tudna vki képeket küldeni h milyen formákra/fazonokra lehet leborotválni?
én mindig leborotválom, sokkal higénikusabb és szexibb sztem
Nah még egy uccsó képet teszek fel:

jól néz ki,
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 13. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 13:51
Törölt felhasználó (301360)

Hát kb. igy nézne ki a dolog nálam, pár képet összevágtam:

Ettől azért a telejes csupasz sokkal jobb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 13. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 13:51
Törölt felhasználó (301360)

én hajvágóval szoktam
Idáig krémmel próbálkoztam, de nem igazán jött be. Kellemetlen mellékhatások és ráadásul a hatásfokával sem voltam megelégedve... Mostanság térek át a borotválásra. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire erősödik tőle a szőr? Ha az arc borotválásából indulok ki, akkor egy idő után már nehéz lenne abbahagyni.

Sziasztok.Én kíprobáltam a gépi epillálást.Szerintem tuti jó.Kibirható és csak az első kicsit kellemetlen,nins borosta és nem szúr.
Nem feltétlen 3-4 nap, ez egyéntől függ, nekem már másnap borostás egy picit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 14:00
Törölt felhasználó (62843)

Ha megvan a tapasztalat, akkor nem kell Fusion hozza, eleg egy Mach is
Egyebkent kb 3-4 nap utan jelenik meg a 'borosta', akkor kellemetlen egy kicsit a dolog. Ha gondolod, akkor ujra lehuzhatod, de ha varsz, egy par nap mulva elmulik a szuras.

Ha megvan a tapasztalat, akkor nem kell Fusion hozza, eleg egy Mach is
Egyebkent kb 3-4 nap utan jelenik meg a 'borosta', akkor kellemetlen egy kicsit a dolog. Ha gondolod, akkor ujra lehuzhatod, de ha varsz, egy par nap mulva elmulik a szuras.
(Ez egy válasz fredike üzenetére (2008. 07. 19. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 16:46

Sikeresen megvolt az előbb az első fanszőrzet borotválásom.
Nem tudom, hogy öröljek e vagy se...:S Remélem nem fog szőrtüsző megjelenni! Arhquis[VIP] tanácsa alapján csináltam, és még be is szereztem hozzá egy Gillette Fusion borotvát is erre a célra.
Meddig fog szúrni és milyen időközönként kell borotválni????
Én is gondolkozok már egy ideje, hogy elmegyek mellkasomat legyantáztatni a kozmetikushoz. Csak attól aggodom, h mennyire fog az fájni. Ha valaki gyantáztatta a mellkasát az írjon már tapasztalatokat. Előre is köszönöm!

Én is gondolkozok már egy ideje, hogy elmegyek mellkasomat legyantáztatni a kozmetikushoz. Csak attól aggodom, h mennyire fog az fájni. Ha valaki gyantáztatta a mellkasát az írjon már tapasztalatokat. Előre is köszönöm!
Az az igazi, amikor egymásnak borotváljuk. Hetente kétszer, már úgy megszoktuk, hogy elképzelni sem tudjuk szőrösen. Nagyon kellemes érzés szex közben is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 19:52
Törölt felhasználó (119038)

én nagyon imádom borotválni a férjemét utánna nagyon szép és izgato
mi a jó abban, ha szőrös egy férfi?
ez teljesen szubjektív dolog...nekem attól férfias, ha szőrös...
(bár a szexhez, vagy akár a szerelemhez annyi minden más kell, nem ez az elsődleges szempont...egy szőrtelen pasival is lehet jó a szex)
de igazából én kedvelem, ha egy pasi szőrös (Ez egy válasz brojanica üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ez teljesen szubjektív dolog...nekem attól férfias, ha szőrös...
(bár a szexhez, vagy akár a szerelemhez annyi minden más kell, nem ez az elsődleges szempont...egy szőrtelen pasival is lehet jó a szex)
de igazából én kedvelem, ha egy pasi szőrös (Ez egy válasz brojanica üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
mi a jó abban a szőrös??
Bocsi, rosszul fogalmaztam.A simaság tart 10 napig.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 19. szombat 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 22:33

10 napon keresztül gyantázzák a mellkasodat?
nem csoda, hogy fájdalmas

10 napon keresztül gyantázzák a mellkasodat?
nem csoda, hogy fájdalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 21:26

Törölt felhasználó (217424)

Én néha gyantáztatom a mellkasom és elég fájdalmas de azért kibirható. Egy problémám van vele,hogy 10 napig tart.Ennél azért többre gondoltam.
Én néha gyantáztatom a mellkasom és elég fájdalmas de azért kibirható. Egy problémám van vele,hogy 10 napig tart.Ennél azért többre gondoltam.
(Ez egy válasz fredike üzenetére (2008. 07. 19. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 16:46

Nem tudom, hogy öröljek e vagy se...:S Remélem nem fog szőrtüsző megjelenni! Arhquis[VIP] tanácsa alapján csináltam, és még be is szereztem hozzá egy Gillette Fusion borotvát is erre a célra.

én nagyon imádom borotválni a férjemét utánna nagyon szép és izgato
Szúrni kb 2 napig fog az első 3-4 alkalommal. Utána megszokod. Én már nem is érzem. Borotválni olyan időközönként borotválod ahogy neked jól esik, meg amilyen gyorsan nő. Én kb 3 naponta szoktam, mert akkor már viszonylag nagy a borosta. De majd látod.
Én voltam gyantáztatni, és hát nem mondom, hogy kellemes volt, nem volt valami jó érzés, de teljesen kibírható. Csak nekem nem vált be:-(
Én voltam gyantáztatni, és hát nem mondom, hogy kellemes volt, nem volt valami jó érzés, de teljesen kibírható. Csak nekem nem vált be:-(