Én lenyúlom az asszony szőrtelenítőjét, azt használom.Jobb a szex kopaszon, szerintem.
Szerintem is több előnye van a borotváltnak, nyílvánvaló jobb az orális szexnél, netán ha vmikor gumit kell húzni, de pl. nyáron ha kimegy az ember egy nudista strandra, akkor is nézzen már ki valahogy!!!
Mi az a 3 perces weet?Én is vettem weetet,de rá volt írva,hogy bizonyos helyeken nem használható.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2008. 01. 09. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 09:44

Mi 3 perces weetet használunk még csak piros sem lesz, persze ha sokáig van rajta szétmarhatja
Én már 14 éve borotválom,teljesen csupaszra!Pedig akkor még nem volt szokás.A csapattársaim furcsán néztek rám,de a csajoknak már akkor is tetszett a csupasz pisztoly!Eleinte nekem is kipattogzott,de most már csak nyáron a nagy melegbe! A barátnőm csak csupaszon szereti!Én is imádom a frissen borotvált kopasz punciját!
Mi 3 perces weetet használunk még csak piros sem lesz, persze ha sokáig van rajta szétmarhatja
Én még nem mertem rászánni magam, de nem is igazán akarom.
Jó az a borotva nekem. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 11:03
Jó az a borotva nekem. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Testszőrtelenítő gépet próbált már valaki? Érdekelnének a tapasztalatok.
Ez a csodakímélő zöld weet volt, ráadásul csak 4 percig. Gyakorlatilag beleragadtam az alsógatyámba... :S
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 08. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 20:21
Törölt felhasználó (69371)

én az Opilca-t használom, 10 perces! az elején nekem is volt hpogy elég sebes lett sőt gennyedzett is, de nem durván, csak úgy felületileg! az időre kell figyelni, és kétrészletben csinálni! előbb a zacsit, aztán a többit, de egyes részfázis után le kell öblíteni! a szőrnek elég hosszúnak kell lennie, legalább 1,5 centinek kb hogy jó legyen a krém! ha gondorodik a krém alatt akkor jó!
én az Opilca-t használom, 10 perces! az elején nekem is volt hpogy elég sebes lett sőt gennyedzett is, de nem durván, csak úgy felületileg! az időre kell figyelni, és kétrészletben csinálni! előbb a zacsit, aztán a többit, de egyes részfázis után le kell öblíteni! a szőrnek elég hosszúnak kell lennie, legalább 1,5 centinek kb hogy jó legyen a krém! ha gondorodik a krém alatt akkor jó!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 08. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 17:57

A másik hátránya meg az, hogy-legalábbis nekem- szétmarja a zacsit úgy, hogy gyakorlatilag egy nagy seb az egész.
borotva.
szerintem.
az epilátor tartósabb, azonban fájdalmas (de kibírható), csak sokáig tart és macerás. (Ez egy válasz almakukac üzenetére (2008. 01. 08. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 17:33
szerintem.
az epilátor tartósabb, azonban fájdalmas (de kibírható), csak sokáig tart és macerás. (Ez egy válasz almakukac üzenetére (2008. 01. 08. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)

csá, lenne egy kérdésem mindenkihez!!ti h mivel szeditek le a szőrt a zacsitokról??????én onnan vhogy en mtudtam leszedni:S:Slécci írjatok
opilkával
(Ez egy válasz almakukac üzenetére (2008. 01. 08. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 17:33

csá, lenne egy kérdésem mindenkihez!!ti h mivel szeditek le a szőrt a zacsitokról??????én onnan vhogy en mtudtam leszedni:S:Slécci írjatok
A másik hátránya meg az, hogy-legalábbis nekem- szétmarja a zacsit úgy, hogy gyakorlatilag egy nagy seb az egész.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 15:22

A legkényelmesebb megodás a szörtelenítő krém. Egy hátránya hogy az sem túl tartós, viszont nem fáj nem pattogzik és nem is nő be. Ja és gyengíti a szőrt a borotvával ellenben.
A legkényelmesebb megodás a szörtelenítő krém. Egy hátránya hogy az sem túl tartós, viszont nem fáj nem pattogzik és nem is nő be. Ja és gyengíti a szőrt a borotvával ellenben.
Na párom kérésére kipróbáltam... háát nem a leg kellemesebb tapasztalat az biztos... pláne amikor elkezd visszanőni...
Hát nem tudom,nekem ahányszor borotváltam annyiszor pattogzott ki és rettenetesen ronda lesz.Mire helyrejön,kinő a szőr.Ja és mindezt új borotvával.Most"0"ás gépet használok,és borotvát vegyesen,csak azzal meg néha kicsípem a bőrt!A szőrtelenítő krém mel hasonlóan jártam mint a borotvával...nincs tökéletes megoldás számomra asszem..
(Ez egy válasz valentere üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 01:22

mi is borotváljuk de nem szoktuk a fazont váltogatni. teljesen csupasz, az a tuti.
nekem is kipattogott az elején de, egy idő után meg persze jó pengével már nincs semmi probléma.
A gyantázás még nem jutott eszembe, mert attól a hátamon is feláll a szőr. akkor lehet előbb ott kellene kezdenem???
nekem is kipattogott az elején de, egy idő után meg persze jó pengével már nincs semmi probléma.
A gyantázás még nem jutott eszembe, mert attól a hátamon is feláll a szőr. akkor lehet előbb ott kellene kezdenem???

Számomra kényelmetlenebb volt, mint a gyanta, és a gyanta sem volt kellemes. Ráadásul nekem utána nagyon-nagyon kipattogzott.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Az első alkalom az nagyon durva, utána már nem olyan gázos. A zacsin a bőr kifeszítése kicsit macerás de egyébkén jó megoldás
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz valentere üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 01:22

mi is borotváljuk de nem szoktuk a fazont váltogatni. teljesen csupasz, az a tuti.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 21:45

Törölt felhasználó (110579)
VIP

mi mindketten borotváltak vagyunk.a páromat általában én borotválom,mindig más fazonra,ami épp eszembe jut,aztán lefotózzuk.elég szép gyüjteményünk van már.de a csupasz fazon is kedvünkre való.

Ez teljesen oké. "Középen" én is szoktam nyírni, de a farpofákon lévő kis szőr egyáltalán nem zavarja a csajokat. Offolás nélkül azért megjegyezném, érdekes lenne megtárgyalni, vajon mitől füg, hogy egy csaj imádja vagy utálja-e a szőrös feneket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 21:20
Törölt felhasználó (16046)

Mondjuk megjegyzem, hogy előbb szedtem le a fenekemről a szőrt, mintsem a barátnőm kényeztetett volna ott, de őt annyira felizgatta a dolog már elsőre, hogy imádja.