Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#914   2008. 07. 19. szombat 16:17
X Törölt felhasználó (143387)
Hát a gyantáztatást már próbáltam, egy bő hónapja elmentem kozmetikushoz, és legyantáztattam a hátam, mert kezdett picit szőrösödni itt-ott. A kozmetikus egy 30 körüli bomba nő volt, rendesen be is izgultam, hogy ez a gyantáztatás rendszeres lesz. De sajna le kellett mondanom erről az álmomról, mert a hátam úgy kipattogzott. Kentem én mindennel, de még most is látszik egy kicsit, pedig már jó bő honapja volt. Ezért gondoltam hogy kipróbálom a borotválást, de ez se jött be:-(. De gondolom ha rendesen visszanő a mellkasomon a szőr akkor megpuhul.
Okok, kipróbálom a babaolajat. köszi
#913   2008. 07. 19. szombat 16:02
X Törölt felhasználó (217424)
Én is borotválom a mellkasom,és nekem is nagyon szúr.Szoktam kenni babaolajjal,de nem az igazi.Ha elég merész vagy gyantáztatsd,vagy epiláld,én szoktam így ha nől nem szúr annyira
#912   2008. 07. 19. szombat 14:19
X Törölt felhasználó (143387)
Én is szőrtelenítek. Én úgy szoktam, hogy a zacsit, meg a rudi környékét csupaszra borotválom, fölül meg hagyok egy kevés szőrt, azt testszőrzetnyíróval rövidre nyírom. Nekem bejött.
kb egy hete gondoltam egyet, és leborotváltam a mellkasomat kísérletezés szempontjából, hogy megnézzem milyen, de nem jött be. Most ahogy nő vissza elég kemény a szőr. nem tudtok valamit, hogy hogy tudnám megpuhítani? krémezzem, vagy babaolaj, vagy...?
#911   2008. 07. 15. kedd 11:10
Valahogy egyetértek veled,bár én szőrtelenítem magam,de néha azt gondolom,hogy abba kéne hagyni.A sok csupasz egyenpunci meg már kezd unalmas lenni.Persze a szex sokkal finomabb csupaszan.
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 07. 15. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 07:40
Én a természetesség híve vagyok, ezért nem borotválom az intím szőrzetemet és a csajoktól sem várom ezt el, sőt kifejezetten izgat a szőrös punci.
#910   2008. 07. 15. kedd 07:40
senkialfonz01 senkialfonz01
Én a természetesség híve vagyok, ezért nem borotválom az intím szőrzetemet és a csajoktól sem várom ezt el, sőt kifejezetten izgat a szőrös punci.
#909   2008. 07. 15. kedd 07:23
X Törölt felhasználó (231810)
Nekem is a hajnyíró jött be ,igaz néha borotválom is
nem mindig szúr érdekes módon,mikor nő vissza...de jobb, ha csak levágom,akkor egyáltalán nem..és majdnem kopasz akkor is.
#908   2008. 07. 14. hétfő 23:03
Az epilálás tényleg nagyon fáj,de most nincs lehetőségem gyantáztatni a mindennapos borotválástól meg már állandóan borostás vagyok.
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2008. 07. 04. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 14:40
Üdv!
Most már minden módozatot kipróbáltam, de legjobban a hajnyírós megoldás jött be nyes Beállítom két mm-re, aztá hadd szóljon. Így még pont nem bök, hanem pont tökéletes.
Essunak: Ne tom hogy bírod, én majdnem elsírtam magam epilálásnál nyes
#907   2008. 07. 14. hétfő 15:18
David89 David89 VIP
szerintem ha egy férfi elvárja a nőtől, hogy távolítsa el a fanszőrzetét, akkor sztem a nőnek is jobban esik, ha a férfi is leborotválja.
#906   2008. 07. 09. szerda 14:07
X Törölt felhasználó (210283) VIP
Párszor borotváld még nyugodtan, utána hozzászoksz.

Nem vagyok amúgy egy sírós pityogós, de soha nem engednék gyantát a közelébe nyes nyes nyes

Elvileg gyantázás után nem fog úgy szúrni, mert akkor nem nyesett lesz a szőr vége, hanem természetes, és lágyabb. De meg lehet mindent szokni. Igaz már nem emléxem nekem mennyi idő volt, jó pár éve kezdtem. Bár a hónom alja érdekes módon még mindíg fáj borotválás után, meg mikor nő a szőr, de már ahhoz is hozzászoktam...
(Ez egy válasz HJC üzenetére (2008. 07. 09. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 13:59
Üdv!
Pár napja borotváltam le először, és már nő vissza rendesen és szúr ám... smile
Ha legközelebb legyantázom és nő vissza akkor is szúrni fog, vagy még egy pár alkalomig borotváljam, hogy megszokja a bőröm.?
#905   2008. 07. 09. szerda 13:59
HJC HJC
Üdv!
Pár napja borotváltam le először, és már nő vissza rendesen és szúr ám... smile
Ha legközelebb legyantázom és nő vissza akkor is szúrni fog, vagy még egy pár alkalomig borotváljam, hogy megszokja a bőröm.?
#904   2008. 07. 04. péntek 14:40
Mivvan Mivvan
Üdv!
Most már minden módozatot kipróbáltam, de legjobban a hajnyírós megoldás jött be nyes Beállítom két mm-re, aztá hadd szóljon. Így még pont nem bök, hanem pont tökéletes.
Essunak: Ne tom hogy bírod, én majdnem elsírtam magam epilálásnál nyes
#903   2008. 06. 30. hétfő 23:49
X Törölt felhasználó (210283) VIP
Én régebben női borotvát, majd 3 pengés férfi borotvát használtam erre. Most egy Gilette Fusion a nyerő. A sok penge közel egymáshoz segít, hogy ne sérüljön a bőr. De igazából sztem nem a borotva a lényeg, hanem mindíg fürdéskor ( bő vízű tusolás ), hagyni, hogy puhuljon a szőr, majd tusfürdővel jól bekenni, ( erre is a nőik a legjobbak, azokban nincs mentolos, meg anyámtyúkja cikicsípős nyes ) ha kell töbször is, sose borotválj száraz részt. És utána egyszerűen megtörölni, és hagyni. Akkor a pirosodás is jól elkerülhető, ha este, alvás előtt csinálod, vagy borotválás után pár óráig légáteresztő, nedvességfelfogó kisgatyát használsz. A lényeg, hogy ne izzadjon össze, meg ne pálljon be. Ha netán nagyon kiszáradna, akkor kevéske testápoló jó rá, de nem szabad túlzásba vinni.
Az első pár alkalommal amugy gáz lesz, mikor nő vissza, mert szúr, mint a szemét, de megszokja majd az ember nyes
És a legfontosabb. Ha még sosem borotváltad, akkor NE randi/sex előtt tedd!!! Randi közben gáz, ha állandóan vakarod, mert szúr/viszket/tapad/miegymás. Ha meg a csaj szereti a golyókat nyalni, ( ha már kopasz, miért ne? wink ) Akkor garantált a sikítva fájós érzés. nyes Ezt is megszokod majd...
#902   2008. 06. 30. hétfő 21:38
Én most epilátort használok ez nem kerül sokba és aránylag hatásos.
(Ez egy válasz fredike üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 30. hétfő 14:52
Akkor melyik az a módszer amelyik hatásos, de viszont nem kerül nagyon sokba?
#901   2008. 06. 30. hétfő 14:52
fredike fredike
Akkor melyik az a módszer amelyik hatásos, de viszont nem kerül nagyon sokba?
#900   2008. 06. 30. hétfő 07:48
mnbvcxyí mnbvcxyí
AZ intim szőrtelenítőt a Müller nevezetű drogériába vettem. Depilan névre hallgat. Zöld doboza található. Lehet, hogy van máshol is, de én nem láttam. Nem égeti a bőrömet, nem csíp. Nekem nagyon tetszik. A hagyományos szőrtelenítő nekem sem vált be. Nők és férfiak egyaránt használhatják.
#899   2008. 06. 30. hétfő 01:39
MrMilesz MrMilesz
kérni. Előtte csak bikinivonalig ápolt. Viszont ő nem bírja annyira a fájdalmat, nem merte az epilátort kipróbálni. Tetszett neki, és nekem is szőrtelenül, így borotválta időnként, eleinte fazonra, aztán a tökcsupasz jött be neki, de néha meglepett egy-egy mintával. Engem az sem zavart, ha kicsit borostásabb, vagy hosszabb, de még rövid fazonja volt. Nem kérdeztem ki a lányokat, de sztem nem volt olyan aki epilátorral, vagy gyantával a bikinivonalon sokkal túlmerészkedett volna, ott inkább a borotva ment, úgy sejtem. Személy szerint én mindenkit rábeszélnék a kihúzogatós módszerre. Tartósabb, ritkít, hozzá lehet szokni. Én mindig teljesen csupaszítok, hogy ritkuljon mindenhol. Vannak bejövős minták, de még nem erőltetem. Egyáltalán nincs bajom a punciborostával, vagy kicsit hosszabb szőrrel, de a bozontos dzsungel nem az én stílusom. Jó lenne egy nekem tetsző (személyiségében is)lányt megismerni, aki gyantázott, epilált ilyesmi, mert ugye borotválni gyakran kell, és gyorsan kefe hatása lesz. Kb. ennyit akartam megosztani, aztán rájöttem, hogy ez borotválós téma, nem pedig szőrtelenítős, de remélem nem lesz belőle nagy gond. Mellesleg már itt az ideje előszedni a kis motorost.
#898   2008. 06. 30. hétfő 01:27
MrMilesz MrMilesz
Nem emlékszem már pontosan, de kb. 15 éves koromban borotváltam először. Arra emlékszem, hogy anyám női Gilette Sensor Excel volt kéznél, friss, új pengével, meg Gilette Gél. Kicsit égett borotválás után, de lehűsítettem. Ahogy nőtt vissza, pöttyösödött, viszketett eléggé, egy kicsit égett, de csak a sima alhasi területen, a hajlatokban, zacsin nem. A szúrás nem zavart annyira. Ezért nem is csináltam még rendszert belőle. Jöttek az első barátnők, volt, hogy borotváltam, volt hogy nem. Akkor általában csak a zacsit és környékét, mert ugye a panaszok nem múltak a problémás területen. Azért néha ott is simára borotváltam. Nem panaszkodtak a lányok, nem is nyilvánítottak igazán tetszést. De ez eléggé a még csak petting & kis orál időszaka volt. A lányoknál sem volt annyira jellemző a csupaszítás, bár találkoztam egy két esztétikus leányzóval. Aztán vettem epilátort, és az vált be. A zacsinál meg csipesz. Az első alkalom kemény volt, még a második is, de már nem annyira. Aztán egyre jobban megszokja az ember. Próbáltam X-epil gyantát, Veet krémet, de nem működött. Most már lehet működne, de az epilátor kevesebb macerával jár. Az eljárás most kevés fájdalomérzettel jár, bár én nem szedek semmilyen más fájdalomra sem szert, és jól viselem a fájdalmakat. Kicsikét hosszadalmas, de az eredmény is tovább tart. Néha begyullad néhány szőrtüsző, de van hogy alig, van hogy több. Sztem ez vmiféle anyagcsereidőszakhoz köthető. Nem csinálom gyakran, általában hagyom megnőni max 1,5 cm-ig. De így is észrevehetően ritkul, ha gyakrabban csinálnám, biztos jobban, de nem nagyon jut rá időm. Volt olyan időszak is, hogy csak hajnyíróval szaladtam végig a legkisebb fokozaton. Volt egy lány, kb 19 éves koromban, akinek nagyon tetszett, mondta, már 16 éves kora óta borotválja, és nem találkozott még fiúval. A pettingelős, orális időszak nálam eléggé elhúzódott, egészen 21 éves koromig. Aki elvette a szűzességem, az épp szőrösebben ismert meg. Neki viszont szép kis fazonja volt. Így aztán mikor időm lett egy kicsit később gondozni magam, megajándékoztam az új frizurával. Nem egyértelműen reagálta le a dolgot. Szerintem eléggé meglepte, de nem mondta, se hogy bejön neki, se hogy nem, de szeretkeztünk utána is rendesen, aztán viszont elhagyott, de a helyzetet ismerve, nem a csupaszság miatt, viszont annyira nem jött be neki sztem. De majd megkérdezem, mert mostanában közelebb kerültünk egymáshoz. Aztán utána volt pár rövidebb kapcsolatom. Mindegyik lány borotvált volt, ilyen-olyan fazonokban, és bejött nekik az én stílusom is. Az egyikkel hosszabban is beszélgettünk erről, ő különosképp rajongott a mind2 fél részéről való csupaszságért. Aztán a legutóbbi kapcsolatom egy hosszabb lélegzetvételű volt. Az elején egyikőnk se volt szőrtelen. Én meg ugye szeretek nyalakodni, és már hozzászoktam, hogy nem kell bajlódni a szőrrel, és itt szálakba ütköztem lépten nyomon. Célzás képpen, ahogy időm jutott rá, meg is csináltam a magamét. Na utána a lány sem volt rest, barátnői tanácsokat
#897   2008. 06. 29. vasárnap 23:40
violator violator
sziasztok, jól tudom ,hogy már egyes kozmetikai szalonokba bevállalják a férfi gyantázást?
#896   2008. 06. 29. vasárnap 23:28
Az intim szőrtelenítő krém engem is érdekelne.Hagyományos krémmel már próbáltam,de az nem volt túl jó.Én mostanában epilátort használok.
#895   2008. 06. 29. vasárnap 23:20
MitoGábor MitoGábor
És nem égeti a bőrödet ? Amikor "leradírozod", nem csíp, nincs az a "pengével vagdosós" érzésed ?
(Ez egy válasz mnbvcxyí üzenetére (2008. 06. 28. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 28. szombat 19:44
Én kifejezetten intim szörtelenítő krémet használok. Van hozzá ápoló krém is, a szőrtelenítés utánra. Semmi kipattogzódás, semmi viszketés. Nekem bevált. Kb három négy hetente használom.

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!