Sajàtomat még sosem vitt rà a lélek h megkóstoljam!
nagyson egyszeru a szajabol a szamba engedi
Miért kóstolgassam a sajátomat? Van azt aki megkóstolja és lenyelje hála az Istennek..
engem még nem vitt rá a lélek hogy a magamét elrepülés után megkóstoljam. párom szereti. ha akad majd egy vállalkozó akkor ingerenciám lesz az övét megkóstolni. de ahhoz nekem még orgazmus előtti állapot kell, felajzva.
a multkor már régen szexeltem és nem is vertem nekiálltam verni és még mielőtt eléveztem volna jött az anyag én meg csak nyaltam a tenyeremből isteni volt utána elélveztem már nem kívántam .
Én is szívesen nyalnám miután jól teleélveztem a puncit,csak kár hogy a barátnöm nem tudom rávenni erre:-(
igen én is úgy szeretem a legjobban úgy a legfinomabb
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 23:10
Törölt felhasználó (17107)

Én a másét szoktam.
A kedvesemt, miután jól megbaszták fel szokta kínálni nekem, a teleélvezett punciját. Finom.
A kedvesemt, miután jól megbaszták fel szokta kínálni nekem, a teleélvezett punciját. Finom.

Én leszoktam néha nyelni a magamét , de általában van aki megteszi nekem barátnő ..

én nem.....
Én a másét szoktam.

Multkor sajátomat nyaltam egy punciból. Discoban felszedtem egy ari csajt és a kocsiban jol megdugtam teleélveztem rendesen aztán szó nélkül kinyaltam nagyon élvezte.Mondta is ilyen vele még nem volt.
ÉN MINDJÁRT MOST!

Én is a mai napig le tudom magam szopni, és szeretem is csinálni. Bár már nem megy úgy mint tini koromban, mert nem is gyakorlom minden nap, meg a hajlékonyságom se a régi, de azért még mindig jólesik néha csinálni.
Szerintem erről nem is fogok soha leszokni.
Szerintem érdemes gyakorolni, mert nagyon kellemes orgazmust tudsz így magadnak okozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 09. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 09. vasárnap 10:07

Törölt felhasználó (464)

rossz hírem van, egyszer haverok utánanéztek és állítólag vagy isteni adottság kell hozzá, vagy pedig, mint a férfiak 99.9999%-nál, ki kell vetetni hozzá a lengőbordákat, mert anélkül nem tudsz eléggé összegömbölyödni. pedig a sajátom én is megnyalnám : )
Serdülő koromban simán ment, de azóta felszedtem pár kilót. Meg van már ki nyalogassa...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 09. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 09. vasárnap 10:07
Törölt felhasználó (464)

rossz hírem van, egyszer haverok utánanéztek és állítólag vagy isteni adottság kell hozzá, vagy pedig, mint a férfiak 99.9999%-nál, ki kell vetetni hozzá a lengőbordákat, mert anélkül nem tudsz eléggé összegömbölyödni. pedig a sajátom én is megnyalnám : )
Olvasva ezt a fórumot, elhatároztam, hogy megkóstolom az anyagomat. Eleinte pohárba, vagy a kezembe lőttem, de mindjárt utána elmúlott a "varázs" . Ezért gyertya állásba mentem és úgy vertem ki, bele a számba. Először furcsának találtam az ízét. Azóta már többször lenyeltem. Nem rossz.
Irigyellek. Én hiába könyörgök neki, hogy jöjjön haza szétdugva és kinyalom, a legközelebb ehhez az volt, amikor 7-8 óra telt el a kettő között és még egy zuhany is befért. Pedig legszívesebben úgy nyalnám, hogy éppen dolgozik benne egy fasz. : )
Amúgy persze úgy vagyok vele, mint itt páran mások: ahogy elsülök, egy pillanat alatt szertefoszlik minden ilyen vágy és már nem is vagyok kíváncsi az ízére. (Ez egy válasz dodo300 üzenetére (2013. 02. 19. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 19. kedd 20:30
Amúgy persze úgy vagyok vele, mint itt páran mások: ahogy elsülök, egy pillanat alatt szertefoszlik minden ilyen vágy és már nem is vagyok kíváncsi az ízére. (Ez egy válasz dodo300 üzenetére (2013. 02. 19. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,én is gyertyába ,már élveztem a számba ,le is nyeltem jó volt!
De a feleségemből is nyaltam már ki a másét amit előttem beleélveztek!
De a feleségemből is nyaltam már ki a másét amit előttem beleélveztek!
(Ez egy válasz bi_david üzenetére (2013. 03. 20. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 20. szerda 18:08

Nekem annyira nem izlik viszont régi álmom hogy leszopjam magam, kb 4 hónapja edzek is rá, még nem érem el, lehet nem is fogom, de már csak kb 2 cm kell hogy megnyaljam.
teljesen egészséges és finom.mi a gond,
Én úgy is szeretem ha a lány bepucsít és csak a popsi lukra verem és gyors lenyalom
de már másét is kóstoltam de sajna nincs most partner rá :(

ma este lehet szájba spriccc lesz : )