sokkal szebb látvány szerintem ha egy férfi is borotváljamagát a nők is szivesebben nézik meg
Szerintem ma már egyre több férfi borotválja.Én is,mert sokkal higiénikusabb és nyáron sokkal kellemesebb na meg én se szeretem,ha John Rambó előugrik

...és vissza se nő, has majd néhány év(tized) múlva esetleg az lesz a divat.
Aki póbálta már, azt mondta, hogy lézerest se vállalnak egész testfelületen bárhol, mert intimebb részeken nagyon meg kell gondolni azt is. (Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2008. 02. 19. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 16:04

Aki póbálta már, azt mondta, hogy lézerest se vállalnak egész testfelületen bárhol, mert intimebb részeken nagyon meg kell gondolni azt is. (Ez egy válasz WebDragon üzenetére (2008. 02. 19. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

A gyantázás a középkor maradványa. Ennél azért kíméletesebb, villanófényes végleges szőrtelenítés is létezik. Igaz visszatérő alkalmazás mellet lesz csak végleges. Tudomásom szerint 4-5 hónap. Jha a borotva-gyanta-szőrtelenítő krém-nél lényegesen drágább, de utána nem kell vacakolni heti több alkalommal vele.
A gyantázás a középkor maradványa. Ennél azért kíméletesebb, villanófényes végleges szőrtelenítés is létezik. Igaz visszatérő alkalmazás mellet lesz csak végleges. Tudomásom szerint 4-5 hónap. Jha a borotva-gyanta-szőrtelenítő krém-nél lényegesen drágább, de utána nem kell vacakolni heti több alkalommal vele.
A pasim nem borotválta magának, aztán egyszer a zuhany alatt én borotváltam meg és nagyon tetszett neki
Nekem meg pláne
Azóta borotválja én meg imádom, hogy csupasz

Bocsi hogy közbe pötyögök de,az arcszesztől kipattogsz és az elég szrérzés.Ja és az a legjobb ha teljesen kopasz!
(Ez egy válasz bundika1255 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem a borotválás tökéletesen megfelel, inkább rendszeresen borotválom(hetente kétszer), de ott a gyantázást nem vállalnám be.
Külömben a barátnőmmel kölcsönösen borotváljuk egymásnak és közben nagyon jól elszórakozunk.
Külömben a barátnőmmel kölcsönösen borotváljuk egymásnak és közben nagyon jól elszórakozunk.
Egyszer megpróbáltam az asszony szőrtelenítő gépével. Hát.... könnyeket csalt a szemembe.
A hátamról gyantáztattam rendszeresen, ott csak dühkitöréseket kaptam, de lent nem merném! Ahhoz nem vagyok elég mazo
A hátamról gyantáztattam rendszeresen, ott csak dühkitöréseket kaptam, de lent nem merném! Ahhoz nem vagyok elég mazo

Azért annyit nem szenvednék én sem hogy gyantázzam vagy szörtelenitö gépet használjak!inkább borotva akinek nem tetszik nem néz rá

A gyanta azért durva lenne... Főleg a zacsiról

Azért a gyantát én se vállalnám, az meghagyom a "szépségért szenvedni kell" csajoknak, de tőlük se várom el. Minden ilyesmihez elég a borotva, nem kell még a szőr tövék is gyötörni. És ha nem nő túl intenzíven, elég hetente max. 2-3 alkalommal utánaigazítani.
(Ez egy válasz egyremegy üzenetére (2008. 02. 16. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 08:14

Borotválva!!! Csak az a baj, hogy amikor nő akkor szúr... De egy idő után elmúlik vagy le is gyantáztathatod!
én nem igazán vállalnám a gyantát bár ez én vok,nekem marad a borotva amugy meg ha folyamatosan lehuzod akkor megszokod nem fog bökni majd!
(Ez egy válasz egyremegy üzenetére (2008. 02. 16. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 08:14

Borotválva!!! Csak az a baj, hogy amikor nő akkor szúr... De egy idő után elmúlik vagy le is gyantáztathatod!
1000.
Nekem közvetlen fölötte síma és a környékén rövidre van nyírva mert a nagy szőr közepén egy üres az tényleg hülyén nézne ki.

Nekem közvetlen fölötte síma és a környékén rövidre van nyírva mert a nagy szőr közepén egy üres az tényleg hülyén nézne ki.
Kinek a pap, kinek a... Van aki így szereti, van aki úgy. Nekem farkon fellül nyírva van, az alatt meg (zacsi) borotválva. Alapjában szőrös féle vagyok, és így nem is néz ki hülyén. Ha fent is borotválni akarnám, akkor szedhetném le a hasamról is, azt meg nem akarom.
A csajszinak is borotváltan tetszik. A közérzetem is jobb így, úgymond tisztább.
nekem fazonirozott és hetente huzom de tetszik a csajoknak igy is a dolog!
Én hetente borotválom utána hidratálóval kenem be baromi jó és acsajom nagyonszereti
azt h tom megcsin h a egy szőrcsík mennyen a köldökömig??kép01
Én olyan 4 naponta lehúzom ott ahol kopasz...