Nem hallottál még a hajnövesztő csodaszerekről?
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2012. 08. 08. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 09:06

- Szia!
- Szia!
- Téged hogy hívnak?
- Iksznek.
- Én ipszilon vagyok.
- A tiéd szőrös?
- Igen.
- Akkor szia!
-
Amennyiben természetes akkor le lehet nyírni ha úgy kívánja a helyzet és ha le van nyírva akkor meg meg lehet növeszteni. Ennyiből rossz a végleges szőrtelenítés. Mi van ha 2 nap múlva meggondolja magát az illető?
- Szia!
- Téged hogy hívnak?
- Iksznek.
- Én ipszilon vagyok.
- A tiéd szőrös?
- Igen.
- Akkor szia!
-

Amennyiben természetes akkor le lehet nyírni ha úgy kívánja a helyzet és ha le van nyírva akkor meg meg lehet növeszteni. Ennyiből rossz a végleges szőrtelenítés. Mi van ha 2 nap múlva meggondolja magát az illető?

- Szia!
- Szia!
- Téged hogy hívnak?
- Iksznek.
- Én ipszilon vagyok.
- A tiéd szőrös?
- Igen.
- Akkor szia!
-
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 08. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 06:51
- Szia!
- Téged hogy hívnak?
- Iksznek.
- Én ipszilon vagyok.
- A tiéd szőrös?
- Igen.
- Akkor szia!
-

Törölt felhasználó (855323)

Amikor valahol arról olvasok, hogy legyen szőr, avagy se, és látom, hogy a hozzászólók fujj-ognak a szőrös kinézeten, elgondolkodok, hogy vajon az ismerkedési fázisban történik-e kutakodás egymás alsóneműjében a szőr megléte, vagy nemléte iránt. Na jó, nem kezdek értekezésbe erről, lássuk én mit szeretek: egy férfi számomra akkor férfias, ha a célzott helyeken szőr van rajta...most nyilván nem arról beszélek, amikor ki sem látszik alóla, és egész testét szőrzet borítja, az nekem se tetszik. Ha le van csupaszítva, mindig a csupasz csiga vagy darts tábla jut eszembe róla, ha fazonja van, az meg olyan mókás....halkan jegyzem meg, hogy a farok körüli szőrzet kellemesen tudja cirógatni az arcomat bizonyos tevékenység közben....és persze sokkal jobb is, mintha a borosta szúrna, sőt az ujjaknak is ad játszási lehetőséget. Persze akkor sem kapnék sikítófrászt, ha bármelyik, általam nem annyira favorizált verzióba belefutnék, mert mire eljutok a férfi alsóneműjébe, már kell nekem, a fazonjától függetlenül, és bizonyára nem küldöm el azzal, hogy: bocs szivi, majd gyere vissza, ha kinőtt a szőröd.

Amikor valahol arról olvasok, hogy legyen szőr, avagy se, és látom, hogy a hozzászólók fujj-ognak a szőrös kinézeten, elgondolkodok, hogy vajon az ismerkedési fázisban történik-e kutakodás egymás alsóneműjében a szőr megléte, vagy nemléte iránt. Na jó, nem kezdek értekezésbe erről, lássuk én mit szeretek: egy férfi számomra akkor férfias, ha a célzott helyeken szőr van rajta...most nyilván nem arról beszélek, amikor ki sem látszik alóla, és egész testét szőrzet borítja, az nekem se tetszik. Ha le van csupaszítva, mindig a csupasz csiga vagy darts tábla jut eszembe róla, ha fazonja van, az meg olyan mókás....halkan jegyzem meg, hogy a farok körüli szőrzet kellemesen tudja cirógatni az arcomat bizonyos tevékenység közben....és persze sokkal jobb is, mintha a borosta szúrna, sőt az ujjaknak is ad játszási lehetőséget. Persze akkor sem kapnék sikítófrászt, ha bármelyik, általam nem annyira favorizált verzióba belefutnék, mert mire eljutok a férfi alsóneműjébe, már kell nekem, a fazonjától függetlenül, és bizonyára nem küldöm el azzal, hogy: bocs szivi, majd gyere vissza, ha kinőtt a szőröd.

Én sem tudnám szőrösen elviselni már. Szerintem így sokkal ápoltabb és izgatóbb:!
Teljesen jogos. Nekem is mondta a párom, hogy most szedjem le teljesen mert neki az jön be. Úgyhogy most csupasz a kuki.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2012. 08. 05. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 05. vasárnap 22:17

Sziasztok,én mindig leszedem,hajnyíróval "kopira",majd borotvával a többit(Zacsi....stb)Így szeretem és mikor párom kényeztet neki is jobb,nem kell szőrt köpködnie...De kinek így-kinek úgy..izlés dolga.

Sziasztok,én mindig leszedem,hajnyíróval "kopira",majd borotvával a többit(Zacsi....stb)Így szeretem és mikor párom kényeztet neki is jobb,nem kell szőrt köpködnie...De kinek így-kinek úgy..izlés dolga.

Igen, az a márka.
és a Cruzer 6 Body típus
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 04. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 04. szombat 16:09

Igen bárcsak hasonlót,és nőibe
"Braun elektromos(cserélhető fejű) epiláló és borotva"
Nőibe a borotvafej nagyon hamar tönkre megy pedig az csak hónaljhoz van használva.
Lehet férfi változatot kéne kipróbálnom...

Nőibe a borotvafej nagyon hamar tönkre megy pedig az csak hónaljhoz van használva.

Igen bárcsak hasonlót,és nőibe
"Braun elektromos(cserélhető fejű) epiláló és borotva"
(Ez egy válasz ryan26 üzenetére (2012. 08. 04. szombat 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 04. szombat 15:09

Láttam egy olyan férfi testszőrtelenítőt, ami kombinál egy trimmelőt és egy normál pengés borotvát (márkát szerintem nem írhatok). Ilyet használ valaki? Tapasztalat?
Láttam egy olyan férfi testszőrtelenítőt, ami kombinál egy trimmelőt és egy normál pengés borotvát (márkát szerintem nem írhatok). Ilyet használ valaki? Tapasztalat?
Lassan megint le kell szedni a felesleget.
Köszi, jó tudni, hogy van különbség, furáltam is hogy 10esből megvan. Majd utána járok, meg lehet még kérdezek.
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2012. 06. 30. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 30. szombat 18:04

nem a tízezres kategóriába tartozik a kezelés sorozat ára, de ez legalább nem csak pár hónapig/évig tart, mint az IPL (villanófényes) kezelések, hanem évtizedekig ((örökre)).
az intim nem drágább mint a többi - arányosan. Ami furcsa volt elsőre, hogy a kezeléseket is tipptopp nővérkék végzik. Egyik csinosabb mint a másik. De full profik, igaz, hogy a farkam körül kezelik a szőrt és a farkamon, de mégis csak az egyik tett egy megjegyzést a 3. alkalom után, hogy "megértem, hogy csupaszon szereti a párja, úgy tényleg finomabb"
D
Amúgy az utolsó kezelés előtt vagyok és már hónapok óta alig nőtt ki összesen 1-2 vékonyka szőrszál, se a farkam teljes hosszán, se a zacsinál.
Nekem így jó. És neki is
)
az intim nem drágább mint a többi - arányosan. Ami furcsa volt elsőre, hogy a kezeléseket is tipptopp nővérkék végzik. Egyik csinosabb mint a másik. De full profik, igaz, hogy a farkam körül kezelik a szőrt és a farkamon, de mégis csak az egyik tett egy megjegyzést a 3. alkalom után, hogy "megértem, hogy csupaszon szereti a párja, úgy tényleg finomabb"

Amúgy az utolsó kezelés előtt vagyok és már hónapok óta alig nőtt ki összesen 1-2 vékonyka szőrszál, se a farkam teljes hosszán, se a zacsinál.
Nekem így jó. És neki is

Üdv én is szeretem ha csupi. Mikor milyen. Már kb 15 éve borotválom. Lehet tényleg kellene egy végleges megoldás.
Most ilyen egyébként:
Mano
Most ilyen egyébként:
Mano
engem érdekelne ez a dolog tudnál segiteni benne hol érdeklödjek??köszi
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2012. 06. 30. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 30. szombat 18:04

nem a tízezres kategóriába tartozik a kezelés sorozat ára, de ez legalább nem csak pár hónapig/évig tart, mint az IPL (villanófényes) kezelések, hanem évtizedekig ((örökre)).
D
Nekem így jó. És neki is
)

Nekem így jó. És neki is

D
Nekem így jó. És neki is
)
(Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2012. 06. 13. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 13. szerda 21:41

Nekem így jó. És neki is

Engem is érdekelne, hogy mibe kerül.
Bár nekem a hátam is szőrös, az gondolom még több mivel nagy terület. Vagy az intim az drágább?
Megköszönném, ha tudnál árat írni!
Bár nekem a hátam is szőrös, az gondolom még több mivel nagy terület. Vagy az intim az drágább?
Megköszönném, ha tudnál árat írni!
Én igazodok a partnerhez ,nekem lehet szőrös vagy csupasz az a lényeg tiszta és ápolt legyen.
kukin marad fazonba többi csempe!
hé én sem döntöm el, hogy kinek mi legyen jó, légyszives nyilatkozz a saját ízlésedben, azaz nem írom ezt:
"nem túl szexi látvány egy csupasz mellkas ma már, olyan férfiatlan!! újra fut a David Hasselhoff style"
ahogy nézem egyre többen lesznek metró szexuálisok, annál inkább nő meg az igény a szőrösre, a ritka dolgok iránt meg nő a kereslet, kb mint a szőrös pina, ritka s nő a rajongó tábora. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 06. 21. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 21. csütörtök 07:39
"nem túl szexi látvány egy csupasz mellkas ma már, olyan férfiatlan!! újra fut a David Hasselhoff style"
ahogy nézem egyre többen lesznek metró szexuálisok, annál inkább nő meg az igény a szőrösre, a ritka dolgok iránt meg nő a kereslet, kb mint a szőrös pina, ritka s nő a rajongó tábora. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 06. 21. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)

nem tul sexi látvány egy bozontos mellkas ma már!!már nem fut a David Hasselhoff style
Én már egy ideje borotválom (egyéb módszerek nem váltak be). Jobb így a szex, érzékenyebb a "terület" kopaszon.
nem tul sexi látvány egy bozontos mellkas ma már!!már nem fut a David Hasselhoff style
(Ez egy válasz sweetred üzenetére (2012. 06. 16. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 16. szombat 07:53

Én azt vallom: egy férfi legyen szőrös!!!!!Főleg ami a mellkasát,lábát,karját illeti!A többi testrésznél még elmegy ha szőrtelenít....és persze a hónalj alap.....de alapvetően én imádom ha egy férfi szőrös!

Nekem szerencsére nem pattog ki. Néha régebben volt olyan persze, de már semmi gond.
Néha hagyok egy kis mintát de én is le szoktam szedni teljesen.
Jobb ez így. Nekem legalábbis kényelmesebb.
A párom el sem viselné ha szőrös lenne nagyon.
Néha hagyok egy kis mintát de én is le szoktam szedni teljesen.
Jobb ez így. Nekem legalábbis kényelmesebb.
A párom el sem viselné ha szőrös lenne nagyon.