Szerintem a szőrtelenség elvárása nem szimmetrikus a nemeket tekintve. (Persze mint minden más ez is ízlés dolga lehet!) Nekem az a véleményem, hogy a nő ne legyen szőrös, a férfi viszont ne legyen csupasz.
Szerintem ez a legősibb ösztönökre vezethető vissza. A két nemnek különbözőek a másik nem felé közvetített kulcsingerei, amik kiváltják az érdeklődést. Egy férfinál maszkulin vonások a vonzóak (magasabb, nagyobb a nőnél, széles váll, izmos, erős test és mindenek előtt SZŐR!), a nőnél pedig a feminin vonások (törékenyebb test, széles csípő az utód kihordására, cicik annak táplálására, stb). Én ezért nem gondolom azt, hogy a férfi és a női szőrtelenítés közé egyenlőségjelet lehetne vonni. Számomra ha egy férfi eltűnteti a férfiasságának egyik fő jelét, a szőrt, az tök olyan, mintha mondjuk egy nő lekötözné a mellét, hogy lapos legyen, eltűntetve ezzel nőiességének egyik alapelemét. Persze mégegyszer mondom, ez csak az én állapontom, és a lényeg, az, hogy mindenkinek a párjával legyen azonos az ízlése!
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 03. 18. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 19:25

Szerintem ma már alap a pasiknak is a borotválás.
Pláne ha mi is elvárjuk hogy a párunkon se legyen.
Próbáljátok ki szörtelenítő krémmel akkor hátha nem pattogzik ki.Nálam be jött.
ott a pont nálad ez igaz
)))))))
(Ez egy válasz ertbert üzenetére (2008. 03. 18. kedd 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 23:03

a ször nem erősödik meg mert hagyma ugyanaz csak a eleje vastagab ha hagyod megnőni avege vekony lesz
a ször nem erősödik meg mert hagyma ugyanaz csak a eleje vastagab ha hagyod megnőni avege vekony lesz
tévedsz mert megszokod és nem is érzed hogy elkezd nöni a ször és nem is viszked nem is pattog ki!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 18. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 20:08

Én nem borotválom és nem is fogom nekünk igy jó,borotválás után biztos viszked esetleg kipatogzik,vagy ilyesmi az nekem kellemetlen lenne
Én nem borotválom és nem is fogom nekünk igy jó,borotválás után biztos viszked esetleg kipatogzik,vagy ilyesmi az nekem kellemetlen lenne
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 03. 18. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 19:25

Nem tud valaki szegeden, olyan helyet, ahol többek közt az intim és egyéb gyantázást is vállalják férfiaknak?
Sziasztok en is a borotvalatak köze tartozom. En magamtol altam neki hogy kipobaljam mert ugy voltam vele ha paromtol elvarom hogy nem menyen ször fogam köze. Kerestem a neten valami fazont amit divatott de nem talatam semmit. Ha valaki tud valhol ilyenröl osza meg velünk. Bocsi az ekezetekert kinntröl irogatok. Tovabi szep napott mindenkinek
Ha rendszeresen borotválod megszűnik a kipattogás,viszont nekem nagyon megerősödött.Habár olyat is olvastam, aki állítja,hogy nem erősödik úgyhogy valószínű hogy ez alkatfüggő.
Én évek óta szörtelenítem minden testrészemet.Eleinte borotva majd gyanta.Én vidéki vagyok és itt ez elég szokatlan dolog.A kozmetikus nehezen vállalta el az intimgyantát,ami egyébként nem olyan szörnyű.A zacsit persze borotválni kell,oda nem jo a gyanta.Próbáltam az epilátort is,de tetőtől talpig az lassú.Szerintetek ciki férfinek a szőrtelenítés?Én járok szaunázni,strandra,de szinte minden férfi szőrös.Úgy néznek mint ha a holdról jöttem volna.Mindenki csodálkozik,néha meg is szólnak a zuhanyzóba.Különben nyilvános zuhanyzóban mások előtt borotválta már valaki?Én szoktam ha kempingezünk és erre van lehetőség.Egyébként a borotválástól nagyon megerősödött az amúgy is nagy szőröm,ezért tértem át a gyantára.K.B.5 év folyamatos borotválás után/minden másnap/visszanövesztettem,de megdöbbentő mekkorára nőlt.Azóta gyanta de az sem tart 10 napnál tovább,majd 1 hét borosta és újra gyanta.
"Szerintem meg semmi különös nincs benne."
Nem voltam egyértelmű.
Én arra gondoltam amikor valaki full csupaszra lekapja a cerka fölött de a két comb már kész dzsungel.
Én személy szerint felül rövidre nyírom géppel, alul ha úgy van kedvem időm meg türelmem akkor borotva vagy rövidre nyírás amennyire lehet. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 10:03
Nem voltam egyértelmű.
Én arra gondoltam amikor valaki full csupaszra lekapja a cerka fölött de a két comb már kész dzsungel.
Én személy szerint felül rövidre nyírom géppel, alul ha úgy van kedvem időm meg türelmem akkor borotva vagy rövidre nyírás amennyire lehet. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem meg semmi különös nincs benne. Nekem is ilyen, bár igaz, hogy nem teljesen csupasz. Szerintem optikai tuninggal lehet védekezni ilyesmi ellen: felül, fölötte meghagyod a szőrt, és csak a zacskóról meg a közvetlen környékről szeded le. Ez higiéniai kérdés, nem elsősorban esztétikai.
Én a nyáron próbáltam előszr leborotválni.
Azóta kb hetente 2x nekem is kellemes/jó érzés meg a párom is nagyon szereti. Gyantázni? abban még nem gondolkodtam. De szerintem marad a borotva az azért nem fájdalmas
Azóta kb hetente 2x nekem is kellemes/jó érzés meg a párom is nagyon szereti. Gyantázni? abban még nem gondolkodtam. De szerintem marad a borotva az azért nem fájdalmas
Én a zacsit simán borotválom, a többit meg Veet-tel szedem le - nem is kell sűrűn, kb. kéthetente, de még akkor sem túl nagy.
Szóval ezzel nincsenek problémák - viszont a gyantáztatás kemény lehetett! :-S
Szóval ezzel nincsenek problémák - viszont a gyantáztatás kemény lehetett! :-S

Szerintem meg semmi különös nincs benne. Nekem is ilyen, bár igaz, hogy nem teljesen csupasz. Szerintem optikai tuninggal lehet védekezni ilyesmi ellen: felül, fölötte meghagyod a szőrt, és csak a zacskóról meg a közvetlen környékről szeded le. Ez higiéniai kérdés, nem elsősorban esztétikai.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 02. 28. csütörtök 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 28. csütörtök 09:51

Kérdés, aki a fanszőrzetét borotválja az a lábát a hasát a mellkasát is borotválja gyantázza?
Mert véleméynem szerint nincs mókásabb látvány annál mikor a cerka kopasz de a láb meg egy majomé!
Láttam a feltöltöt amatőrök közt is már ilyet. Azokon jót szoktam derülni...
Mert véleméynem szerint nincs mókásabb látvány annál mikor a cerka kopasz de a láb meg egy majomé!
Kérdés, aki a fanszőrzetét borotválja az a lábát a hasát a mellkasát is borotválja gyantázza?
Minden elismerésem
Felettébb bátor tettet hajtottál végre!
Én is rendszeresen lenyomatom a szörmét,de a gyantát nem fogom soha kipróbálni,de te megtetted.
Gratulálok
(Ez egy válasz HER üzenetére (2008. 02. 24. vasárnap 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 24. vasárnap 14:19

Felettébb bátor tettet hajtottál végre!
Én is rendszeresen lenyomatom a szörmét,de a gyantát nem fogom soha kipróbálni,de te megtetted.
Gratulálok

Szia!
A zacsit nem is áll szándékomban gyantázni mert azt úgy sem lehet annélkűl, hogy ne legyen valami károsodás.
Annak marad a jó öreg borotva mint eddig is.
A zacsit nem is áll szándékomban gyantázni mert azt úgy sem lehet annélkűl, hogy ne legyen valami károsodás.
Annak marad a jó öreg borotva mint eddig is.
Szia!
Annak marad a jó öreg borotva mint eddig is. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 24. vasárnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 24. vasárnap 09:29
Annak marad a jó öreg borotva mint eddig is. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 02. 24. vasárnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja, ha csak a farkad fölött volt, az még elmegy... Azért így is gratulálok a kitartásodhoz! Azért megnézném, milyen arcot vágsz, amikor a zacskóról irtják a szőrt.

Ja, ha csak a farkad fölött volt, az még elmegy... Azért így is gratulálok a kitartásodhoz! Azért megnézném, milyen arcot vágsz, amikor a zacskóról irtják a szőrt.
(Ez egy válasz HER üzenetére (2008. 02. 23. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 23. szombat 14:19

Sziasztok!
Kértétek ha túlélem az intim gyantázást írjam le, hogy milyen volt.
Azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal rosszabbra számítottam.
A zacsit azt nem vállalta el, de mondjuk az érthető is.
A farok feletti részt azt teljesen és kibírható a dolog.A borotválásnál pedig csak hasznosabb mert legalább ritkúl.
Üdv.
A farok feletti részt azt teljesen és kibírható a dolog.A borotválásnál pedig csak hasznosabb mert legalább ritkúl.
Üdv.
Sziasztok!
Üdv.
Üdv.