Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1334   2011. 06. 11. szombat 10:47
X Törölt felhasználó (74147)
csupaszra volt borotválva már vagy 1-2 hónapja csak gondoltam most a változatosság kedvéért bedobok egy kis újdonságot smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 11. szombat 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2011. 06. 11. szombat 09:26
Ha már csupaszítasz, akkor fejezd is be. smile
#1333   2011. 06. 11. szombat 10:07
christiano christiano
Nem gáz,nekem is úgy van majdnem köldökömig ,csajom is szereti,nekem is jobb igy.A csupasz néha unalmas egy kicsit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 11. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (74147)
2011. 06. 11. szombat 08:49
Az szerintetek nagyon gáz ha egy 1-2cm vastag csíkot hagyok meg? Vagy jobb a csupasz mi a vélemény erről?
#1332   2011. 06. 11. szombat 09:26
X Törölt felhasználó (16046)
Ha már csupaszítasz, akkor fejezd is be. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 11. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (74147)
2011. 06. 11. szombat 08:49
Az szerintetek nagyon gáz ha egy 1-2cm vastag csíkot hagyok meg? Vagy jobb a csupasz mi a vélemény erről?
#1331   2011. 06. 11. szombat 08:49
X Törölt felhasználó (74147)
#1330   2011. 06. 10. péntek 18:23
vastag_r vastag_r
Ez az, le a szőrrel smile
#1329   2011. 06. 09. csütörtök 15:37
X Törölt felhasználó (107558)
Egyetértek valahogy mi is így állunk a dolgokhoz.
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 06. 09. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 09. csütörtök 14:48
Én szeretem, amikor a párom a zacsiknál és a pénisz környékén leborotválja, és ő is azt mondja, hogy sokkal kényelmesebb így és nekem izgatóbb is finom , amúgy meg higiéniai szempontból sem egy utolsó dolog, de mindenkinek más tetszik... a hónaljborotválás amúgy meg alap (nálunk legalábbis)
#1328   2011. 06. 09. csütörtök 14:48
bella83 bella83 VIP
Én szeretem, amikor a párom a zacsiknál és a pénisz környékén leborotválja, és ő is azt mondja, hogy sokkal kényelmesebb így és nekem izgatóbb is finom , amúgy meg higiéniai szempontból sem egy utolsó dolog, de mindenkinek más tetszik... a hónaljborotválás amúgy meg alap (nálunk legalábbis)
#1327   2011. 06. 09. csütörtök 06:41
ozala ozala
Ember fejezd már be ! Te unatkozol és "hisztérikusan" mindenre itt bölcselkedsz ? Muszály mindenre hosszú sorokon keresztűl minden hozzászólót kioktatnod mindenféléről ?
#1326   2011. 06. 09. csütörtök 06:11
X Törölt felhasználó (217424)
De megbonyolítjátok,pedig olyan egyszerű! Mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik,és nem a másikkal kéne foglalkozni,vagy vitába szállni olyas valamiről aminek semmi értelme.
#1325   2011. 06. 08. szerda 23:55
X Törölt felhasználó (732708)
Finom,baba illatú punciért borotválom én is!Hol vehetem át? circling
(Ez egy válasz sophie29 üzenetére (2011. 06. 07. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 07. kedd 08:43
Én azt szeretem ha a farok(és területei) borotvált vagy trimmelt smile ...és finom"babaillatú" wink ...hordozza a férfi természetes illatát is persze(mert ezt semmivel sem lehet elnyomni), de nem" kicsit pisiszaggal is vegyülő igazi faszszagú"...főleg ilyen melegben,egy idő után már nem csak "kicsit pisiszagú" shakehead ...cserébe wink én is finom puncit adok smile ami különböző módon szőrtelenített és fazonírozott.
Szerintem le a szőrrel hehe
#1324   2011. 06. 08. szerda 23:15
X Törölt felhasználó (803095)
(De amúgy fórumtéma ide vagy oda, még ha akár exkluzív szőrtelenítő topic lenne is, az alapvető tolerancia hiányát jelzi az ha valaki "hisztérikusan" nem bírja elviselni azt h eltérő állásponttal szembesül.)
(Ez egy válasz ozala üzenetére (2011. 06. 08. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 17:42
Igaz én nem szoktam sehova beírogatni semmilyen véleményt, de tisztázzuk már: minek írogat egy olyan ember erre a fórumra aki szereti ha szőrös( ami nem baj )? Nyissál magadnak egy olyan fórumot ahol istenítitek a szőrösséget és hagyd már békén azokat akik szőrtelenítik magukat bármilyen módon. Ha én valaminek az ellenkezőjét szeretem bármiben nem nagyon szoktam elolvasni az ellentábor véleményeit, mert nem érdekel ez olyan mint a tv meg a rádió el lehet onnan kapcsolni és kész nem kell beszólni meg véleményezni.
#1323   2011. 06. 08. szerda 23:14
Lehet h jobban tetted volna ha jó szokásodhoz híven most sem teszel kivételt és nem írsz be semmilyen véleményt, mert elég nagy butaságot írtál. smile Kicsit el vagy te tévedve. smile Ennek a fórumtémának sem a címéből, sem a (nem létező) fórumleírásából nem következik az h ide csak olyanok írhatnak vagy írjanak, akik pártolják a szőrtelenítést (még akkor sem ha te speciel ezt szeretnéd - az ugyanis h te mit szeretnél, az nem akkora erelyű h attól valami úgy is lesz). A téma adott, ki van írva, és lehet róla beszélni, vitatkozni, érvelni. Pro és kontra is. Még egyszer leírom (bár azt gondoltam volna h ezt tudják azok, akik itt vannak) h ez a fórumok sajátossága, nem valami rendellenes dolog, ettől nem kellene "megijedni" senkinek sem, de az látszik, hogy vannak olyan emberek, akiket rendkívüli mértékben zavar az ha az övéktől eltérő álláspontot olvasnak (pláne ha még érvek is szerepelnek), valahogy nem szeretik az ilyet, van köztük, aki úgy éli ezt meg h őt, és másokat is, "nem hagyják békén". Ez egy egyéni jellemprobléma, de ez nem jelenti azt h a jellemproblémás emberekhez kellene igazodnia mindenkinek, sőt! (Inkább pont fordítva.) Tényleg eléggé egyéni a felvetésed, mert eddig még senki, a két "furcsa" vitapartnerem (FatboySlim, Kiscsalád) sem kifogásolta azt h ide írok és h elmondom a borotválással szembeni véleményemet, velük (és másokkal sem) nem erről vitatkoztunk, hanem csak azzal volt bajuk h szerintük az nem helyes, ha valakinek olyan jellegű ellenvéleménye van, amit ők belemegyaráztak a hozzászólásomba, szerintük senkinek nincs "joga" bizonyos, általuk helytelennek tartott (bár el nem hangzott) ellenvéleményhez - de más tartalmú ellenvéleményhez igen. És egyébként az h te nem nagyon szoktad elolvasni az ellentábor véleményeit, mert nem érdekel, az lehet h neked egy szokásod, akár még dícséretes is lehet (meg akár nem is), de az biztos h ebből még nem következik az h másoknak is ezt kellene tennie. Így aztán hozzád is lehetne címezni (és hozzád ráadásul joggal) azt az eredetileg hozzám címzett (bár minden alap nélkül) kérdést h "Miért te akarod eldönteni h másoknak mit kellene csinálniuk?", azaz miért te akarod megszabni h ki írhat ide és ki nem? Ki vagy te itt? Én persze tudom h miért akarod megszabni, de attól még a költői kérdés jogos. smile
A fórumtéma nyitásra vonatkozó "bölcs" javaslatodat tehát valójában magadnak kellett volna címezned: Nyiss te egy olyan fórumot magadnak, ahol a címben, és akár a leírásban is jelzed h olyanok számára van, akik pártolják a szőrtelenítést, és ott aztán kiélheted magadat, és máris könnyebb lesz hódolnod azon szokásodnak, hogy nem "nagyon" (esetleg csak kicsit, mint én smile ) olvasod majd ezt az itteni fórumot, ahol "sajnos" nem csak neked tetsző dolgok szerepelnek, hanem olykor a tiédtől eltérő véleményekkel is borzolják szelíd kedélyeidet. smile
(De amúgy fórumtéma ide vagy oda, még ha akár exkluzív szőrtelenítő topic lenne is, az alapvető tolerancia hiányát jelzi az ha valaki "hisztérikusan" nem bírja elvisel
(Ez egy válasz ozala üzenetére (2011. 06. 08. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 17:42
Igaz én nem szoktam sehova beírogatni semmilyen véleményt, de tisztázzuk már: minek írogat egy olyan ember erre a fórumra aki szereti ha szőrös( ami nem baj )? Nyissál magadnak egy olyan fórumot ahol istenítitek a szőrösséget és hagyd már békén azokat akik szőrtelenítik magukat bármilyen módon. Ha én valaminek az ellenkezőjét szeretem bármiben nem nagyon szoktam elolvasni az ellentábor véleményeit, mert nem érdekel ez olyan mint a tv meg a rádió el lehet onnan kapcsolni és kész nem kell beszólni meg véleményezni.
#1322   2011. 06. 08. szerda 23:11
Van bizony, tegnap óta már egynél több is. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 08. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2011. 06. 08. szerda 19:03
De van itt olyan, akiről ez nem mondható el... levele
#1321   2011. 06. 08. szerda 19:03
X Törölt felhasználó (16046)
De van itt olyan, akiről ez nem mondható el... levele
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 08. szerda 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (803095)
2011. 06. 08. szerda 07:14
Miért is te akarod eldönteni mások helyett h mit csináljanak? nyes Mindenki nagyfiú és -lány már ahhoz h eldöntse h mi a jó neki. nyes
#1320   2011. 06. 08. szerda 17:42
ozala ozala
#1319   2011. 06. 08. szerda 15:51
coupling coupling
Pont tegnap borotváltam a hónaljam és a farkam is.
Hónalj: nekem tisztább érzés
Pénisz: 1.,nekem tisztább érzés. 2.,Szex közben ott is érzem a puncit ahol amúgy nem 3., így nagyobbnak is látszik, ami amúgy sem kicsi smile
#1318   2011. 06. 08. szerda 07:14
Miért is te akarod eldönteni mások helyett h mit csináljanak? nyes Mindenki nagyfiú és -lány már ahhoz h eldöntse h mi a jó neki. nyes
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 06. 08. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 07:04
Moderátor! Zárd már le,légy szives ezt a forumot,,mig szőrszálhasogatással foglalkoznak!
#1317   2011. 06. 08. szerda 07:04
Zsuzsa Zsuzsa
Moderátor! Zárd már le,légy szives ezt a forumot,,mig szőrszálhasogatással foglalkoznak!
#1316   2011. 06. 08. szerda 07:01
Írod: "több ezer éve még nem volt kerék sem!!! De net sem!!! Gondolom akkor te még mindég csak gyalog jársz!!! Azt viszont nem értem hogy hogyan írtál ide! smile "

Én értem! smile Ugyanis valóban volt olyan időszak régen szerintem is amikor nem volt kerék, és nem is olyan régen amikor nem volt internet, viszont én nem több ezer évvel ezelőtt élek hanem napjainkban, ezért aztán sem a közlekedésben, sem a kommunikációban nem gátol az h régen más volt a helyzet. Azt viszont nem értem h ez most hogy jön ide? smile
Talán csak nem teljesen félreértetted azt amit írtam? Attól tartok h nagyon nem fog tetszeni neked amiről most értesülni fogsz (na nem mitha azt gondolnám h az eddigiek oly nagyon tetszettek volna smile ), de a másik "furcsa" vitapartnerem (mert ti kettőtöknél több vitapartnerem is van itt, csak ők nem "furcsák" wink , FatboySlim írt olyat a szőrtelenítéssel kapcsolatban h
"a teljes test szőrtelenítése már több ezer éves "hagyomány". Az ókori görögök és rómaiak, sőt az egyiptomiak is szőrtelenítettek." "És azt tudod, hogy az Iszlám hívők szőrtelenítik a testüket, kiváltképp a péniszük környékét? ... És az Iszlám sem pár évtizedes vallás ám..."

Javaslom kérdezd meg FatboySlim "haverodat" is h csak gyalog jár-e, meg h hogy a francba tudott akkor ide írni a kis ravasz. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 07. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (777673) VIP
2011. 06. 07. kedd 22:51
Szia!
Nem akarok vitázni veled és senkit nem akarok megvédeni, de lenne pár észrevételem.
Én nem vagyok nagy fórumozó, de úgy látom vagytok egy páran akik mindent tudnak és mindenhez hozzá tudtok szólni. Viszont akkor, ha valaki nem ért veletek egyet azonnal hangoztatjátok hogy, idézlek:
" Ez azt jelenti h elmondtam a véleményemet. Általában a fórumok arról szólnak h mindenki elmondhatja a véleményét egy adott témában, és azok ott ütköznek egymással."
Furcsa ez, de van aki másképp értelmezi amit leírsz, mint te!! És ezt le is meri írni. Most akkor mi a gond ezzel? Vagy akkor ez mégsem egy fórum??

A másik dolog pedig ez lenne, ismét idézlek! " Az h mindenki el tudja dönteni maga h mi tetszik neki, és az h elmondom h szerintem minek kellene lennie ideális esetben az egyáltalán nem mond ellent egymásnak, ezt csak te állítod szembe mesterségesen (hasonlóan a "Magyarországon az utóbbi években megjelenő új divat", és a "más földrajzi térségben, vagy több ezer évvel korábbi időkben fennálló helyzet" mesterkélt, kitalált egymásnak ellentmondóként beállításához)."
Na ez pedig az én véleményem: miért is te döntöd el hogy mi az ideális nekünk?! Illetve több ezer éve még nem volt kerék sem!!! De net sem!!! Gondolom akkor te még mindég csak gyalog jársz!!! Azt viszont nem értem hogy hogyan írtál ide! smile
És hogy ne legyek teljesen OFF. Lehet hogy igazad van, és csak divat a borotválás! De én akkor is jobban érzem magam úgy, ha nem vagyok" illatkavalkádokkal" fűszerezve!!!
Remélem nem sértettelek meg!
Üdv!!
#1315   2011. 06. 08. szerda 06:59
Írod: "Nem akarok vitázni veled és senkit nem akarok megvédeni"

Lehet h nem akartál, de mégis vitáztál velem. (Szerintem!!! smile , azaz bárki, nem csak te, hanem mindenki gondolhat erről (is) mást, mint én. Le is írhatja ide. Stb.)
Az én értelmezésemben vitába szálltál velem, ami viszont egyáltalán nem baj, mert - mint írtam is, sőt te is idézted tőlem - ez egy fórumban teljesen helyénvaló, alapvetően erre találták ki. A gond az h (a másik vitapartneremhez hasonlóan) te is olyan dolgokkal is vitába szálltál, sőt elsősorban, többnyire olyan dolgokkal szálltál vitába, amit valójában nem is mondtam. Ezért aztán úgy tűnik mintha vitatkoznál (vitatkoznátok) velem, valójában pedig mindketten ugyanazt gondoljuk az adott dolgokról. Mesterségesen keltett vitahelyzet ez olyankor, amikor valójában nincs is nézetkülönbség. Szerintem bőven elég olyankor vitatkozni, amikor mást gondol két ember valamiről, van ilyenből is elég. Ha pl. két ember egyaránt azon a véleményen van h az emberek el tudják maguk dönteni h a borotváltat szeretik vagy a természeteset, akkor annak a két embernek ezen értelmetlenség vitatkoznia, mert az csak egy mesterségesen létrehozott vita, álvita. Pl. olyan ember csinálja ezt, aki mindenáron vitatkozni akar, mert pl. az neki lételeme, hiányzik neki. Én nem ilyen vagyok.

Írod: "Na ez pedig az én véleményem: miért is te döntöd el hogy mi az ideális nekünk?!"

Nagy baj lenne ha én dönteném el h mi az ideális nektek. Hála istennek nem én döntöm el (és még csak nem is akarom eldönteni helyettetek). Ezért aztán a kérdést maximum úgy lett volna logikus esetleg feltenned h "miért is NEM te döntöd el h mi az ideális nekünk?!". Igazából nem is lett volna olyan könnyű megválaszolnom egy ilyen kérdést, így aztán őszintén szólva nem is bánom h nem tetted fel. smile (Arról már nem is beszélve h egy elég hülye kérdés lett volna. smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 07. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (777673) VIP
2011. 06. 07. kedd 22:51
Szia!
Nem akarok vitázni veled és senkit nem akarok megvédeni, de lenne pár észrevételem.
Én nem vagyok nagy fórumozó, de úgy látom vagytok egy páran akik mindent tudnak és mindenhez hozzá tudtok szólni. Viszont akkor, ha valaki nem ért veletek egyet azonnal hangoztatjátok hogy, idézlek:
" Ez azt jelenti h elmondtam a véleményemet. Általában a fórumok arról szólnak h mindenki elmondhatja a véleményét egy adott témában, és azok ott ütköznek egymással."
Furcsa ez, de van aki másképp értelmezi amit leírsz, mint te!! És ezt le is meri írni. Most akkor mi a gond ezzel? Vagy akkor ez mégsem egy fórum??

A másik dolog pedig ez lenne, ismét idézlek! " Az h mindenki el tudja dönteni maga h mi tetszik neki, és az h elmondom h szerintem minek kellene lennie ideális esetben az egyáltalán nem mond ellent egymásnak, ezt csak te állítod szembe mesterségesen (hasonlóan a "Magyarországon az utóbbi években megjelenő új divat", és a "más földrajzi térségben, vagy több ezer évvel korábbi időkben fennálló helyzet" mesterkélt, kitalált egymásnak ellentmondóként beállításához)."
Na ez pedig az én véleményem: miért is te döntöd el hogy mi az ideális nekünk?! Illetve több ezer éve még nem volt kerék sem!!! De net sem!!! Gondolom akkor te még mindég csak gyalog jársz!!! Azt viszont nem értem hogy hogyan írtál ide! smile
És hogy ne legyek teljesen OFF. Lehet hogy igazad van, és csak divat a borotválás! De én akkor is jobban érzem magam úgy, ha nem vagyok" illatkavalkádokkal" fűszerezve!!!
Remélem nem sértettelek meg!
Üdv!!

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!