Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#814   2008. 03. 19. szerda 12:03
Fiona20 Fiona20
Szerintem a szőrtelenség elvárása nem szimmetrikus a nemeket tekintve. (Persze mint minden más ez is ízlés dolga lehet!) Nekem az a véleményem, hogy a nő ne legyen szőrös, a férfi viszont ne legyen csupasz. wink Szerintem ez a legősibb ösztönökre vezethető vissza. A két nemnek különbözőek a másik nem felé közvetített kulcsingerei, amik kiváltják az érdeklődést. Egy férfinál maszkulin vonások a vonzóak (magasabb, nagyobb a nőnél, széles váll, izmos, erős test és mindenek előtt SZŐR!), a nőnél pedig a feminin vonások (törékenyebb test, széles csípő az utód kihordására, cicik annak táplálására, stb). Én ezért nem gondolom azt, hogy a férfi és a női szőrtelenítés közé egyenlőségjelet lehetne vonni. Számomra ha egy férfi eltűnteti a férfiasságának egyik fő jelét, a szőrt, az tök olyan, mintha mondjuk egy nő lekötözné a mellét, hogy lapos legyen, eltűntetve ezzel nőiességének egyik alapelemét. Persze mégegyszer mondom, ez csak az én állapontom, és a lényeg, az, hogy mindenkinek a párjával legyen azonos az ízlése! wave
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 03. 18. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 19:25
Szerintem ma már alap a pasiknak is a borotválás.
Pláne ha mi is elvárjuk hogy a párunkon se legyen.
#813   2008. 03. 19. szerda 10:21
stógliferenc stógliferenc
Próbáljátok ki szörtelenítő krémmel akkor hátha nem pattogzik ki.Nálam be jött.
#812   2008. 03. 18. kedd 23:18
X Törölt felhasználó (73612)
ott a pont nálad ez igaz smile )))))))
(Ez egy válasz ertbert üzenetére (2008. 03. 18. kedd 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 23:03
a ször nem erősödik meg mert hagyma ugyanaz csak a eleje vastagab ha hagyod megnőni avege vekony lesz
#811   2008. 03. 18. kedd 23:03
ertbert ertbert
a ször nem erősödik meg mert hagyma ugyanaz csak a eleje vastagab ha hagyod megnőni avege vekony lesz
#810   2008. 03. 18. kedd 22:53
X Törölt felhasználó (73612)
tévedsz mert megszokod és nem is érzed hogy elkezd nöni a ször és nem is viszked nem is pattog ki!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 18. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 20:08
Én nem borotválom és nem is fogom nekünk igy jó,borotválás után biztos viszked esetleg kipatogzik,vagy ilyesmi az nekem kellemetlen lenne
#809   2008. 03. 18. kedd 20:08
Bandur Bandur
Én nem borotválom és nem is fogom nekünk igy jó,borotválás után biztos viszked esetleg kipatogzik,vagy ilyesmi az nekem kellemetlen lenne
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 03. 18. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 19:25
#808   2008. 03. 18. kedd 19:25
nokia7 nokia7 VIP
#807   2008. 03. 18. kedd 18:21
X Törölt felhasználó (143387)
Nem tud valaki szegeden, olyan helyet, ahol többek közt az intim és egyéb gyantázást is vállalják férfiaknak?
#806   2008. 03. 09. vasárnap 15:58
misi0624 misi0624
Sziasztok en is a borotvalatak köze tartozom. En magamtol altam neki hogy kipobaljam mert ugy voltam vele ha paromtol elvarom hogy nem menyen ször fogam köze. Kerestem a neten valami fazont amit divatott de nem talatam semmit. Ha valaki tud valhol ilyenröl osza meg velünk. Bocsi az ekezetekert kinntröl irogatok. Tovabi szep napott mindenkinek
#805   2008. 03. 04. kedd 23:32
X Törölt felhasználó (217424)
Ha rendszeresen borotválod megszűnik a kipattogás,viszont nekem nagyon megerősödött.Habár olyat is olvastam, aki állítja,hogy nem erősödik úgyhogy valószínű hogy ez alkatfüggő.
#804   2008. 03. 04. kedd 00:41
X Törölt felhasználó (217424)
Én évek óta szörtelenítem minden testrészemet.Eleinte borotva majd gyanta.Én vidéki vagyok és itt ez elég szokatlan dolog.A kozmetikus nehezen vállalta el az intimgyantát,ami egyébként nem olyan szörnyű.A zacsit persze borotválni kell,oda nem jo a gyanta.Próbáltam az epilátort is,de tetőtől talpig az lassú.Szerintetek ciki férfinek a szőrtelenítés?Én járok szaunázni,strandra,de szinte minden férfi szőrös.Úgy néznek mint ha a holdról jöttem volna.Mindenki csodálkozik,néha meg is szólnak a zuhanyzóba.Különben nyilvános zuhanyzóban mások előtt borotválta már valaki?Én szoktam ha kempingezünk és erre van lehetőség.Egyébként a borotválástól nagyon megerősödött az amúgy is nagy szőröm,ezért tértem át a gyantára.K.B.5 év folyamatos borotválás után/minden másnap/visszanövesztettem,de megdöbbentő mekkorára nőlt.Azóta gyanta de az sem tart 10 napnál tovább,majd 1 hét borosta és újra gyanta.
#803   2008. 02. 28. csütörtök 19:34
MrEnigma MrEnigma
"Szerintem meg semmi különös nincs benne."
Nem voltam egyértelmű.
Én arra gondoltam amikor valaki full csupaszra lekapja a cerka fölött de a két comb már kész dzsungel.
Én személy szerint felül rövidre nyírom géppel, alul ha úgy van kedvem időm meg türelmem akkor borotva vagy rövidre nyírás amennyire lehet.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 10:03
Szerintem meg semmi különös nincs benne. Nekem is ilyen, bár igaz, hogy nem teljesen csupasz. Szerintem optikai tuninggal lehet védekezni ilyesmi ellen: felül, fölötte meghagyod a szőrt, és csak a zacskóról meg a közvetlen környékről szeded le. Ez higiéniai kérdés, nem elsősorban esztétikai.
#802   2008. 02. 28. csütörtök 14:34
riel riel
Én a nyáron próbáltam előszr leborotválni.
Azóta kb hetente 2x nekem is kellemes/jó érzés meg a párom is nagyon szereti. Gyantázni? abban még nem gondolkodtam. De szerintem marad a borotva az azért nem fájdalmas
#801   2008. 02. 28. csütörtök 12:40
djmarkee djmarkee
Én a zacsit simán borotválom, a többit meg Veet-tel szedem le - nem is kell sűrűn, kb. kéthetente, de még akkor sem túl nagy.
Szóval ezzel nincsenek problémák - viszont a gyantáztatás kemény lehetett! :-S nyes
#800   2008. 02. 28. csütörtök 10:03
Krok486 Krok486
Szerintem meg semmi különös nincs benne. Nekem is ilyen, bár igaz, hogy nem teljesen csupasz. Szerintem optikai tuninggal lehet védekezni ilyesmi ellen: felül, fölötte meghagyod a szőrt, és csak a zacskóról meg a közvetlen környékről szeded le. Ez higiéniai kérdés, nem elsősorban esztétikai.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 09:51
Kérdés, aki a fanszőrzetét borotválja az a lábát a hasát a mellkasát is borotválja gyantázza?
Mert véleméynem szerint nincs mókásabb látvány annál mikor a cerka kopasz de a láb meg egy majomé!
Láttam a feltöltöt amatőrök közt is már ilyet. Azokon jót szoktam derülni...
#799   2008. 02. 28. csütörtök 09:51
MrEnigma MrEnigma
Kérdés, aki a fanszőrzetét borotválja az a lábát a hasát a mellkasát is borotválja gyantázza?
Mert véleméynem szerint nincs mókásabb látvány annál mikor a cerka kopasz de a láb meg egy majomé!
Láttam a feltöltöt amatőrök közt is már ilyet. Azokon jót szoktam derülni...
#798   2008. 02. 27. szerda 19:17
MrSecret MrSecret
Minden elismerésem worship

Felettébb bátor tettet hajtottál végre!

Én is rendszeresen lenyomatom a szörmét,de a gyantát nem fogom soha kipróbálni,de te megtetted.

Gratulálok nyes
(Ez egy válasz HER üzenetére (2008. 02. 24. vasárnap 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 24. vasárnap 14:19
Szia!

A zacsit nem is áll szándékomban gyantázni mert azt úgy sem lehet annélkűl, hogy ne legyen valami károsodás.
Annak marad a jó öreg borotva mint eddig is.
#797   2008. 02. 24. vasárnap 14:19
HER HER
Szia!

A zacsit nem is áll szándékomban gyantázni mert azt úgy sem lehet annélkűl, hogy ne legyen valami károsodás.
Annak marad a jó öreg borotva mint eddig is.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 24. vasárnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 24. vasárnap 09:29
Ja, ha csak a farkad fölött volt, az még elmegy... Azért így is gratulálok a kitartásodhoz! Azért megnézném, milyen arcot vágsz, amikor a zacskóról irtják a szőrt. eplus2
#796   2008. 02. 24. vasárnap 09:29
Krok486 Krok486
Ja, ha csak a farkad fölött volt, az még elmegy... Azért így is gratulálok a kitartásodhoz! Azért megnézném, milyen arcot vágsz, amikor a zacskóról irtják a szőrt. eplus2
(Ez egy válasz HER üzenetére (2008. 02. 23. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 23. szombat 14:19
Sziasztok!

Kértétek ha túlélem az intim gyantázást írjam le, hogy milyen volt.
Azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal rosszabbra számítottam.
A zacsit azt nem vállalta el, de mondjuk az érthető is.
A farok feletti részt azt teljesen és kibírható a dolog.A borotválásnál pedig csak hasznosabb mert legalább ritkúl.

Üdv.
#795   2008. 02. 23. szombat 14:19
HER HER
Sziasztok!

Kértétek ha túlélem az intim gyantázást írjam le, hogy milyen volt.
Azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal rosszabbra számítottam.
A zacsit azt nem vállalta el, de mondjuk az érthető is.
A farok feletti részt azt teljesen és kibírható a dolog.A borotválásnál pedig csak hasznosabb mert legalább ritkúl.

Üdv.

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!