nem tudom miert kell igy felhaborodjatok en elmontam a velem tortenteket, nem mondtam hogy veled is csinalnam, sot azota sem csinaltam es nem hianyzik
nem ertem miert iteltek igy el de ha ez nektek jo
itelkezzetek csak nyugodtan
leszoptam egy masik sracot - jo volt, izgato volt a borotvalt farka es kesz, ennyi
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 04. 26. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 26. szombat 15:12
nem ertem miert iteltek igy el de ha ez nektek jo
itelkezzetek csak nyugodtan
leszoptam egy masik sracot - jo volt, izgato volt a borotvalt farka es kesz, ennyi
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 04. 26. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

"de nem gye havertól halottam" szép kis barátaid vannak...Méghogy te nem vagy buzi!
"de nem gye havertól halottam" szép kis barátaid vannak...Méghogy te nem vagy buzi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 26. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 26. szombat 12:18
Törölt felhasználó (42315)

en nem borotvaltam regebben nem volt eros a szorzet, aztan tortent egyszer, hogy buli utan harmasban maradtunk egy haver en meg egy csaj, aztan elszorakozgattunk, aztan a vege az olyan lett hogy a csaj szopott de nem nagy kedvel, kimentunk a sraccal jo negyedora leszortelenitettuk a farkunkat, aztan a csajnak isgy nagyon bejott de nem csak neki
latva a srac farkat elkaptam es mig engem a csaj addig en ot szoptam le
nem vagyok meleg nem tudnek lesmarolni azota se egy sracot vagy segbedugni vagy ho segbedugjon,
de a kopasz sima farkat en is megkivantam aztan elbeszelgettunk nem volt neki se nekem se pasival dolgunk, de jo volt szopni, nagyon izgi
aztan elbeszelgettunk azota masokkal is hasonlo teman, soha nem montam el senkinek az esetet csak a sarc meg az a csaj tudjak, de nem gye havertol halottam hogy felizgatja oket a kopasz farok latvanya
szoval kell szorteleniteni a farkot
nem vagyok meleg nem tudnek lesmarolni azota se egy sracot vagy segbedugni vagy ho segbedugjon,
de a kopasz sima farkat en is megkivantam aztan elbeszelgettunk nem volt neki se nekem se pasival dolgunk, de jo volt szopni, nagyon izgi
aztan elbeszelgettunk azota masokkal is hasonlo teman, soha nem montam el senkinek az esetet csak a sarc meg az a csaj tudjak, de nem gye havertol halottam hogy felizgatja oket a kopasz farok latvanya
naná hogy kell...hátha engem is leobizik egy kis váza... orvos látott már? ha az én brémre rábuktál volna a nyakad törtem volna ki... mondjuk az a b.zi aki hagyja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 26. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 26. szombat 12:18
Törölt felhasználó (42315)

en nem borotvaltam regebben nem volt eros a szorzet, aztan tortent egyszer, hogy buli utan harmasban maradtunk egy haver en meg egy csaj, aztan elszorakozgattunk, aztan a vege az olyan lett hogy a csaj szopott de nem nagy kedvel, kimentunk a sraccal jo negyedora leszortelenitettuk a farkunkat, aztan a csajnak isgy nagyon bejott de nem csak neki
szoval kell szorteleniteni a farkot (Ez egy válasz darcye üzenetére (2008. 04. 05. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 13:55
szoval kell szorteleniteni a farkot (Ez egy válasz darcye üzenetére (2008. 04. 05. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

ha már a pasik elvárják, akkor már szerintem a nők is elvárhatják, hogy ne egy őserdő várjon minket...
én sima hajvágót használok vagy elektromos borotvát... zacsinál vigyázni kell mert könnyen elvághatod, nekem a borotva is elszokta, pedig van előtte titán rács... az én módszerem vagy krém, vagy hajvágó gép nullásan, majd utána a zacsit sima pengés borotvával...
(Ez egy válasz Laczkó20 üzenetére (2008. 04. 25. péntek 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 25. péntek 22:11

Sziasztok!
Ha valaki próbált már testszőrzetnyíró-gépet, akkor légyszi írja le a tapasztalatait, hogy mennyire alapos, hogyan viszonyul a pengés borotváláshoz az eredmény, stb...
Köszi.
Ha valaki próbált már testszőrzetnyíró-gépet, akkor légyszi írja le a tapasztalatait, hogy mennyire alapos, hogyan viszonyul a pengés borotváláshoz az eredmény, stb...
Köszi.
Sziasztok!
Köszi.
Köszi.
Nekem egy ismerős csaj szokta legyantázni, de csak a farok feletti részt a többit borotválom, de a gyantázásba az a jó, hogy sokáig nem nő vissza és rendesen ritkul is kifele.
Szerencsére amúgy sem vagyok egy erős szőrzetű ember!
Szerencsére amúgy sem vagyok egy erős szőrzetű ember!
Igaz, hogy Bp-ten van egy szalon, ahol csak intim borotválással foglalkoznak?
Egy hét alatt bőzen hosszabbra megnő mint 1-2 mm.
(Ez egy válasz webcamboy10 üzenetére (2008. 04. 02. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 17:28

most hogy így visszafele olvasok. az igényesség télleg nem azt jelenti h full kopaszra borotválja magát az illető, de én így érzem jól magam! hetente leborotválom lennt..gusztustalannak találom a borostás, 1-2 mm-es szőrt

szerintem is egy farok akor sokkal szebb ha le van borotválva.szivesebben kapja be anő az biztos.
(Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 04. 05. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 14:37

Tényleg nem rossz dolog a borotválás. Igaz nem most történt (pár hete), de a szívemnek oly kedves pasi meglepett a kiskopasszal
Én egészen addig azt hittem, hogy nem is szeretem, ha egy férfinak borotválva van. De szeretem

Tényleg nem rossz dolog a borotválás. Igaz nem most történt (pár hete), de a szívemnek oly kedves pasi meglepett a kiskopasszal
Én egészen addig azt hittem, hogy nem is szeretem, ha egy férfinak borotválva van. De szeretem
(Ez egy válasz mrzs üzenetére (2008. 04. 04. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 18:57

Nem rossz dolog aborotválás,csak nem minden csaj szereti ha egyáltalán nem marad semmi! Kell adni a design-re is!
ha már a pasik elvárják, akkor már szerintem a nők is elvárhatják, hogy ne egy őserdő várjon minket...
Nem rossz dolog aborotválás,csak nem minden csaj szereti ha egyáltalán nem marad semmi! Kell adni a design-re is!
de néha megvágja... csak óvatosan kell!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 04. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 16:11
Törölt felhasználó (143387)

Na vettem egy testszőrzet nyírót. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a zacsiról is nyírhatom a szőrt? nem fogja megvágni?
Na vettem egy testszőrzet nyírót. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a zacsiról is nyírhatom a szőrt? nem fogja megvágni?
Igen szeretik a nök ha borotválva van az izgatobb nekik,de ebben is van kivétel,bár mindenki maga tudja hogy leborotválja vagy nem!Ez egyéni joga mindenkinek és ha valaki barátnöjének szörösen tetszik az sem elitélendö dolog!
most hogy így visszafele olvasok. az igényesség télleg nem azt jelenti h full kopaszra borotválja magát az illető, de én így érzem jól magam! hetente leborotválom lennt..gusztustalannak találom a borostás, 1-2 mm-es szőrt
hello
nemtudom ti hogy vagytok de én egybe borotválok le mindent! hónalj, arc és fanszőrzet! pici csíkot hagyok meg a pénisz tövétől. kb olyan 5 cm-es csík van! 1 cm vastag a csík! én ezt tartom szexisnek. csajok nem tudom hogy viszonyulnak hozzá!
nemtudom ti hogy vagytok de én egybe borotválok le mindent! hónalj, arc és fanszőrzet! pici csíkot hagyok meg a pénisz tövétől. kb olyan 5 cm-es csík van! 1 cm vastag a csík! én ezt tartom szexisnek. csajok nem tudom hogy viszonyulnak hozzá!
nekem amikor frissen borotválom sosem szur utánna és imádom amikor szép sima.és anök is szeretik szerintem amikor egy csupasz borotvált farokkal találkoznak.