Én csak intimet csináltatok 3500 Ft-ért. Kb 5-6 hetente kell mennem
(Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2012. 06. 13. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 13. szerda 21:41

Engem is érdekelne, hogy mibe kerül.
Bár nekem a hátam is szőrös, az gondolom még több mivel nagy terület. Vagy az intim az drágább?
Megköszönném, ha tudnál árat írni!
Bár nekem a hátam is szőrös, az gondolom még több mivel nagy terület. Vagy az intim az drágább?
Megköszönném, ha tudnál árat írni!
Én azt vallom: egy férfi legyen szőrös!!!!!Főleg ami a mellkasát,lábát,karját illeti!A többi testrésznél még elmegy ha szőrtelenít....és persze a hónalj alap.....de alapvetően én imádom ha egy férfi szőrös!

Ha kuponos oldalakon vesztek kezelést, akkor 10ezer alatt meg lehet úszni a teljes intimet (az összes kezelést együtt).
Engem is érdekelne, hogy mibe kerül.
Megköszönném, ha tudnál árat írni! (Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2012. 06. 13. szerda 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 13. szerda 01:32
Megköszönném, ha tudnál árat írni! (Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2012. 06. 13. szerda 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem a végleges kezelés jött be igazán. Előtte 2-3 naponta kellett volna már borotválni, hogy folyamatosan olyan sima maradjon ahogyan a párom - és én - is szeretem. Amióta a 8 kezelésből 6 meglett, azóta 95%-kal kevesebb a szőr, ami egyáltalán előjön, és azok is gyengébbek. Párom szerint puhább lett a bőr is rajta. Élvezi. És én is, mivel azóta sokkal szívesebben szop és nyal. Amúgy a kezelés olyan mintha forró tűkkel böködnének. Elsőre majd össze... mostmár egész jól megvagyok vele, csak a zacskóm és az ánuszom között fáj a kezelés. De megéri... én is jobban érzem ahogyan nyal
Amúgy az intim szőrtelenítést a farkamtól kb egy tenyérnyire a köldökömig csináltattam meg, csak egy csíkot hagyva - gondolva a jövőre is, meg aztán egy "kicsi azért csak maradjon"

Amúgy az intim szőrtelenítést a farkamtól kb egy tenyérnyire a köldökömig csináltattam meg, csak egy csíkot hagyva - gondolva a jövőre is, meg aztán egy "kicsi azért csak maradjon"

De azt nem írod, hogy egy vagyont fizettél érte!Tényleg, mennyi volt?
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2012. 06. 13. szerda 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 13. szerda 01:32

nekem a végleges kezelés jött be igazán. Előtte 2-3 naponta kellett volna már borotválni, hogy folyamatosan olyan sima maradjon ahogyan a párom - és én - is szeretem. Amióta a 8 kezelésből 6 meglett, azóta 95%-kal kevesebb a szőr, ami egyáltalán előjön, és azok is gyengébbek. Párom szerint puhább lett a bőr is rajta. Élvezi. És én is, mivel azóta sokkal szívesebben szop és nyal. Amúgy a kezelés olyan mintha forró tűkkel böködnének. Elsőre majd össze... mostmár egész jól megvagyok vele, csak a zacskóm és az ánuszom között fáj a kezelés. De megéri... én is jobban érzem ahogyan nyal

Bocsi, de kb. ennyi az össszefüggés........lehet kívánatos, divatos vagy izgi valakik számára, de nem igényes vagy igénytelen, gáz vagy nem gáz......... (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2012. 05. 01. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)

ma már mindenki borotválja a farkát, aki ad magára. én 13 éves korom óta borotválom, mert már akkor is gáznak tartottam a szőrt
ma már mindenki borotválja a farkát, aki ad magára. én 13 éves korom óta borotválom, mert már akkor is gáznak tartottam a szőrt
Bp-en a barátomnak is szó nélkül teljesítették a kívánságát és fél év alatt sikerült telesen szérteleniteni a farka környékét, igaz állitotta, hogy a zacsin a lézer kicsit fájt. Ez egy jó évvel ezelőtt volt és azóta egy szál szőr sem nőtt ki. Sokkal élvezetesebb lett a szex.
Nem kell ehhez magánklinika, nekem pest közeli településen lévő kozmetikus is elvállalta a teljes intim területet, azaz mindent, amit amúgy a gatya takarna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 14. szombat 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 14. szombat 09:14
Törölt felhasználó (805295)

Magán klinikán csinálnak azt is...
Magán klinikán csinálnak azt is...
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2012. 04. 13. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 13. péntek 15:47

Szerettem volna végleges szőrtelenitést a hónalj és farok környékén. Sajnos, csak az elsőt válalták. Lézerrel és bevált. Hónaljamat 7 kezelés után nem kell többet borotválnom. Tud valaki, végleges szőrtelenitést intim helyeken is.
Több kuponos oldalon is volt mostanában ipl kezelés akció. Több vállalt férfi intimet is. Körbe kell nézni jobban, mert nem ritka az ilyen.
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2012. 04. 13. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 13. péntek 15:47

Szerettem volna végleges szőrtelenitést a hónalj és farok környékén. Sajnos, csak az elsőt válalták. Lézerrel és bevált. Hónaljamat 7 kezelés után nem kell többet borotválnom. Tud valaki, végleges szőrtelenitést intim helyeken is.
A legjobban bevált megoldás fan és test szőrtelenítés után az a Burow kenőcs.
Gyógyszertárakban beszerezhető. Nagyon selymes és hidratált lesz tőle a bőr és nem lesz gyulladás.
Baba popsi kicsapódásokra szokták egyébként alkalmazni, tehát nem egy "veszélyes anyag".
Bátran ajánlom mindenki számára, sőt külső aranyér problémákkal küszködőknek is.
Gyógyszertárakban beszerezhető. Nagyon selymes és hidratált lesz tőle a bőr és nem lesz gyulladás.
Baba popsi kicsapódásokra szokták egyébként alkalmazni, tehát nem egy "veszélyes anyag".
Bátran ajánlom mindenki számára, sőt külső aranyér problémákkal küszködőknek is.

szerintem baromi gáz ha szőrös egy férfi farka...
Kozmetikus csinálja,nem tudom pontosan hogy milyen fajt a gyanta. Van egy ragacsos,keményebb fajta amihez nem használnak papírt na az a tuti az érzékeny részekre,nekem szinte nem is fáj.
(Ez egy válasz tommy01 üzenetére (2012. 02. 03. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 03. péntek 08:47

Szia!
Megkérdezhetem milyen gyantát használsz,mert már próbáltam egy párral de nem jöttek be. Köszi.
Megkérdezhetem milyen gyantát használsz,mert már próbáltam egy párral de nem jöttek be. Köszi.
Nekem a Neogronormon vállt be.Délután gyantáztatok,este bekenem,reggelre nyoma sincs a kipattogásnak.
Köszi!
Remélem segít, mert a babaolajozás után napokig tök gáz
és így még szaunába járni is kellemetlen.

Szia!
Megkérdezhetem milyen gyantát használsz,mert már próbáltam egy párral de nem jöttek be. Köszi. (Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 03. péntek 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 03. péntek 07:45
Megkérdezhetem milyen gyantát használsz,mert már próbáltam egy párral de nem jöttek be. Köszi. (Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 03. péntek 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Én hintőport használok.Bár kipattogzik de max 1 napig kellemetlen utánna kb 2 hétig minden sima és szörmentes!))
Én hintőport használok.Bár kipattogzik de max 1 napig kellemetlen utánna kb 2 hétig minden sima és szörmentes!))