ha dugok a párommal mindig a szájába élvezek,megcsókolnám az ondóm íze miatt,de az utsó pillanatban nyuszi vagyok,hogy csináljam,segitsetek
Gold7 nem futamodtam meg,csak rohadtúl nincs kedvem vitatkozni. Annak nincs értelme,hogy te mondod a magadét,én az igazat,és nem jutunk dűlőre. Annak viszont örülök hogy a párod elfogad így,nem minden nő tenné meg.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 27. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 27. szerda 18:38

Máris megfutamodtál? Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyenge vitapartner vagy.
Képes vagy csendben elfogadni, hogy igazam van? Megítélsz ismeretlenül, mert te aztán marhára tudod hogy úgy van, aztán mikor indoklást kérek, kihátrálsz azzal, hogy a témát lezárod? Oda ne rohanjak. Ne haragudj hogy ellenkezni, és beszélgetni mertem veled.
Csak gondoltam elmondom a véleményem, ha már megítéltél, de úgy érzem felesleges volt...
Megnyugtatásul, ha esetleg emiatt nem tudtál volna aludni:
Nagyon régóta tisztában vagyok magammal, és jól érzem magam a bőrömben. Akkor is ha heteronak tartasz, és akkor is, ha homonak.
Teljesen mindegy mit gondolsz, a lényeg hogy én tudom hova tenni magamat.
És barátnőm is így szeret, immár sokadik éve boldogok vagyunk.

Nagyon régóta tisztában vagyok magammal, és jól érzem magam a bőrömben. Akkor is ha heteronak tartasz, és akkor is, ha homonak.

ne vitázzatok kérlek ... ez a forum ne erről szóljon....
Máris megfutamodtál? Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyenge vitapartner vagy.
Képes vagy csendben elfogadni, hogy igazam van? Megítélsz ismeretlenül, mert te aztán marhára tudod hogy úgy van, aztán mikor indoklást kérek, kihátrálsz azzal, hogy a témát lezárod? Oda ne rohanjak. Ne haragudj hogy ellenkezni, és beszélgetni mertem veled.
Csak gondoltam elmondom a véleményem, ha már megítéltél, de úgy érzem felesleges volt...
Teljesen mindegy mit gondolsz, a lényeg hogy én tudom hova tenni magamat.
És barátnőm is így szeret, immár sokadik éve boldogok vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 27. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 27. szerda 18:11

Törölt felhasználó (981392)

Tök egyszerű Gold7 a heterók nem szopkodják magukat,meg nem kóstolgatják a spermát sem. Ennyi,részemről téma lezárva. Ezt magaddal kell tisztáznod.
Ezek szerint te mazochista vagy, mert élvezettel kínzod magad a hozzászólásaink olvasgatásával.

Tök egyszerű Gold7 a heterók nem szopkodják magukat,meg nem kóstolgatják a spermát sem. Ennyi,részemről téma lezárva. Ezt magaddal kell tisztáznod.

viszont nem kötelező idejárni ha nem tetszenek az emberek és a véleményük.
Te már csak tudod, hiszen te magad vagy a mindenható. Nagyon jól látszik ez a korábbi hozzászólásaidból...
Amúgy meg örülök annak, hogy a lelked mélyén téged is izgat ez a téma, hiszen írtál ebbe a topicba.
Még ha nem is mered itt most bevallani.

Amúgy meg örülök annak, hogy a lelked mélyén téged is izgat ez a téma, hiszen írtál ebbe a topicba.

Kedves l-gyuszi!
Légyszíves fejtsd ki nekem miért is nem vagyok szerinted hetero! Az nem válasz amit írtál, a fogalmat ismerem. Ne próbáld magadról lerázni a felelősséget azzal, hogy olvassak utána a fogalomnak. Ha kifejted és meg is tudod indokolni a miértjét következetesen, akkor a kedvedért el fogom fogadni, hogy nem vagyok az. De addig csak mosolygok azon, hogy ismeretlenül "meg tudsz ítélni" ebben a dologban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 27. szerda 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 27. szerda 05:03
Légyszíves fejtsd ki nekem miért is nem vagyok szerinted hetero! Az nem válasz amit írtál, a fogalmat ismerem. Ne próbáld magadról lerázni a felelősséget azzal, hogy olvassak utána a fogalomnak. Ha kifejted és meg is tudod indokolni a miértjét következetesen, akkor a kedvedért el fogom fogadni, hogy nem vagyok az. De addig csak mosolygok azon, hogy ismeretlenül "meg tudsz ítélni" ebben a dologban.

Ha szopod magad,eleve nem lehetsz heteró,nézz utánna mij jelent ez a fogalom.
Ha szopod magad,eleve nem lehetsz heteró,nézz utánna mij jelent ez a fogalom.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 27. szerda 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 27. szerda 00:45

Nem értem a párhuzamot. Ha rendszeresen szopom magam, nem vagyok hetero? Akkor ha ritkábban szopnám magam hetero lennék? Vagy ha alapból melegnek tartanám magam, és abbahagynám az önszopást, akkor "kihűlnék", és heterová válnék?
Mond már meg, mi köze a kettőnek egymáshoz?
Mond már meg, mi köze a kettőnek egymáshoz?
Nem értem a párhuzamot. Ha rendszeresen szopom magam, nem vagyok hetero? Akkor ha ritkábban szopnám magam hetero lennék? Vagy ha alapból melegnek tartanám magam, és abbahagynám az önszopást, akkor "kihűlnék", és heterová válnék?
Mond már meg, mi köze a kettőnek egymáshoz? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 26. kedd 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 26. kedd 19:10
Mond már meg, mi köze a kettőnek egymáshoz? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 26. kedd 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Gold7. Ha rendszeresen szopod magad,akkor nem lehetsz heteró. Nehari!
Szerencsére jó hajlékony vagyok, és nyújtok is, meg gyakorlom is rendszeresen.
(Ez egy válasz BI_Gábor üzenetére (2015. 05. 26. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 26. kedd 17:58

Csak jó hajlékonynak kell hozzá lenni. Amúgy egészséges, sok benne a vitamin.
Kedves Gold7. Ha rendszeresen szopod magad,akkor nem lehetsz heteró. Nehari!
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 25. hétfő 01:13

Ez nem csak annak izgató, aki bi, hanem mindenkinek. Én heteroként a mai napig rendszeresen szopom magam, egyszerűen imádom, a legjobb maszti módszer.

Csak jó hajlékonynak kell hozzá lenni. Amúgy egészséges, sok benne a vitamin.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 25. hétfő 01:13

Ez nem csak annak izgató, aki bi, hanem mindenkinek. Én heteroként a mai napig rendszeresen szopom magam, egyszerűen imádom, a legjobb maszti módszer.

Én is szívesen ismerkednék olyan somogy megyei fiúval aki rendszeresen le tudja magát szopni és érdekelné másé is,vagy akinek nagyon sok spermája van és nagyokat tud vele lőni.
(Ez egy válasz BI_Gábor üzenetére (2015. 05. 25. hétfő 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 25. hétfő 00:14

Sziasztok!
Még tizenéves koromban én is sokat szoptam le magam. Elég hajlékony voltam és rendszeresen gyakoroltam is. Elég izgató dolog ez annak aki bi. Kellemes időtöltés.
Még tizenéves koromban én is sokat szoptam le magam. Elég hajlékony voltam és rendszeresen gyakoroltam is. Elég izgató dolog ez annak aki bi. Kellemes időtöltés.

Sziasztok!

az olvasottak alapján akkor keményen belebolondultál
semmi ravaszság nincs benne, csak másik topicban olvastam, hogy tangában 5-6 faszt is keményen elintéznél egyszerre. Erre akartam rákérdezni, hogy miként sikerült a projekt?

szombaton nyelem megint a partneremét, addig a sajátomat gyertyából vagy tenyerembe élvezek és onnan nyelem , nyalom ki. Ma reggel kipróbáltam, hogy a tangámra verem rá és onnan nyalom ki vagy a gecistangát fel veszem.
Mit próbálnék ki ?hmm...ravasz kérdés. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 19. kedd 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 19. kedd 17:26
Mit próbálnék ki ?hmm...ravasz kérdés. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 19. kedd 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1017602)

az se rossz, igaz azt hittem főleg már a partneredét nyeled. Ma én is a sajátra készülök rá.Most hogy nemrég összejött az első mi lesz amit ki akarsz még próbálni?