cumisüvegbe tölteni...
nehogy már pohárból kelljen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 20. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 20. szerda 12:44

Pohárba, tetejére alufólia, be a hűtőbe és legközelebb csak elő kell venni. Legfeljebb picit megmikrózod előtte.
hogy én erre soha nem gondoltam...
látszik, hogy csak egy egyszerű, tudatlan pesti-paraszt "legény" vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 20. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 20. szerda 12:44

látszik, hogy csak egy egyszerű, tudatlan pesti-paraszt "legény" vagyok...

Pohárba, tetejére alufólia, be a hűtőbe és legközelebb csak elő kell venni. Legfeljebb picit megmikrózod előtte.