A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nekem ilyen fazonú általában. Mi róla a véleményetek?
(remélem nem gond, hogy képet mutatok)
Jól látod a dolgokat! Tényleg jobb úgy, ha le van borotválva, én is nagyobb kedvvel csinálom úgy a pasimnak!
se erdő se mező se lánynak se fiúnak szerintem is az az igazi
(Ez egy válasz ketti71 üzenetére (2008. 01. 30. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 18:49

Akkor csináld szörösen,ki néz le,csak ez egy fanszörzet borotválás fórum,nem zavar?????????????
Akkor csináld szörösen,ki néz le,csak ez egy fanszörzet borotválás fórum,nem zavar?????????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 30. szerda 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 18:45
Törölt felhasználó (17030)

Azért nem kell lenézni szerintem valakit mert ő szörösen szereti. Mindenkinek szíve joga eldönteni mi a jó neki.
Azért nem kell lenézni szerintem valakit mert ő szörösen szereti. Mindenkinek szíve joga eldönteni mi a jó neki.
Nagyon jól teszed,imádom ha mind a két félnek csupasz mindene,utána jöhet a masszássolaj,jobban csúszik a szörmentes területen,popó,stb.....
Sokkal jobb csupaszon.
Én is borotválom.
Én is borotválom.
Nem csak higiénikusabb,de még esztétikusabb is ha nem szőrös!És nagyobbnak is néz ki tőle,ez sem utolsó!És sokkal jobban élvezem ha nem kell szőrszálakat köpködnöm amikor téma van

én úgyszeretem bekapni a pisztolyt,hogy nem szörös,szerintem sokkal izgalmasabb,és én is jobban élvezem igy...
evan-nak igaza van, mivel ti pasik is elvárjátok (nagyrészt), hogy szedjük mi mindenhol, akkor már neketek is legyen egy kis fazonigazítás!
típus / márka?
(Ez egy válasz Roy19 üzenetére (2008. 01. 26. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Reggel nyolcra ment a barátom dolgozni. Ezért már hatkor keltünk. Leborotváltuk egymást és egy hatalmasat szeretkeztünk. Az izét még most is érzem.
nem ez nem epilátor nem tép!hanem borotva szerü
A szőrtelenítő gép alatt az epilátort érted ugye?
(Ez egy válasz Roy19 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 20:35

Szép estét!!!
Én már gyantáztam abszolult nem veszélyes..az elsö pár alkalom halál..az biztos nem kellemes..de mikor meglágyul a szörzet után már nem lesz olyan vészes!és kb 3-4hetet kibir!én eddig ezt használtam..de meguntam az örökös kozmetikushoz való járást igy kaptam csajomtól egy kimondott férfi szörtelenitö gépet és az nagyon állat!
Én már gyantáztam abszolult nem veszélyes..az elsö pár alkalom halál..az biztos nem kellemes..de mikor meglágyul a szörzet után már nem lesz olyan vészes!és kb 3-4hetet kibir!én eddig ezt használtam..de meguntam az örökös kozmetikushoz való járást igy kaptam csajomtól egy kimondott férfi szörtelenitö gépet és az nagyon állat!
A barátom farkincáját, hetente kétszer borotválom,/persze hasonlóképpen viszonozza a szolgáltatást/ utánna arcszesszel bekenem az egész a zacsit, kukit, egyebeket, kissé hangos, de nincs utánna probléma. Velem is ezt teszi.Ordítok néha, úgy csíp, de ez is erotika!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 17:41

Kőkeményen arcszesz. Besz@rsz, bevizelsz, de nem pattog ki. Az arcszesz után kb. 1 órával testápoló a kiszáradás elkerülésére.
Szép estét!!!
Gondolom akkor nem mostani arcszeszeket használod, hanem azt az igazi nagypapa félét.
Abba még volt anyag, a mostaniban már nincsen
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 17:41
Abba még volt anyag, a mostaniban már nincsen

Kőkeményen arcszesz. Besz@rsz, bevizelsz, de nem pattog ki. Az arcszesz után kb. 1 órával testápoló a kiszáradás elkerülésére.
én anyu szájával szoktam kezeltetni, minden pattogás kijön egyben

Aki gyantázza magát leírhatná hogy mennyire veszélyes a dolog, mert nekem a borotva után 1 nappal már szúr, meg hogy melyik a jobb a hideg vagy a meleg gyanta?
Én a férjemét borotválom