női - férfi intimgyanta
http://***.hu
fizetős szolgáltatásokat ne reklámozz itt MmePrune
http://***.hu
fizetős szolgáltatásokat ne reklámozz itt MmePrune
Mondjuk megjegyzem, hogy előbb szedtem le a fenekemről a szőrt, mintsem a barátnőm kényeztetett volna ott, de őt annyira felizgatta a dolog már elsőre, hogy imádja.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha a nő kéri, miért is ne? Teljesen jogos a felvetés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 22:52
Törölt felhasználó (16046)

Csak akkor buzis, ha azt egy férfi látja...
Ha a barátnődnek csinálod, akkor miért lenne buzis? Engem például imád kényeztetni ott is a barátnőm, és az a minimum, hogy teljesen leszedem a fenekemen is a szőrt...

Ha a barátnődnek csinálod, akkor miért lenne buzis? Engem például imád kényeztetni ott is a barátnőm, és az a minimum, hogy teljesen leszedem a fenekemen is a szőrt...
Csak akkor buzis, ha azt egy férfi látja...
Ha a barátnődnek csinálod, akkor miért lenne buzis? Engem például imád kényeztetni ott is a barátnőm, és az a minimum, hogy teljesen leszedem a fenekemen is a szőrt... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 21:59

Ha a barátnődnek csinálod, akkor miért lenne buzis? Engem például imád kényeztetni ott is a barátnőm, és az a minimum, hogy teljesen leszedem a fenekemen is a szőrt... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)

fiúk!
és amikor borotváljátok ti pl a feneketeket is kiborotváljátok? én szoktam azt is...
vagy inkáb azt hagyjam? bu*is?
és amikor borotváljátok ti pl a feneketeket is kiborotváljátok? én szoktam azt is...
ezt a barátnődtől kellene megkérdezned,az én párom pld kifejezetten szereti ha frissen vagyok borotválva.olyankor imád igazán nyalakodni.szóval én az igen mellett teszem le a garast.amúgy a buzis téma nem igazán erre illik-ha meg nem sértelek a véleményemmel-,gondolj bele,20 éve azt a férfit is simán lebuzizták,akinek fülbevalója volt,és most nézz körül....szóval szerintem nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 21:59

fiúk!
fiúk!
mi mindketten borotváltak vagyunk.a páromat általában én borotválom,mindig más fazonra,ami épp eszembe jut,aztán lefotózzuk.elég szép gyüjteményünk van már.de a csupasz fazon is kedvünkre való.

Én 2 éve borotválom és sokkal jobb igy eleinte kipattogzott de msotmár nem. a barátnőm is tök csupasz. valamikor egymást borotváljuk le.
Én testápolót használok! Teljesen megfelel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 13:11

az a kérdésem még, hogy borotválkozás után nekem eléggé kipattog a bőröm... mit használjak hogy ez ne legyen?
Kamillás hintőpor...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 13:11

az a kérdésem még, hogy borotválkozás után nekem eléggé kipattog a bőröm... mit használjak hogy ez ne legyen?
Én is borotválom. De csak a herét, meg picit a szerszám fölött. A többit rövidítem. Nekem a teljes borotválás viccesen nézne ki, mert a lábam is szőrös, meg a hasamon is van kicsi.
Én is régóta borotválom, 22éves vagyok, a párom is szereti így, nincs ellenére ha épp nincs időm és energiám levágni, de esztétikusabb szőr nélkül, hisz nem kerül szőr a szádba, meg engem kifejezetten felizgat ha ránézek és látom hogy csupasz, és főleg akkor fogok ennek örülni ha nyílvános helyen is látják, mint pl szauna stb...
Nem is rosszul, inkább viccesen.
(Ez egy válasz farock86 üzenetére (2008. 01. 02. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 12:54

Én csak a zacsit borotválom,a többit csak nyirom (kb 5mm-re).Már gondolkoztam a teljes borotváláson,csak a hasamon és a lábamon is van szőr.Szerintem ugy rosszul nézne ki.Nem?
Én csak a zacsit borotválom,a többit csak nyirom (kb 5mm-re).Már gondolkoztam a teljes borotváláson,csak a hasamon és a lábamon is van szőr.Szerintem ugy rosszul nézne ki.Nem?
Én (most) nem borotválom.
Volt egy idő mikor fazonra borotváltam de most természetes.
Párom így szereti.
Volt egy idő mikor fazonra borotváltam de most természetes.
Párom így szereti.
Nem tudom, hány éves vagy most, de a szaunában látom, hogy az idősebb korosztály is csupaszra borotválja a nemi szervét.5O-6O közöttiek bátran felvállalják, a fiataloknál meg abszolut normális.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 22:48
Törölt felhasználó (167650)

Egyáltalán nem újdonság.
Én egészen 14 éves korom óta borotválom a farkam. Mikor elsőnek szabadultam meg a farok szörzetemtől nagyon furcsa volt, de ugyan akkor izgalmas is.
Sokkal kényelmesebb így, nem csípi oda a boxer sem
.
Masztizni is sokkal jobb így... legalábbis szerintem.
Én egészen 14 éves korom óta borotválom a farkam. Mikor elsőnek szabadultam meg a farok szörzetemtől nagyon furcsa volt, de ugyan akkor izgalmas is.

Egyáltalán nem újdonság.
.

nem újdonság manapság, hogy a férfiak is leborotválják a fanszőrzetet. sokkal kényelmesebb, igaz?
Üdv! a borotvát említik itt nagyon sokan, azon belül milyen borotva?(gondolok itt márka, vagy teljesen új, vagy egy kicsit használt(mert nem a vadi új az nem nagyon jó, mert szétvágja a zacsimat))?