Osztanám az előttem hozzászoló véleményét.mielőt elélvezel szüntesd meg a verést, ne legyen orgazmus ,es éppen annyi sperma jön amennyit letudsz nyelni.azutan a nagy durranást mar kívánni fogod.jó éjtvágyat.
Sziasztok,megosztanék veletek egy módszert,amivel nekem sikerült lenyelnem a sajátomat, Sok gyakorlást igényel,de nekem tökéletesen működik. Én is ismertem azt az érzést,amikor élvezés után akartam lenyelni,akkor már undorítónak találtam,de! Farokverés közben meg kell találni azt a pontot amikor már érzed,hogy jön a nedű,visszafogod magad,megállsz a veréssel,és a fitymát ráhúzod a makkra,és összefogod a végét,hogy mi a csőben van nedűt felfogd vele. Ha nem érzed,hogy belefolyt volna valami,ráhúzol még párat,ez nem az összes sperma,de a kíváncsiság kielégítésére kiváló. Amit felfogott a kis zacskó beleengeded a tenyeredbe,be a szádba és verheted tovább a nagy durranásig, Remélem segítettem az ötletemmel,sok sikert hozzá,sziasztok!
Ugyan így vagyok ezzel a témával mint te!
Tipp? Az max annyi, hogy keresni kell ez esetben egy veled egyidős srácot akit leszophatsz és az ő spermáját lenyelheted. Ez nem egyszerű én is keresek ilyet, de csak időseket találni 30-40 évesek :/ (Ez egy válasz ezvan56 üzenetére (2014. 02. 10. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 10. hétfő 17:56
Tipp? Az max annyi, hogy keresni kell ez esetben egy veled egyidős srácot akit leszophatsz és az ő spermáját lenyelheted. Ez nem egyszerű én is keresek ilyet, de csak időseket találni 30-40 évesek :/ (Ez egy válasz ezvan56 üzenetére (2014. 02. 10. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Fiatal sportos srác vagyok és engem is nagyon izgat ez a dolog. Már többször is gyertya pózba belevertem a számba (párszor ki is folyt mert megtelt a szám olyan sokáig nem könnyítettem magamon
) de még sosem tudtam lenyelni. Nagyon izgat, hogy milyen lehet más farkát szopni és lenyelni mivel a sajátomét nem tudom soha :( Esetleg valami tippetek nincs?
Fiatal sportos srác vagyok és engem is nagyon izgat ez a dolog. Már többször is gyertya pózba belevertem a számba (párszor ki is folyt mert megtelt a szám olyan sokáig nem könnyítettem magamon

Sziasztok!
) de még sosem tudtam lenyelni. Nagyon izgat, hogy milyen lehet más farkát szopni és lenyelni mivel a sajátomét nem tudom soha :( Esetleg valami tippetek nincs?

igen,és az sem rossz ha maszti után a hasamról az egyik ujjammal szépen a számba teszem,miközben aléltan fekszem.Egyszer volt egy csaj,aki szex után így visszatett pár cseppet a számba,izgi volt.Ő nem szerette az ízét.
Mindkét verzió megfelelő. Ha nő testéről nyalod le a spermát , vagy ha te magadnak. ciciről nagyon élvezetes, de kézről sem rossz :3
És mindkét csajnak is bejött,imádták ha így nyaltam őket!

Szerintem is teljesen rendben van ha valaki lenyeli a sajátját és a párom is imádja nézni is nyelni is!!!
Én mindig megeszem le-ki nyalom ciciről, punciból, popsiból.Imádom...

Törölt felhasználó (826382)

Én is kipróbáltam már párszor,a sajátomat,és másét is.A sajátnál tényleg ott az az érzés amikor elélvezel,kissé nehezebben nyelem utána.Másét a páromon,és egy volt csajomon keresztül kóstoltam,eddig 4 pasiét.Szájból,punciból,mellekről.Ez sokkal jobban bejött!
Én is kipróbáltam már párszor,a sajátomat,és másét is.A sajátnál tényleg ott az az érzés amikor elélvezel,kissé nehezebben nyelem utána.Másét a páromon,és egy volt csajomon keresztül kóstoltam,eddig 4 pasiét.Szájból,punciból,mellekről.Ez sokkal jobban bejött!
A sperma jo dolgokat tartalmaz,nem karos. Szerintem finom es izgato ,jo meleg es kellemes izt hagy maga utan. Jo lenne megtudni milyen mikor masebol tőr a számba es ízlelem a finom meleg nedüt.valakinek otlete meg a sperma nyelesrő?ki hogy szokta nyelni?
mindenki kostolta már. én imádom a spermát
egyetértek veled
(Ez egy válasz alpapa üzenetére (2014. 01. 15. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 15. szerda 17:58

Nem tudom mi a gondod a geci kifejezéssel,ez nem a vasárnapi istentisztelet.Ha más gecijét lenyelem természetesen a sajátom is akár a barátnőm szájából akár a picsájából és a vágy ugyanolyan élvezés után is csak gyakorolni kell agyban.
én is lenyelem a sajátom
Finom a spermanyelés ha a sajátod akoor is meg kell szokni és mindig finomabb
Nem tudom mi a gondod a geci kifejezéssel,ez nem a vasárnapi istentisztelet.Ha más gecijét lenyelem természetesen a sajátom is akár a barátnőm szájából akár a picsájából és a vágy ugyanolyan élvezés után is csak gyakorolni kell agyban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 02. csütörtök 01:59
Törölt felhasználó (882082)

*********** jelzők nélkül!*********** ,,,, nem lehet spermának hivni a GECITEKET? amit lenyeltek ?
(moderálva)
(moderálva)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 02. csütörtök 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 02. csütörtök 01:59
Törölt felhasználó (882082)

*********** jelzők nélkül!*********** ,,,, nem lehet spermának hivni a GECITEKET? amit lenyeltek ?
(moderálva)
(moderálva)
Szeretnék csatlakozni valakihez aki ezt csinálja! Esetleg közben énis beleverném a szájjába!Írjon akit érdekel esetleg!