Persze. Miért ne? Mindent ki kell próbálni, amit elbírsz viselni.
Szóval hugyoztam már magam szájba. Nyeltem is belőle, de nem sokat. Fürdőkádban a legjobb, teleengeded a szád, aztán kiköpöd. Célszerű étkezés után 4-5 órával később, hogy előtte már pisiltél párat, és ittál sok vizet. Olyankor szinte átlátszó, és a szaga sem durva, az íze sem.
Egyébként nagyon izgató tud lenni. Bár eddig kb. háromszor csináltam. Volt, hogy a párom miközben zuhanyzott, mellette pisiltem, majd leguggolt és bevette a farkam a szájába, a szájába irányította. Mondanom sem kell, hogy meglepett. Ő viszont még nem pisilt arcon sosem szándékosan.
Ettől tovább nem mennénk, és alapvetően undorítónak tartjuk ezt is, de ha az ember fel van spannolva...
A gecimet is lőttem már bele a számba. Viszont tenyérből, vagy párom szájából, esetleg puncijából eddig nem igazán sikerült. Olyankor elmúlik már az az érzés.
Nem vagyok latens, vagy tudat alatti meleg sem, de felspannolt állapotban szerintem leszopnék egy faszt. Mint férfi egyáltalán nem vonz, de maga a fasz szopása érdekes számomra, kíváncsivá tesz. Ez valószínű ezen a szinten is fog maradni. Ami nem probléma.
Ilyen gondolatokkal többen vagyunk, főként a kíváncsiság miatt. Ha alapvetően nyugalmi helyzetben gondolok erre az egészre, úgy inkább semleges az egész, nem mozgat meg. Ez pont olyan, hogy amikor a párom szopja a farkam, szeretem ha az ánuszom simogatja. Néha megkérem ujjazzon közben. Vagy épp a vibrijével segít be. Utána nagyon rossz érzés az egész, de addig nagyon jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 02. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 02. szerda 19:02
Szóval hugyoztam már magam szájba. Nyeltem is belőle, de nem sokat. Fürdőkádban a legjobb, teleengeded a szád, aztán kiköpöd. Célszerű étkezés után 4-5 órával később, hogy előtte már pisiltél párat, és ittál sok vizet. Olyankor szinte átlátszó, és a szaga sem durva, az íze sem.
Egyébként nagyon izgató tud lenni. Bár eddig kb. háromszor csináltam. Volt, hogy a párom miközben zuhanyzott, mellette pisiltem, majd leguggolt és bevette a farkam a szájába, a szájába irányította. Mondanom sem kell, hogy meglepett. Ő viszont még nem pisilt arcon sosem szándékosan.
Ettől tovább nem mennénk, és alapvetően undorítónak tartjuk ezt is, de ha az ember fel van spannolva...
A gecimet is lőttem már bele a számba. Viszont tenyérből, vagy párom szájából, esetleg puncijából eddig nem igazán sikerült. Olyankor elmúlik már az az érzés.
Nem vagyok latens, vagy tudat alatti meleg sem, de felspannolt állapotban szerintem leszopnék egy faszt. Mint férfi egyáltalán nem vonz, de maga a fasz szopása érdekes számomra, kíváncsivá tesz. Ez valószínű ezen a szinten is fog maradni. Ami nem probléma.
Ilyen gondolatokkal többen vagyunk, főként a kíváncsiság miatt. Ha alapvetően nyugalmi helyzetben gondolok erre az egészre, úgy inkább semleges az egész, nem mozgat meg. Ez pont olyan, hogy amikor a párom szopja a farkam, szeretem ha az ánuszom simogatja. Néha megkérem ujjazzon közben. Vagy épp a vibrijével segít be. Utána nagyon rossz érzés az egész, de addig nagyon jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 02. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (990462)

Pisit próbálta már valaki?

Pisit próbálta már valaki?

Mások szerint finom a spermám
remélem a sajátom után hamarosan másét is megizlelhetem.....

Most veszem észre, hogy eltévesztettem a sort, erre akartam írni, hogy nagyon pontosan leírtad, így működik.
(Ez egy válasz Charlieboys üzenetére (2016. 10. 07. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 07. péntek 21:19

Próbáljátok úgy lenyelni,hogy mikor maszturbálás közben érzed,hogy kezdődik hamarosan jön az érzés akkor abbahagyod vagy elszorítod a makk aljánál a farkad akkor csak egy kis sperma fog kijönni amit le tudsz nyelni mert az izgalmi állapot ugyan úgy továbbra is megmarad és nagyon kívádod továbbra is a masztit és a farkad is áll továbbra is ugyan úgy mint előtte. Majd megint elkezdesz maszturbálni és amikor megint jön az érzés akkor abba hagyod és megint és csak kevés sperma fog jönni megint amit megint lenyelsz....de az izgalmi állapot ezek után is megmarad és a farkad továbbra is ugyan úgy áll továbbra is nem lankad le. Ezek után megint fojtatod de akkor már teljes magömlésig mész és akkor már kívánni fogod a végén is és le tudod nyelni a spermát.Élvezz a tenyeredbeés azonnal nyald le. Én azt is szoktam csinálni,hogy elkezdek maszturbálni és amikor elkezdem érezni,hogy jön az érzés akkor abbahagyom,hogy ne jöjjön semmi sperma.... fél perc múlva folytatom és amikor megint kezdődik az érzés akkor megint abbahagyom majd fél perc múlva folytatom. Ezt megcsinálom 5 ször egymás után majd ezek után már magömlésig csinálom. Hatalmasat lehet élvezni és sokkal több sperma jön a sok izgatás miatt nagyon kellemes. Ilyenkor nagyon kívánom a spermám és le is tudom nyelni. Végig állni fog a farkatok nem lankad le. Oda kell nagyon figyelni és időben megállni mert ha eléred azt a bizonyos ingert akkor már nem tudod visszatartani és magömlés lesz. Semmi káros hatása nincs ha többször visszatartod sőt még az orvosok egészséges dolognak tartják ha többször visszatartod. Volt olyan nap,hogy háromszor megcsináltam.
Nem tehetek róla, a passzív meleg így lesz csak igazán nő, ha ezekhez a dolgokhoz oda teszi magát!!!
(Ez egy válasz skolcmann üzenetére (2016. 10. 26. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hatalms nyelés volt az előbb 2 hétig nem vertem annyi adagot nyeltem hogy csak néztem honnan jön ennyi. Tenyerembe vertem de onnan ki fojt mert több lett es a hasamra is ment, előbb a tenyerembol nyaltam ki majd a hasamrol szépen a számba, majd 30 percre ra ugyan így de akkor mar gyertyábol , jott rendesen adag. Nagyon ízlett, jöhetne másé is
Nagyon pontosan leírtad, így működik.
(Ez egy válasz Lauda26 üzenetére (2016. 10. 07. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 07. péntek 15:56

Meleg létemre én is nyelem a sajátom, bár másét jobb lenne, vagy a popsimban érezni!!
Én még nem próbáltam,de szeretném kipróbálni, valakivel
vagy valakijét közösen ,írjatok,

Persze, a sajátom már unom, másét kívánom.
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2016. 10. 23. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 23. vasárnap 08:44

Nyilván ha nem keresek senkit akkor úgy töltöm ki ahogy akarom,de te mièrt nèzegeted pipázni szeretnèl?..

Nyilván ha nem keresek senkit akkor úgy töltöm ki ahogy akarom,de te mièrt nèzegeted pipázni szeretnèl?..

Ti hogy szoktátok nyelni? Én már unom mindig a kezemről lenyalni. Van valami jobb ötletetek?

Mindíg...
Írd le mik voltak azok had tanuljunk
Szeretem ha más nyeli le a spermámat
... azért az elég beteg
Én is szoktam a saját számba élvezni! imádom! :P
hu.... ez nagyon klassz lehetett))))))))))))))))))))
(Ez egy válasz JohnyLong üzenetére (2016. 10. 08. szombat 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 08. szombat 00:42

Én félig betudom kapni, ezt tudta az exem is és volt olyan hogy én bekaptam magamnak ő verte a farkam, én őt ujjaztam és úgy élveztem a számba, majd kérte a csókot. Őt izgatta nagyon, de ahogy észre vettem sokaknak tetszik.
Én nyeltem már le lány előtt és izgató,ha ez a lánynak tetszik.