Én félig betudom kapni, ezt tudta az exem is és volt olyan hogy én bekaptam magamnak ő verte a farkam, én őt ujjaztam és úgy élveztem a számba, majd kérte a csókot. Őt izgatta nagyon, de ahogy észre vettem sokaknak tetszik.
Próbáljátok úgy lenyelni,hogy mikor maszturbálás közben érzed,hogy kezdődik hamarosan jön az érzés akkor abbahagyod vagy elszorítod a makk aljánál a farkad akkor csak egy kis sperma fog kijönni amit le tudsz nyelni mert az izgalmi állapot ugyan úgy továbbra is megmarad és nagyon kívádod továbbra is a masztit és a farkad is áll továbbra is ugyan úgy mint előtte. Majd megint elkezdesz maszturbálni és amikor megint jön az érzés akkor abba hagyod és megint és csak kevés sperma fog jönni megint amit megint lenyelsz....de az izgalmi állapot ezek után is megmarad és a farkad továbbra is ugyan úgy áll továbbra is nem lankad le. Ezek után megint fojtatod de akkor már teljes magömlésig mész és akkor már kívánni fogod a végén is és le tudod nyelni a spermát.Élvezz a tenyeredbeés azonnal nyald le. Én azt is szoktam csinálni,hogy elkezdek maszturbálni és amikor elkezdem érezni,hogy jön az érzés akkor abbahagyom,hogy ne jöjjön semmi sperma.... fél perc múlva folytatom és amikor megint kezdődik az érzés akkor megint abbahagyom majd fél perc múlva folytatom. Ezt megcsinálom 5 ször egymás után majd ezek után már magömlésig csinálom. Hatalmasat lehet élvezni és sokkal több sperma jön a sok izgatás miatt nagyon kellemes. Ilyenkor nagyon kívánom a spermám és le is tudom nyelni. Végig állni fog a farkatok nem lankad le. Oda kell nagyon figyelni és időben megállni mert ha eléred azt a bizonyos ingert akkor már nem tudod visszatartani és magömlés lesz. Semmi káros hatása nincs ha többször visszatartod sőt még az orvosok egészséges dolognak tartják ha többször visszatartod. Volt olyan nap,hogy háromszor megcsináltam.
Meleg létemre én is nyelem a sajátom, bár másét jobb lenne, vagy a popsimban érezni!!
Én is gyertyából szoktam, minden nap lenyelem imádom az ízét!! Meleg létemre szeretném már másét is rendszeresen nyelni, vagy a popsimba érezni!

Én is csatlakozok ro-bihoz mindjárt gyertya állásban leszek.

irigyellek érte)))
ha gyertyában elérném a saját faszom szívesen szopnám)))) vagy legalább közvetlen a számba verném a finom gecit..... (Ez egy válasz ro-bi üzenetére (2016. 09. 07. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ha gyertyában elérném a saját faszom szívesen szopnám)))) vagy legalább közvetlen a számba verném a finom gecit..... (Ez egy válasz ro-bi üzenetére (2016. 09. 07. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmm, nagyon finom.
Èn.
Este hatalmasat élveztem a tenyerembe es uttana a szamba öntöttem a finom gecit közbe néztem a képeket a finom faszokrol es fantáziáltam hogy szopatnak es nyelek
Itt nem ez a téma!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 05. hétfő 07:56
Törölt felhasználó (1120622)

Én nem szeretem a sajátomat de szívesen spriccelek Pároknál mindkét fél szájába!
Én most gyertyázom eggyet
.

Én nem szeretem a sajátomat de szívesen spriccelek Pároknál mindkét fél szájába!
Az a baj, hogy nagyon elszoktam a spermám ízétől s kezdek undorodni tőle... hogy lehet szerintetek visszaszokni és megszeretni? Mindig gyertya pózból egyenesen engedem az arcomra - számba
szerintem meg te vagy a kamu.... én a saját spermám és más spermáját is bármikor lenyele.... szerinem Te ne is erőltesd....így is gáz vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 29. hétfő 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 29. hétfő 22:48
Törölt felhasználó (872380)

tegnap volt időm, és vágyodó fenekem is kényeztettem játékszerrel maszti közben.....
élveztem ahogy kitöltötte és járattam lukamban...)))
/ még nem tudom milyen lehet, ha játékszer helyett igazi fasz nyomúlna seggemben... /
de így valahogy sokkal nagyobbat élveztem, és több gecim is volt..))
s mikor elélveztem, még mozgattam játék szert fenekemben, és úgy nyalogattam kezemről finom gecimet....)))
/ még nem tudom milyen lehet, ha játékszer helyett igazi fasz nyomúlna seggemben... /
s mikor elélveztem, még mozgattam játék szert fenekemben, és úgy nyalogattam kezemről finom gecimet....)))
Én is így voltam a multkor nem ment el a kedvenm a kóstolgatástól mert nem jótt az élvezés csak később mert ha már elélveztem akkor elmegy az ihlet és nem megy a nyelés .Szerintem az mind kamu aki azt mondja hogy nem így van
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 29. hétfő 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 29. hétfő 22:48
Törölt felhasználó (872380)

tegnap volt időm, és vágyodó fenekem is kényeztettem játékszerrel maszti közben.....
elég gyakran szoktam lenyelni vagy puncibol kinyalni
Ma sikerült végre megkóstólni a sajátomat nem élveztem el mert hátulról izgattam magam és kifolyt a tenyerembe az anyag simán lenyaltam töbször is
én is szeretek maszti közben olyan videót nézni ahol pasik is sexelnek egymással)))
és mikor a számban érzem a gecim ízét arra gondolok, h a filmen látott pasi élvezi tele a számat..)))
és mikor a számban érzem a gecim ízét arra gondolok, h a filmen látott pasi élvezi tele a számat..)))