Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#834   2008. 03. 27. csütörtök 18:17
X Törölt felhasználó (69371)
pont ma borotváltam!
én csináltam már szőrtelenítővel is, de annyira nem éri meg jobban belegondolva!
én most úgy szoktam előbb nullásgéppel végogmegyek rajta, majd a zacsit egy kicsit kopottab pengéjű borotvával megborotválom, és körülötte is, a farkam felett meg a nullás rész megmarad!
#833   2008. 03. 27. csütörtök 17:53
X Törölt felhasználó (217424)
Így van.Több fokozatban állítható a hosszúság és így nem is szúrós,viszont esztétikus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (143387)
2008. 03. 27. csütörtök 16:48
De mondjuk asszem, hogy a testszörzetnyírónál lehet állítani, hogy milyen hosszúságra nyírja le, úgyhogy ha nem borotválom le teljesen csak rövidre, akkor nem fog szúrni, nem? Mer a borosta az nem néz ki valami jól.
#832   2008. 03. 27. csütörtök 16:48
X Törölt felhasználó (143387)
De mondjuk asszem, hogy a testszörzetnyírónál lehet állítani, hogy milyen hosszúságra nyírja le, úgyhogy ha nem borotválom le teljesen csak rövidre, akkor nem fog szúrni, nem? Mer a borosta az nem néz ki valami jól.
#831   2008. 03. 26. szerda 19:27
Sajnos a borotválás mellékhatása,hogy utána szúr.Engem pont az intim területen zavar a szúrás,a mellkason nem, ott inkább nem esztétikus ha borostás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (143387)
2008. 03. 26. szerda 16:11
Ja fanszőrzetnél annyira nem cink, ha szúr 1-2 napig, de mellkason azért már nem olyan jó. :-S Vagy nem?
#830   2008. 03. 26. szerda 18:13
X Törölt felhasználó (231571)
én is most borotváltam és szerintem megéri megválni tőle, mert a frissen borotváltság élményénél nincs jobb, az egy dolog h utána szúr de meg lehet szokni, meg egy idő után a bőr is hozzászokik: tapasztalatból mondom vigyor2
#829   2008. 03. 26. szerda 16:11
Ja fanszőrzetnél annyira nem cink, ha szúr 1-2 napig, de mellkason azért már nem olyan jó. :-S Vagy nem?
#828   2008. 03. 25. kedd 20:41
Csak pár napig szúr,de nem vészes,megszokható.Ha a partneredet nem zavarja akkor semmi gond.Az erősödés szerintem alkatfüggő,van aki azt mondja,hogy egyáltalán nem erősödik,viszont az enyém amikor visszanövesztettem jóval hosszabbra nőlt.
#827   2008. 03. 25. kedd 20:15
Köszi, de miután már kicsit megnő, akkor már nem szúr ugye, vagy nagyon megerősíti a szőrt?
#826   2008. 03. 25. kedd 20:08
A testszőrzet nyíró jó,most én is ezt használom,viszont már másnapra borostás.Az én szőröm azonban nagyon erős.A gyanta jobb,tovább tart,viszont a szőrnyíróval sokkal egyszerűbb,és ha nem túl erős akkor a borosta sem zavaró.
#825   2008. 03. 25. kedd 19:11
Ha testszőrzet nyíróval vágom le a fanszőrzetem, illetve a mellkasomról a szőrt, akkor az ha nőni kezd borostás lesz?
Vagy akkor már inkább jobb a gyanta?
#824   2008. 03. 20. csütörtök 11:26
agrok agrok
Én egy pár éve nyírom a szőrt, nem borotválom csak 2-3 mm-esre levágom. Sokat sportolok ezért sokat is izzadok, amiót nincs bundám lent, higiénikusabbnak érzem magam és a szexben is "többet" érzek. Azért a dzsumbuj az tompítja az érzékelést. A csajom is jobban szereti, kényelmesebb lett az orális szex. Dekadensnek nem érzem magam. smile

A hónaljam is borotválom, azóta nincs nyáron tenyérni izzadságfolt az ingemen.

Egyik se nagy macera, farokápolás havonta-kéthavonta, hónaljborotválás kéthetente.
#823   2008. 03. 20. csütörtök 07:45
senkialfonz01 senkialfonz01 VIP
Én a természetesség híve vagyok, tehát nem borotválom magam, így alul és felül is szakállat viselek. A punciban is a szőrös izgat jobban. Különben is a teljes szőrtelenítés divathóbort, a történelem tanulsága szerint a hanyatló, dekadens korszakokra volt jellemző, a dinamikus, férfias, erőt sugárzó korszakokra pedig nem.
#822   2008. 03. 19. szerda 22:05
MmePrune MmePrune VIP Admin
attól, mert valaki szőrös ott lent attól még nem igénytelen idiota zavart2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (11709)
2008. 03. 19. szerda 16:03
A szőrös és a csupasz között átmenetek is vannak, ezt ne felejtsd el! Attól, hogy valaki ápolt, még nem jelenti azt, hogy eltüntette a férfiasságának az egyik fő jellemzőjét. Sajnos sok igénytelen ember létezik, akik kicsi odafigyeléssel rendbehozhatnák magukat ott lent is. Ennyi.
#821   2008. 03. 19. szerda 21:27
MrEnigma MrEnigma
Jól beszélsz. Bennem is motoszkált már a dolog, de Te fejtetted ki jól, valahogy nem éreztem rá a lényegére, de nagyon igaz.
Elenben mi vonzó van ezekszerint lányoknak egy csupasz férfiban és mi taszítot találnak egy szőrösben?
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2008. 03. 19. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 12:03
Szerintem a szőrtelenség elvárása nem szimmetrikus a nemeket tekintve. (Persze mint minden más ez is ízlés dolga lehet!) Nekem az a véleményem, hogy a nő ne legyen szőrös, a férfi viszont ne legyen csupasz. wink Szerintem ez a legősibb ösztönökre vezethető vissza. A két nemnek különbözőek a másik nem felé közvetített kulcsingerei, amik kiváltják az érdeklődést. Egy férfinál maszkulin vonások a vonzóak (magasabb, nagyobb a nőnél, széles váll, izmos, erős test és mindenek előtt SZŐR!), a nőnél pedig a feminin vonások (törékenyebb test, széles csípő az utód kihordására, cicik annak táplálására, stb). Én ezért nem gondolom azt, hogy a férfi és a női szőrtelenítés közé egyenlőségjelet lehetne vonni. Számomra ha egy férfi eltűnteti a férfiasságának egyik fő jelét, a szőrt, az tök olyan, mintha mondjuk egy nő lekötözné a mellét, hogy lapos legyen, eltűntetve ezzel nőiességének egyik alapelemét. Persze mégegyszer mondom, ez csak az én állapontom, és a lényeg, az, hogy mindenkinek a párjával legyen azonos az ízlése! wave
#820   2008. 03. 19. szerda 21:21
X Törölt felhasználó (226662)
szerintem az ápoltság a fontos, nem a szőrzet
#819   2008. 03. 19. szerda 16:03
X Törölt felhasználó (11709)
A szőrös és a csupasz között átmenetek is vannak, ezt ne felejtsd el! Attól, hogy valaki ápolt, még nem jelenti azt, hogy eltüntette a férfiasságának az egyik fő jellemzőjét. Sajnos sok igénytelen ember létezik, akik kicsi odafigyeléssel rendbehozhatnák magukat ott lent is. Ennyi.
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2008. 03. 19. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a szőrtelenség elvárása nem szimmetrikus a nemeket tekintve. (Persze mint minden más ez is ízlés dolga lehet!) Nekem az a véleményem, hogy a nő ne legyen szőrös, a férfi viszont ne legyen csupasz. wink Szerintem ez a legősibb ösztönökre vezethető vissza. A két nemnek különbözőek a másik nem felé közvetített kulcsingerei, amik kiváltják az érdeklődést. Egy férfinál maszkulin vonások a vonzóak (magasabb, nagyobb a nőnél, széles váll, izmos, erős test és mindenek előtt SZŐR!), a nőnél pedig a feminin vonások (törékenyebb test, széles csípő az utód kihordására, cicik annak táplálására, stb). Én ezért nem gondolom azt, hogy a férfi és a női szőrtelenítés közé egyenlőségjelet lehetne vonni. Számomra ha egy férfi eltűnteti a férfiasságának egyik fő jelét, a szőrt, az tök olyan, mintha mondjuk egy nő lekötözné a mellét, hogy lapos legyen, eltűntetve ezzel nőiességének egyik alapelemét. Persze mégegyszer mondom, ez csak az én állapontom, és a lényeg, az, hogy mindenkinek a párjával legyen azonos az ízlése! wave
#818   2008. 03. 19. szerda 15:40
X Törölt felhasználó (69371)
Opilca 10 perces! nem túl drága, de legalább nem tartós! eplus2 amúgy egy hónapig ki lehet vele bírni!
(Ez egy válasz Daveed20 üzenetére (2008. 03. 19. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 15:14
sziasztok
tudtok ajánlani vmi jó szőrtelenítő krémet? eddig borotváltam de nagyon macerás...
#817   2008. 03. 19. szerda 15:19
hegyimenyet hegyimenyet
Tetszik a véleményed. Szerintem se legyen egy nő szőrös. A selymes puncinál nincs is jobb dolog!
#816   2008. 03. 19. szerda 15:14
Daveed20 Daveed20
sziasztok
tudtok ajánlani vmi jó szőrtelenítő krémet? eddig borotváltam de nagyon macerás...
#815   2008. 03. 19. szerda 12:37
Bandur Bandur
Szőrtelenitésel kapcsolatban nekem is inkább az izzlés és ezt szoktuk meg,én szőrös a párom borotvált,persze ettől még természetes ha egy férfi borotválja magát kinek hogy jó smile

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!