Magamhoz kell nyuljak a kommentektol
egy jó kis szopás mindig jól jön fincsi adaggal.
És tudnál ebben segíteni ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 11. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 15:22
Törölt felhasználó (891834)

A következő lépés sajnos már nehezebb. :(
Édes, és nagyon finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 11. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 15:31

na de milyen volt a sajátod ?

Ízvilágában intenzív, erőteljesnek érződő, mozgalmas ízélményt ad. Remek társ a napi munkakezdéshez, íze motivál és magabiztossá tesz. Kiválóan illik a legtöbb fiatal fehérborhoz, melyek karakterét felélénkíti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 11. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 15:31

A következő lépés sajnos már nehezebb. :(
Nagyon sokat visszaolvastam, én már túl vagyok a sajáton, kellene a következő lépés

nagyon helyes botond ! jól csinálod
én is így csinálom néha ha nincs csaj

Én szeretem lenyelni. Igaz hogy csak magamban szoktam mikor masztizom, de az felteszi az í-re a pontot.
ismerős sucal

Egy szép napon a partnerem egy kemény szopás után smárolni kezdett, meglepetésemre nem nyelte le az ondómat hanem finoman átfolyatta a számba. Azóta ha magamra maradok midig benyelem és rám törnek az emlékek!
Egyszer a csajom annyira verte a farkamat hogy szét spriccelt mindent én meg nagy élvezések és nyögések közepette, benyeltem egy jó kis adagot a számba... Előtte még nem igazán kóstoltam , ez is csak véletlen volt... de úgy őszintén megvallva nem volt rossz íze, de attól függetlenül nem fogok nyelni... Ezt meg hagynám nektek

Én. De csak a partnerem szájából, testéről, testéből!
tényleg szuper video
(Ez egy válasz southpark69 üzenetére (2014. 04. 25. péntek 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratulálok a videódhoz is meg a barátnődhöz is
(Ez egy válasz southpark69 üzenetére (2014. 04. 25. péntek 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuper videó

Én tegnap csináltam!

Én szeretem
töltöttem is fel róla vidid

Én is hasonló.Gondolkodásban,teljesen jól le-megírtad a tudatlanoknak.pl" Greatom szaktársnak".Aki mindenbe,mindenkibe belekötJobb néha egy 14cm faszt is szopni mint egy érzéketlen,nem minden esetben,pár mm-es csiklót nyalni,amit igazából szopogatni kell..............................Szerintem.............A tapasztalat,rutin meg az évek.
(Ez egy válasz bi_david üzenetére (2014. 03. 31. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 31. hétfő 16:30

Lehet igazad van és akinek nem jut pina az megkivánja a faszt, de nem mindig van ez igy.
Nekem például állandóan van és a pina melett mostmár kívánom a faszt is.
Nem mindegy milyen a fasz, nem kell nagy legyen csak formás és borotvált.
Akiben nincs vágy a fasz szopására, az nem tudja elképzelni.
Én nem itélek el senkit aki engem elitél. Ha nem próbáltad nincs honnan tudd hogy milyen szopni egy lüktető faszt. Nem akarod kipróbálni, hát ne tedd, de mégis véleményed van róla, hát milvel szabad a véleménynyilvánitás elfogadjuk tőled, hogy olyan dologról beszélsz amit nem tudsz.
Undorodsz tőle?... én megértem!... hiszen a fagyit sem szereti mindenki.
Visszatérve a pina hiányára... lehet hogy van akiben az váltja ki és van akiben a kiváncsiság.. aztán ki mivel marad, van aki a pinával van aki a farokkal, van aki mindkettővel.
Nekem például állandóan van és a pina melett mostmár kívánom a faszt is.
Nem mindegy milyen a fasz, nem kell nagy legyen csak formás és borotvált.
Akiben nincs vágy a fasz szopására, az nem tudja elképzelni.
Én nem itélek el senkit aki engem elitél. Ha nem próbáltad nincs honnan tudd hogy milyen szopni egy lüktető faszt. Nem akarod kipróbálni, hát ne tedd, de mégis véleményed van róla, hát milvel szabad a véleménynyilvánitás elfogadjuk tőled, hogy olyan dologról beszélsz amit nem tudsz.
Undorodsz tőle?... én megértem!... hiszen a fagyit sem szereti mindenki.
Visszatérve a pina hiányára... lehet hogy van akiben az váltja ki és van akiben a kiváncsiság.. aztán ki mivel marad, van aki a pinával van aki a farokkal, van aki mindkettővel.