A párom is és én is fazonra borotváltak vagyunk.most a V alak jön be nekünk. Ő kozmetikusnál csináltatja,én általában magamnak,de néha én is elmegyek a kozmetikusához
Mi gyantáztatunk párommal, és nagyon tudom ajánlani mindenkinek!!!
Nagyon izgató a szőrtelenség intim helyeken,arcon/esetleg egy kis ápolt rövid arcszőrzet/,és hónaljban,de egyben rendkívül higiénikus és könnyen tisztítható a testfelület,ami egészségügyi szempontból sem utolsó opció!!A te férfiasságod is figyelemre méltó,viszont kár,hogy az asszonyka nem nyitott rajtad kívül a te aktív vagy passzív részvételeddel más társaságára is!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 06. 12. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
a tied nagyon kulturált guszta
(Ez egy válasz manson2001 üzenetére (2017. 06. 11. vasárnap 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon gusztustalan a szörös fasz és ápolatlan is
Nekem is van pár képem az adatlapomon.
Nekem a természetes teljesen izgató.
Nem is annyira a kinézet, mint inkább a higiénia ami számít.
Amúgy csupaszon, főleg, ha mindketten azok vagyunk, sokkal intenzívebb az érzés.
A magam részéről husimalacnak nézek ki teljesen csupaszon, ezért általában 3mm-re meg szoktam hagyni és szeretem, ha a nőnek is van egy kis rövid, ápolt bokrocskája.
Mint pl YuriésKai nevű pár hölgytagjánál.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/409112-Spriccelj-ram-verseny
Amúgy csupaszon, főleg, ha mindketten azok vagyunk, sokkal intenzívebb az érzés.
A magam részéről husimalacnak nézek ki teljesen csupaszon, ezért általában 3mm-re meg szoktam hagyni és szeretem, ha a nőnek is van egy kis rövid, ápolt bokrocskája.
Mint pl YuriésKai nevű pár hölgytagjánál.
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/409112-Spriccelj-ram-verseny
Nekem a farkam környéke, herék és fenék mindig borotvált... 2-3 naponta borotválom. Mellkast és hátamon, valamint a combomon hajnyíróval röviditek. Vádlin marad
Sziasztok! Zalában tud valaki olyan helyet, ahol férfi intim gyantát is vállalnak? Köszi az infókat!
Nőktől is várok választ, de megfelel ebben a témában a kérdés.
Használ valaki villanófényes szőrtelenítő készüléket, bármelyik testrészen, esetleg lézerest?
Ki milyet használ?
Eredmények, tapasztalatok?
Használ valaki villanófényes szőrtelenítő készüléket, bármelyik testrészen, esetleg lézerest?
Ki milyet használ?
Eredmények, tapasztalatok?
Szia!Izgató a bőr simasága.Nem is csoda,hogy sok nőt,és férfit is elvarázsol a heteroszexualitás mellett a biszexualitás,ha egy szimpatikus személlyel hozza össze a sors,aki sima mindenhol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 03. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 03. szerda 18:51

Törölt felhasználó (810687)

Szaisztok!Én is borotválom az egész testem higiéniábol is meg szeretem ha sima a bőröm

Szaisztok!Én is borotválom az egész testem higiéniábol is meg szeretem ha sima a bőröm

Imádom a csupasz kukit. Ha szőrös egyszerűen nem kívánom.
Sziasztok!Hála égnek egyre többen fedezik fel az intim helyen,és hónaljban való szőrtelenség előnyeit!!
(Ez egy válasz Békés üzenetére (2016. 07. 29. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van mi is így vélekedünk mit ti !!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 07. 28. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 28. csütörtök 19:25

Szia!Higiénia,izgalom,de akár a hímvessző nagyobbnak való látszata is közrejátszhatott,hogy borotválták magukat.
Nekem is és a páromnak is mindig borotvált. Nincsen annál izgatóbb amikor a testnedvektől összekeveredve "tocsog" a punci és a farok. Na meg előtte és utána egy nagy francia.
Szia!Higiénia,izgalom,de akár a hímvessző nagyobbnak való látszata is közrejátszhatott,hogy borotválták magukat.
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2016. 07. 28. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 28. csütörtök 10:31

A gladiátorok nem azért borotválták, hogy nagyobbnak látszódjon a pöcsük?
A gladiátorok nem azért borotválták, hogy nagyobbnak látszódjon a pöcsük?
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 07. 27. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 27. szerda 21:23

Sokkal nagyobb erotikus töltete van a borotvált intim tájéknak,és emellett kimondottan előnyős a testi higiéniát figyelembe véve!A római impériumban sem volt ritka az intim rész borotválása.lásd:gladiátorok!
Sokkal nagyobb erotikus töltete van a borotvált intim tájéknak,és emellett kimondottan előnyős a testi higiéniát figyelembe véve!A római impériumban sem volt ritka az intim rész borotválása.lásd:gladiátorok!