Nekem az a tapasztalatom,hogy minél többet borotválom,annál gyorsabban nől.Én minden este a fürdéskor borotválom és már reggelre borostás.
Sima hajvágógépet használok én is, aztán borotvával leszedem a maradékot. De azért az sokkal izgisebb mikor a barátnőm kerül sorra...
De nem szoktam minden héten borotválni, hagyni szoktam kicsit visszanőni, nem akarom, hogy nagyon megerősödjön.
Ha megunom a szőrt, legfeljebb kipróbálom a végleges szőrtelenítést.

De nem szoktam minden héten borotválni, hagyni szoktam kicsit visszanőni, nem akarom, hogy nagyon megerősödjön.
Ha megunom a szőrt, legfeljebb kipróbálom a végleges szőrtelenítést.
Én "felül" hajnyíróval szoktam 3 mm-esre, a golyókat meg habbal borotvával csupaszra. Én közben mindig felizgulok, utána nagyon jól esik kicsapni. Általában nagyobbat élvezek. Már vagy 3 hónapja mikor arcot borotválok, lekapom a golyókról is, persze másik pengével. Jó dolog szerintem.
egyszer borotváltam csak le , és a játék jó volt , de nekem elég ha a pofám borostás , mikor nőtt az úgy viszketett hogy azt hittem belehalok,
azóta csak nyírkálom.
De van mikor éjjel arra ébredek hogy le kell vágnom mert utálom, szóval a göndör hosszú dolgot sem bírom
azóta csak nyírkálom.
De van mikor éjjel arra ébredek hogy le kell vágnom mert utálom, szóval a göndör hosszú dolgot sem bírom
Nekem évek óta csupasz a stanley és a zacsi is néha történik "baleset" , de nem súlyos.Már zavar,ha egy pici szőr is van rajta.Sokkal jobban élvezem a szexet,főleg ha a partner is csupasz.A kedvesemnek én borotválom,utána jön természetesen egy jó kis lefetyelés.Már párszor úgy volt,hogy leborotvál,de nem meri,nehogy megvágja a zacsit.Aki még nem próbálta,hajrá! A kipattogásra meg jó bármilyen parfümmentes krém,vagy olaj,de csak azért ne kakáld magad össze a fájdalomtól.
Gyógyszertári, vagy herbáriás körömvirág krémmel, vagy flp-s aloe krémmel, vagy aloe first spray-vel próbáld.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 18. vasárnap 18:23
Törölt felhasználó (57702)

Sziasztok! Ha leborotválom a farkam körül a fanszőröm, utána mindig kipirosodik és piros pattanás szerű kiütések jelennek meg! Mivel kenjem be borotválás után hogy ezt elkerüljem? :S Légyszi írjatok!
A csajoknak is tetszik ha egy férfi borotválja az intimet,nem csak nekünk pasiknak! Meg sokkal kényelmeseb.Ezért vagyok én is borotvált!
Sziasztok! Ha leborotválom a farkam körül a fanszőröm, utána mindig kipirosodik és piros pattanás szerű kiütések jelennek meg! Mivel kenjem be borotválás után hogy ezt elkerüljem? :S Légyszi írjatok!
az én párom is borotvállja magát, még a golyóit is

én azok táborát erősitem akik adnak magukra ha első randira vagy vad buliba menne.
De annyit hozzá teszek hogy én is csak akkor szoktam teljesen ha megkérnek rá.
De annyit hozzá teszek hogy én is csak akkor szoktam teljesen ha megkérnek rá.
Barátnőm kijelentette, hogy nehogy megnövesszem, mert az úgy neki nem tetszik.

Engem is leszopott szőrösen is,de ha borotválom akkor sokkal tovább eljátszik vele.
A csajom mikor szőrös volt akkor is szívesen leszopott, de mióta borotválom még jobba ntetszik neki. Nincs annál rosszabb mikor a szőrt szeded ki a szádból. Hetente egyszer leborotválom nincs vele semmi gond korábban kipattogzódott a bőröm, de mára már semmi. Még nekem is jó érzés
Hát komám ilyen cipőben én is jártam. Mondjuk ő azt sem szerette ha borotválom magam, mert miután frissen simára borotváltam, akkor is csak nyávogott, hogy: "Úgy szúr".
Persze ő nem borotválta magának, csak a bikinivonalat. Mindegy, nem szerette ha szájjal kell csinálnia, ha mégis, akkor olyan kelletlenül, hogy fájt. Szerintem keress más lányt, aki csinálja neked szájjal. Előbb-utóbb frusztrált leszel a hiányától.
És igenis jó csupaszon hagyni, mert a csajok is szeretik ha nem kell a szőrrel bíbelődni, mint a táliboknak
(Ez egy válasz kogumi üzenetére (2008. 05. 03. szombat 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 03. szombat 07:09
Persze ő nem borotválta magának, csak a bikinivonalat. Mindegy, nem szerette ha szájjal kell csinálnia, ha mégis, akkor olyan kelletlenül, hogy fájt. Szerintem keress más lányt, aki csinálja neked szájjal. Előbb-utóbb frusztrált leszel a hiányától.
És igenis jó csupaszon hagyni, mert a csajok is szeretik ha nem kell a szőrrel bíbelődni, mint a táliboknak

Én is szeretem ha a farkam levan borotválva csak a csajom igy se akarja bekepni.
Ha már húzgáltok valamit a szátokban, az tényleg ne a szőr legyen.

Én is szeretem ha a farkam levan borotválva csak a csajom igy se akarja bekepni.
Hát ha valakinek már a makkja is szőrös az tényleg gáz...
Vagy te addig be tudod kapni, hogy szőr menjen a szádba?
Az se rossz...

ez tökéletes hozzászólás volt

sztem megéri borotválni sokkal egészségesebb és jobb is könnyebb tisztántartani meg a csajoknak is jobban tetszik
amugy az eredti temahoz hozzaszolva
en bortovat hasznalok es habot
neha altalaban nyaron szokta egy kedves baratnom gyantazni folul (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 26. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 26. szombat 23:27
en bortovat hasznalok es habot
neha altalaban nyaron szokta egy kedves baratnom gyantazni folul (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 26. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42315)

nem tudom miert kell igy felhaborodjatok en elmontam a velem tortenteket, nem mondtam hogy veled is csinalnam, sot azota sem csinaltam es nem hianyzik
nem ertem miert iteltek igy el de ha ez nektek jo
itelkezzetek csak nyugodtan
leszoptam egy masik sracot - jo volt, izgato volt a borotvalt farka es kesz, ennyi
nem ertem miert iteltek igy el de ha ez nektek jo
itelkezzetek csak nyugodtan
leszoptam egy masik sracot - jo volt, izgato volt a borotvalt farka es kesz, ennyi