Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1434   2014. 06. 30. hétfő 14:08
gold7 gold7
Én is gyantázom magam tetőtől talpig. Sokkal jobb érzés, ha csupasz szőrtelen a testem, barátnőm is imádja. smile Van még rajtam kívül, aki mindent szőrtelenít?
#1433   2014. 06. 29. vasárnap 15:58
keresnék keresnék
kell is borotválni,nem jó ha szörös........jobb a csupasz a punciból is és a farokból is
#1432   2014. 06. 29. vasárnap 15:44
X Törölt felhasználó (744015)
Én is szőrtelenítem magam. Igaz, nem mindig mindenhol. (ez partnertől is függ, hiszen nem mindenki tolerálja pl a teljes szőrtelenséget)
#1431   2014. 05. 19. hétfő 20:35
beluska78 beluska78
Nejemmel itthon gyantázzuk kölcsönösen egymást.
Könnyen megtanulható, 10 ezer forintból meg lehet venni a melegítő gépet, gyantapatront, lehúzó csíkot, olajat.
(Ez egy válasz Chessterfield üzenetére (2014. 05. 17. szombat 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 17. szombat 00:47
Én is gyantáztatni járok. Picit fáj, de megéri, mert utána napokig teljesen sima! Nem úgy, mint a borotvánál, hogy már másnap borostás.

Hátránya, hogy elég sokba kerül, kb. 10e egy alkalom és kb. 4 hetente kell járni.
#1430   2014. 05. 17. szombat 00:47
Chessterfield Chessterfield
Én is gyantáztatni járok. Picit fáj, de megéri, mert utána napokig teljesen sima! Nem úgy, mint a borotvánál, hogy már másnap borostás.

Hátránya, hogy elég sokba kerül, kb. 10e egy alkalom és kb. 4 hetente kell járni.
#1429   2014. 05. 15. csütörtök 01:01
X Törölt felhasználó (913279)
Én gyantáztatni készülök, majd beszámolok ha túl vagyok rajta (csak a fazont és a zacsit).
A borotvát és a viszketést már nagyon unom wink
#1428   2014. 05. 14. szerda 21:51
X Törölt felhasználó (861116)
Ahogy te is, sokak írják a kipattogzást, a pöttyösödést, a bőr-iritációt. Sajnos nem ritka a szörtüsző gyulladás sem! Akárcsak mi pasik, ha borotválkozunk, vagy csajszik ha epilláltok. Nekem és minden ismerősömnek, akit tudom, hogy szereti ha sima bőrű, nagyon bevállt egy krém, amivel ha bekenjük, hihetetlen jól megnyugtatja a bőrt, nem engedi kipattogni, nem csíp és ha véletlenül megsérül és kisercen a vér, akkor ferőtleníti és gyorsan begyógyul. Nekem egyszer volt a zacsimon sérülés, elég kellemetlen hely, de ez azonnal megoldotta!
Egyébként írjátok, hogy a zacsit borotválni milyen nehéz. Szerintem semmi gond: húzd előre a teljes zacsit és amíg csak hátra érsz (előlről) próbálj borotválni. Szárazon is megy, de behabozva is, talán még könnyebb. Aztán előre húzom a borotvát és mindíg a csulómon borotválok, hiszen az kidomborítja a fölötte lévő bőrt és így teljesen le tudom szedni. Nyilván, jó állásban legyen a borotva éle... A lágyékhajlatot is megfeszítem és úgy borotválom. Utána megmosom, megszárítom és jöhet a fantasztikus krém, amit az arcborotválás után is használok. Kevés kell belőle nekem egy fél évig bőven elég alul-felül használva! Profi jó, nagykerben veszem, boltban nem kapható, de ha valakinek kell, szívesen küldök, ha írsz priviben. A szőrtelenítő krémek után szinte kötelező ezzel bekenni, mert a szörtelenítő kré irritálja a bőr felületet és sokáig ég meg minden. Én már nem is használom, -- bár a krém ekkor is megnyugtat és hidratál, megoldja a gondokat! Isteni finom, selymes lesz tőle a bőrünk, hidratál és nem kőolaj származék! Egyébként a fotóimon is láthatod, milyen selymes, sima... smile 16 éve ezt használjuk csajok, srácok egyaránt! Sok sikert! wave
(Ez egy válasz Puncinyaló79 üzenetére (2014. 05. 07. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 07. szerda 10:11
Lehet, hogy rossz helyre írok de nem találtam megfelelő topikot. Ha már csupasz akkor ki hogyan oldja meg a kipattogzás! Nálunk a párom (hölgy) borotválás után igencsak piros pöttyös és nem tudjuk mivel lehetne kezelni! Esetleg valaki megosztaná a tapasztalatát ez ügyben azt jó lenne.
#1427   2014. 05. 12. hétfő 21:26
X Törölt felhasználó (69371)
Ez bőrtípus függő inkább. Nem borotváltam sűrűn. Máshol is jellemző, hogy kipattogok, így csak kevés helyen borotválok, inkább nullásgéppel vágom. Próbáltam elektromos borotvát is, de attól is kipattogtam. Nekem a leírt módszerem bevált, ezt alkalmazom. Persze egy-két helyen, az IPL lenne az igazi.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 05. 12. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 12. hétfő 11:06
próbáltad már zuhany közben forró vizzel hab nélkül? én úgy szoktam, mach 3-mal.előtte rövid ideig forró (persze nem égetően forró) vízzel zuhanyzom le a testem. Elvileg puhítja a bőrt.géppel nem vágod túl rövidre előtte? -mert nekem csak abban az esetben pattog ki, amikor túl gyakran borotválom, és még nem elég hosszú a szőrzet.nagyjából 7-8 naponta szőrtelenítek - így sosem pattog ki. a párom kb 3-4 naponta szőrteleníti a punciját - Neki rendszeresen kipattog
#1426   2014. 05. 12. hétfő 19:58
61karcsi 61karcsi
Én gyantáztatom, így sokáig sima marad és nem szúr ha nő.
Szerintem megéri az a pici szenvedés, pláne ha mi is elvárjuk a párunktól, hogy szép sima puncit nyaljunk, simizzünk, stb....
#1425   2014. 05. 12. hétfő 19:38
boone boone
Saját módszerem: zuhany alatt "megpuhítani" a bőrt. Borotva hab helyett sima baba szappant használok, azzal jól bekenem és utána borotválom. Eddig nem volt semmi problémám vele, pedig pár éve már csinálom.
#1424   2014. 05. 12. hétfő 11:06
fazonkirály fazonkirály
próbáltad már zuhany közben forró vizzel hab nélkül? én úgy szoktam, mach 3-mal.előtte rövid ideig forró (persze nem égetően forró) vízzel zuhanyzom le a testem. Elvileg puhítja a bőrt.géppel nem vágod túl rövidre előtte? -mert nekem csak abban az esetben pattog ki, amikor túl gyakran borotválom, és még nem elég hosszú a szőrzet.nagyjából 7-8 naponta szőrtelenítek - így sosem pattog ki. a párom kb 3-4 naponta szőrteleníti a punciját - Neki rendszeresen kipattog
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 09. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 05. 09. péntek 20:25
Előljáróban annyit, hogy anno miután géppel levágtam a nagyját, mindig fürdés közben borotváltam, de kipattogtam.
Eldobható borotvát használok, nem drágát, penny-ben vásárolhatót, ilyen kék, dupla pengés, pofás csomagolásban. Általában 10x használok egy borotvát. Miután nullás hajvágóval a nagyját levágtam, zacsinál nem nagyon, mert félek belevágok, utána simán előveszem a borotvát és elkezdem borotválni, szárazon, semmit nem kenek rá. Kipattogni ki szokott egy picit, főleg a pénisz tövénél, de azért, mert túl sokszor húzom végig. Annyi, hogy hám réteget leszedi, sokszor húzva kicsit éghet, illetve olykor levágok egy kis bőr, ha a szőrtüsző nagyon kinyomja, de nem vészes, meg nem gyakori. Ha egyszer, kétszer húzom végig, akkor nincs gond. Utána fürdés. Nekem így jobb, közben egyszerűbb a borotvát tisztítani, csak oda kell kocogtatni a kagylóhoz, vagy amihez akarod és kipereg belőle. Ha úgy van, esetleg be lehet kenni fürdés után neugranormonnal, vagy bármivel, ami nyugtat, bár én nem szoktam. Nyílván ha utána rögtön csajhoz mész, akkor ne kend be, mert nem fog neki ízleni. alien2
#1423   2014. 05. 11. vasárnap 16:18
X Törölt felhasználó (853039)
Szerintem leborotvalva sokkal hygienikusabb es kellemesebb, igaz ez az en tapasztalatom, es ami meg hozzzajarul korulmetelt....izlesek es pofonok...
#1422   2014. 05. 10. szombat 13:01
Oroszlány Oroszlány
Miért lenne gáz? Az orvos használhat olyan készüléket, amit kozmetikus nem. Igen, onnan is leszedettem.
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2014. 05. 10. szombat 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 10. szombat 10:04
Azért ez mekkora gáz hogy az orvos hónaljat meg puncit szőrtelenít nem? Ahelyett hogy orvosolna.
Nekem kozmetikus csinálta a hónaljamat, 2 kezelés után van még szőr, de kb fele, és gyengébb. Állítólag max 6 alkalom kell.
Puncidról leszedetted a nagyajkak melletti redőből is?
#1421   2014. 05. 10. szombat 10:04
coupling coupling
Azért ez mekkora gáz hogy az orvos hónaljat meg puncit szőrtelenít nem? Ahelyett hogy orvosolna.
Nekem kozmetikus csinálta a hónaljamat, 2 kezelés után van még szőr, de kb fele, és gyengébb. Állítólag max 6 alkalom kell.
Puncidról leszedetted a nagyajkak melletti redőből is?
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 05. 09. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 09. péntek 07:57
Én 2005-ben csináltattam, azóta csak két-három évente kell visszamennem egy-egyre és az orvos nekem nem változtat az áron, így pontosan nem tudom. Akkor hónalj és teljes punci 60 000/ kezelés. Kozmetikushoz nem érdemes menni, mert ők nem használhatnak olyan teljesítményű gépet, mint az orvosok. Hónaljon egyébként azóta sem jön ki semmi, az tényleg végleges.
#1420   2014. 05. 09. péntek 20:25
X Törölt felhasználó (69371)
Előljáróban annyit, hogy anno miután géppel levágtam a nagyját, mindig fürdés közben borotváltam, de kipattogtam.
Eldobható borotvát használok, nem drágát, penny-ben vásárolhatót, ilyen kék, dupla pengés, pofás csomagolásban. Általában 10x használok egy borotvát. Miután nullás hajvágóval a nagyját levágtam, zacsinál nem nagyon, mert félek belevágok, utána simán előveszem a borotvát és elkezdem borotválni, szárazon, semmit nem kenek rá. Kipattogni ki szokott egy picit, főleg a pénisz tövénél, de azért, mert túl sokszor húzom végig. Annyi, hogy hám réteget leszedi, sokszor húzva kicsit éghet, illetve olykor levágok egy kis bőr, ha a szőrtüsző nagyon kinyomja, de nem vészes, meg nem gyakori. Ha egyszer, kétszer húzom végig, akkor nincs gond. Utána fürdés. Nekem így jobb, közben egyszerűbb a borotvát tisztítani, csak oda kell kocogtatni a kagylóhoz, vagy amihez akarod és kipereg belőle. Ha úgy van, esetleg be lehet kenni fürdés után neugranormonnal, vagy bármivel, ami nyugtat, bár én nem szoktam. Nyílván ha utána rögtön csajhoz mész, akkor ne kend be, mert nem fog neki ízleni. alien2
(Ez egy válasz Tapsihapsi üzenetére (2014. 05. 09. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 09. péntek 20:08
Te is írd le lécci, hogy csinálod a száraz borotválást...
#1419   2014. 05. 09. péntek 20:08
Tapsihapsi Tapsihapsi
Te is írd le lécci, hogy csinálod a száraz borotválást...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 05. 08. csütörtök 14:26
+1
Én is szárazon szoktam, és jobb.
#1418   2014. 05. 09. péntek 20:07
Tapsihapsi Tapsihapsi
Hogy lehet szárazon borotválni? Teljesen szárazon, hab vagy egyéb "kenőanyag" nélkül? És a zacsit?

Nekem ez elég mazo dolognak tűnik, de mivel én is borotválom alul és ki is pattogzik, érdekelne a megoldás.

Szóval hogy kell szárazon borotválni?
(Ez egy válasz ragnic üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 08. csütörtök 14:09
Szárazon,tusolás előtt,új borotvával!!!Még soha nem pattogott ki ezzel a módszerrel!!!Durván hangzik,de "műkszik"! eljen
#1417   2014. 05. 09. péntek 18:07
Gabriel25 Gabriel25 VIP
A parom gyantaztatja a puncijat egy hetig teljesen sima mint a kisbabake.. en felul meghagyom korulotte sima
#1416   2014. 05. 09. péntek 10:18
X Törölt felhasználó (880586)
Szerintem pasinak egyáltalán nem áll jól a teljes csupaszság és nem is kényelmes,mert pláne intim tájékon sokkal jobban izzad az érintett bőrfelület. A hajnyírógéppel történő rövidre vágástól nincs jobb megoldás szerintem, mellkason pl és intim területen. Csajoknak intim területen pedig az epillálás lehet a második legjobb vlasztás a végleges szőrtelenítés után. Epillálás kezdetben kellemetlen, de később már megszokja az ember lánya, és utána hetekig teljesen sima, plusz amikor újra nől a szőr, akkor sem úgy teszi mint borotválás után, sokkal kevésbé iritálja a bőrt.
#1415   2014. 05. 09. péntek 07:57
Oroszlány Oroszlány
Én 2005-ben csináltattam, azóta csak két-három évente kell visszamennem egy-egyre és az orvos nekem nem változtat az áron, így pontosan nem tudom. Akkor hónalj és teljes punci 60 000/ kezelés. Kozmetikushoz nem érdemes menni, mert ők nem használhatnak olyan teljesítményű gépet, mint az orvosok. Hónaljon egyébként azóta sem jön ki semmi, az tényleg végleges.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 05. 09. péntek 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 09. péntek 05:06
menyibe kerül?

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!