Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1394   2012. 08. 08. szerda 09:37
Macilacy Macilacy
Nem hallottál még a hajnövesztő csodaszerekről? smile wave
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2012. 08. 08. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 09:06
- Szia!
- Szia!
- Téged hogy hívnak?
- Iksznek.
- Én ipszilon vagyok.
- A tiéd szőrös?
- Igen.
- Akkor szia!
- confused

Amennyiben természetes akkor le lehet nyírni ha úgy kívánja a helyzet és ha le van nyírva akkor meg meg lehet növeszteni. Ennyiből rossz a végleges szőrtelenítés. Mi van ha 2 nap múlva meggondolja magát az illető? smile
#1393   2012. 08. 08. szerda 09:06
gorbesrac gorbesrac
- Szia!
- Szia!
- Téged hogy hívnak?
- Iksznek.
- Én ipszilon vagyok.
- A tiéd szőrös?
- Igen.
- Akkor szia!
- confused

Amennyiben természetes akkor le lehet nyírni ha úgy kívánja a helyzet és ha le van nyírva akkor meg meg lehet növeszteni. Ennyiből rossz a végleges szőrtelenítés. Mi van ha 2 nap múlva meggondolja magát az illető? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 08. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (855323)
2012. 08. 08. szerda 06:51
Amikor valahol arról olvasok, hogy legyen szőr, avagy se, és látom, hogy a hozzászólók fujj-ognak a szőrös kinézeten, elgondolkodok, hogy vajon az ismerkedési fázisban történik-e kutakodás egymás alsóneműjében a szőr megléte, vagy nemléte iránt. Na jó, nem kezdek értekezésbe erről, lássuk én mit szeretek: egy férfi számomra akkor férfias, ha a célzott helyeken szőr van rajta...most nyilván nem arról beszélek, amikor ki sem látszik alóla, és egész testét szőrzet borítja, az nekem se tetszik. Ha le van csupaszítva, mindig a csupasz csiga vagy darts tábla jut eszembe róla, ha fazonja van, az meg olyan mókás....halkan jegyzem meg, hogy a farok körüli szőrzet kellemesen tudja cirógatni az arcomat bizonyos tevékenység közben....és persze sokkal jobb is, mintha a borosta szúrna, sőt az ujjaknak is ad játszási lehetőséget. Persze akkor sem kapnék sikítófrászt, ha bármelyik, általam nem annyira favorizált verzióba belefutnék, mert mire eljutok a férfi alsóneműjébe, már kell nekem, a fazonjától függetlenül, és bizonyára nem küldöm el azzal, hogy: bocs szivi, majd gyere vissza, ha kinőtt a szőröd. wink
#1392   2012. 08. 08. szerda 06:51
X Törölt felhasználó (855323)
Amikor valahol arról olvasok, hogy legyen szőr, avagy se, és látom, hogy a hozzászólók fujj-ognak a szőrös kinézeten, elgondolkodok, hogy vajon az ismerkedési fázisban történik-e kutakodás egymás alsóneműjében a szőr megléte, vagy nemléte iránt. Na jó, nem kezdek értekezésbe erről, lássuk én mit szeretek: egy férfi számomra akkor férfias, ha a célzott helyeken szőr van rajta...most nyilván nem arról beszélek, amikor ki sem látszik alóla, és egész testét szőrzet borítja, az nekem se tetszik. Ha le van csupaszítva, mindig a csupasz csiga vagy darts tábla jut eszembe róla, ha fazonja van, az meg olyan mókás....halkan jegyzem meg, hogy a farok körüli szőrzet kellemesen tudja cirógatni az arcomat bizonyos tevékenység közben....és persze sokkal jobb is, mintha a borosta szúrna, sőt az ujjaknak is ad játszási lehetőséget. Persze akkor sem kapnék sikítófrászt, ha bármelyik, általam nem annyira favorizált verzióba belefutnék, mert mire eljutok a férfi alsóneműjébe, már kell nekem, a fazonjától függetlenül, és bizonyára nem küldöm el azzal, hogy: bocs szivi, majd gyere vissza, ha kinőtt a szőröd. wink
#1391   2012. 08. 08. szerda 04:52
Valaki71 Valaki71 VIP
Én sem tudnám szőrösen elviselni már. Szerintem így sokkal ápoltabb és izgatóbb:!
#1390   2012. 08. 07. kedd 00:04
MiniMano MiniMano
Teljesen jogos. Nekem is mondta a párom, hogy most szedjem le teljesen mert neki az jön be. Úgyhogy most csupasz a kuki.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2012. 08. 05. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 05. vasárnap 22:17
Sziasztok,én mindig leszedem,hajnyíróval "kopira",majd borotvával a többit(Zacsi....stb)Így szeretem és mikor párom kényeztet neki is jobb,nem kell szőrt köpködnie...De kinek így-kinek úgy..izlés dolga. nyes eljen
#1389   2012. 08. 05. vasárnap 22:17
husband35 husband35
Sziasztok,én mindig leszedem,hajnyíróval "kopira",majd borotvával a többit(Zacsi....stb)Így szeretem és mikor párom kényeztet neki is jobb,nem kell szőrt köpködnie...De kinek így-kinek úgy..izlés dolga. nyes eljen
#1388   2012. 08. 04. szombat 18:02
ryan26 ryan26
Igen, az a márka. smile és a Cruzer 6 Body típus lookaround
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 04. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona VIP Admin
2012. 08. 04. szombat 16:09
Igen bárcsak hasonlót,és nőibe smile "Braun elektromos(cserélhető fejű) epiláló és borotva"
Nőibe a borotvafej nagyon hamar tönkre megy pedig az csak hónaljhoz van használva.
Lehet férfi változatot kéne kipróbálnom... nyes
#1387   2012. 08. 04. szombat 16:09
Demona Demona VIP Admin
Igen bárcsak hasonlót,és nőibe smile "Braun elektromos(cserélhető fejű) epiláló és borotva"
Nőibe a borotvafej nagyon hamar tönkre megy pedig az csak hónaljhoz van használva.
Lehet férfi változatot kéne kipróbálnom... nyes
(Ez egy válasz ryan26 üzenetére (2012. 08. 04. szombat 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 04. szombat 15:09
Láttam egy olyan férfi testszőrtelenítőt, ami kombinál egy trimmelőt és egy normál pengés borotvát (márkát szerintem nem írhatok). Ilyet használ valaki? Tapasztalat?
#1386   2012. 08. 04. szombat 15:09
ryan26 ryan26
Láttam egy olyan férfi testszőrtelenítőt, ami kombinál egy trimmelőt és egy normál pengés borotvát (márkát szerintem nem írhatok). Ilyet használ valaki? Tapasztalat?
#1385   2012. 08. 03. péntek 22:58
MiniMano MiniMano
Lassan megint le kell szedni a felesleget.
#1384   2012. 07. 07. szombat 22:50
samsung2003 samsung2003
Köszi, jó tudni, hogy van különbség, furáltam is hogy 10esből megvan. Majd utána járok, meg lehet még kérdezek.
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2012. 06. 30. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 30. szombat 18:04
nem a tízezres kategóriába tartozik a kezelés sorozat ára, de ez legalább nem csak pár hónapig/évig tart, mint az IPL (villanófényes) kezelések, hanem évtizedekig ((örökre)).
az intim nem drágább mint a többi - arányosan. Ami furcsa volt elsőre, hogy a kezeléseket is tipptopp nővérkék végzik. Egyik csinosabb mint a másik. De full profik, igaz, hogy a farkam körül kezelik a szőrt és a farkamon, de mégis csak az egyik tett egy megjegyzést a 3. alkalom után, hogy "megértem, hogy csupaszon szereti a párja, úgy tényleg finomabb" nyes D
Amúgy az utolsó kezelés előtt vagyok és már hónapok óta alig nőtt ki összesen 1-2 vékonyka szőrszál, se a farkam teljes hosszán, se a zacsinál.
Nekem így jó. És neki is wink )
#1383   2012. 07. 02. hétfő 07:43
MiniMano MiniMano
Üdv én is szeretem ha csupi. Mikor milyen. Már kb 15 éve borotválom. Lehet tényleg kellene egy végleges megoldás.
Most ilyen egyébként:

Mano
#1382   2012. 06. 30. szombat 18:19
zsozs70 zsozs70
engem érdekelne ez a dolog tudnál segiteni benne hol érdeklödjek??köszi
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2012. 06. 30. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 30. szombat 18:04
nem a tízezres kategóriába tartozik a kezelés sorozat ára, de ez legalább nem csak pár hónapig/évig tart, mint az IPL (villanófényes) kezelések, hanem évtizedekig ((örökre)).
az intim nem drágább mint a többi - arányosan. Ami furcsa volt elsőre, hogy a kezeléseket is tipptopp nővérkék végzik. Egyik csinosabb mint a másik. De full profik, igaz, hogy a farkam körül kezelik a szőrt és a farkamon, de mégis csak az egyik tett egy megjegyzést a 3. alkalom után, hogy "megértem, hogy csupaszon szereti a párja, úgy tényleg finomabb" nyes D
Amúgy az utolsó kezelés előtt vagyok és már hónapok óta alig nőtt ki összesen 1-2 vékonyka szőrszál, se a farkam teljes hosszán, se a zacsinál.
#1381   2012. 06. 30. szombat 18:04
jaloezie jaloezie
(Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2012. 06. 13. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 13. szerda 21:41
Engem is érdekelne, hogy mibe kerül.

Bár nekem a hátam is szőrös, az gondolom még több mivel nagy terület. Vagy az intim az drágább?

Megköszönném, ha tudnál árat írni!
#1380   2012. 06. 24. vasárnap 15:17
X Törölt felhasználó (806618)
Én igazodok a partnerhez ,nekem lehet szőrös vagy csupasz az a lényeg tiszta és ápolt legyen.
#1379   2012. 06. 21. csütörtök 16:21
gannicus26 gannicus26
kukin marad fazonba többi csempe!
#1378   2012. 06. 21. csütörtök 09:58
vazelinator vazelinator VIP Admin
hé én sem döntöm el, hogy kinek mi legyen jó, légyszives nyilatkozz a saját ízlésedben, azaz nem írom ezt:
"nem túl szexi látvány egy csupasz mellkas ma már, olyan férfiatlan!! újra fut a David Hasselhoff style"

ahogy nézem egyre többen lesznek metró szexuálisok, annál inkább nő meg az igény a szőrösre, a ritka dolgok iránt meg nő a kereslet, kb mint a szőrös pina, ritka s nő a rajongó tábora.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 06. 21. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 21. csütörtök 07:39
nem tul sexi látvány egy bozontos mellkas ma már!!már nem fut a David Hasselhoff style
#1377   2012. 06. 21. csütörtök 08:13
madman71 madman71
Én már egy ideje borotválom (egyéb módszerek nem váltak be). Jobb így a szex, érzékenyebb a "terület" kopaszon.
#1376   2012. 06. 21. csütörtök 07:39
zsozs70 zsozs70
nem tul sexi látvány egy bozontos mellkas ma már!!már nem fut a David Hasselhoff style
(Ez egy válasz sweetred üzenetére (2012. 06. 16. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 16. szombat 07:53
Én azt vallom: egy férfi legyen szőrös!!!!!Főleg ami a mellkasát,lábát,karját illeti!A többi testrésznél még elmegy ha szőrtelenít....és persze a hónalj alap.....de alapvetően én imádom ha egy férfi szőrös! smile
#1375   2012. 06. 21. csütörtök 06:34
MiniMano MiniMano
Nekem szerencsére nem pattog ki. Néha régebben volt olyan persze, de már semmi gond.
Néha hagyok egy kis mintát de én is le szoktam szedni teljesen.
Jobb ez így. Nekem legalábbis kényelmesebb.

A párom el sem viselné ha szőrös lenne nagyon.

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!