szerintem elég hülyén nézhet ki,de egyszer kipróbálnám ha csak én,meg a barátnőm láthatnánk...
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 12. 07. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért van az, hogy a hideg gyanta az én fiúmnak nem használ? Ha letépem, egy szál sem marad rajta.Ha nem akarok szőrt a számba, könytelen vagyok megborotválni.
egy kis info:
gyantával csak a kezdet nehéz,nekem 8 éve gyantázzák,szinte 70 százalékában ki is kopott, sose növeszteném meg, undorodok töle, mivel a kozmetikusom messze van, vagyis más városban,megoldom magamnak, vagy epilálom, vagy gyanta, a zacsira hideg gyanta,mert ugy leég a bör, mint amikor a napon a z ember orra
)
megszokás kérdése, és egy kis fájdalom, de komolyan mondom, csak a tövében
)máshol max csikis
gyantával csak a kezdet nehéz,nekem 8 éve gyantázzák,szinte 70 százalékában ki is kopott, sose növeszteném meg, undorodok töle, mivel a kozmetikusom messze van, vagyis más városban,megoldom magamnak, vagy epilálom, vagy gyanta, a zacsira hideg gyanta,mert ugy leég a bör, mint amikor a napon a z ember orra

megszokás kérdése, és egy kis fájdalom, de komolyan mondom, csak a tövében

Kicsit más téma, de ide kapcsolódik. Interneten nézegettem erotikus, áttetsző alsónacikat. Feltűnt, hogy a modellek teljesen csupaszok még ott is. Szerintetek férfimodelleknél elvárás, hogy teljesen szőrtelenítsenek? Kíváncsi vagyok gyantával vagy borotvával oldják meg.
Miért? Én is így vagyok borotválva és a gyengébb nem imádja.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
elég érdekes dizájnötlet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 15:43

Törölt felhasználó (142623)

Istenments! Dehogy kell a teljesen szőrtelen férfi, csak a kukija és környéke, zsacsija és a hónalja legyen csupasz. A mellén hasán kimondottan élvezem.
Istenments! Dehogy kell a teljesen szőrtelen férfi, csak a kukija és környéke, zsacsija és a hónalja legyen csupasz. A mellén hasán kimondottan élvezem.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 12. 05. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 20:54

Ha lettél volna egyszer nudista strandon,vagy szaunában, tudnád, hogy ez abszolut normális. A szőr lassan feledésbe merül.
szerintem a pasin legyen ször...ne annyi h himbálozni lehessen rajta...de pl páromon szinte semmi ször sincs az egész testén csak ott...ha ott is csupasz lenne hülyén érezném magam mindha egy kisfiuval feküdnék le

Teljesen csupasz testű pasi meg talán nincs is
Hacsak nem 11 éves
Bár talán a világos szőrűek.. vagyis hajúak előnyben vannak... Nekem sötét.. és a lábam szőrös.
(Ez egy válasz Dervius üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 11:28

Ja, kivétel, ha az egész teste csupasz... Akkor egyszerűbb... Na, nekem ilyen gondom nincs...
Ja, kivétel, ha az egész teste csupasz... Akkor egyszerűbb... Na, nekem ilyen gondom nincs...
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 09:41

Jelzem, már többször is megfordultam mindkét helyen. És nem azt mondtam, hogy mindenkin hülyén néz ki, hanem hogy én néznék ki hülyén úgy.
Amúgy ezeken a helyeken sem vettem nagyon észre, hogy olyan nagyon divat lenne a pasiknál is a teljes szőrtelenítés.
Amúgy ezeken a helyeken sem vettem nagyon észre, hogy olyan nagyon divat lenne a pasiknál is a teljes szőrtelenítés.
Ezt még szoktam überelni amikor olyan helyen nyaralunk ahol nem nudizok, mert olyankor még fehér is marad az a rész...

Szintén zenész...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 11:12

Törölt felhasználó (115716)

Nekem az volt kérdés eleinte, hogy meddig legyek csupasz, mivel a combom is, és a hasam is szőrös, de most van egy boxernyi szőrtelen felület...
Nekem az volt kérdés eleinte, hogy meddig legyek csupasz, mivel a combom is, és a hasam is szőrös, de most van egy boxernyi szőrtelen felület...
Jelzem, már többször is megfordultam mindkét helyen. És nem azt mondtam, hogy mindenkin hülyén néz ki, hanem hogy én néznék ki hülyén úgy.
Amúgy ezeken a helyeken sem vettem nagyon észre, hogy olyan nagyon divat lenne a pasiknál is a teljes szőrtelenítés. (Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 12. 05. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 20:54
Amúgy ezeken a helyeken sem vettem nagyon észre, hogy olyan nagyon divat lenne a pasiknál is a teljes szőrtelenítés. (Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 12. 05. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha lettél volna egyszer nudista strandon,vagy szaunában, tudnád, hogy ez abszolut normális. A szőr lassan feledésbe merül.
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 05. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 08:15

Az már fura lenne.. ugyanis a mellkasom is csupasz(gyárilag!!). Ha még a fanszőr is eltűnne, már hülyén néznék ki.
Teljesen igazad van...Ha már az egyik fél tesz a csupszitás irányában,akkor elvárható sztem is,h.a másik is tegyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 16:24

Nálam nem lennél nyerő. Én is a teljesen csupaszt szeretem. Ha én csaupasz vagyok legyél te is.
Az már fura lenne.. ugyanis a mellkasom is csupasz(gyárilag!!). Ha még a fanszőr is eltűnne, már hülyén néznék ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 16:24

Nálam nem lennél nyerő. Én is a teljesen csupaszt szeretem. Ha én csaupasz vagyok legyél te is.
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:46

Akkor én nem az átlag vagyok.. mert felül rövidítem, alul meg borotválom... mármint farok felett és alatt.
De nem teljesen csupasz, csak zacsiszinten.

Akkor én nem az átlag vagyok.. mert felül rövidítem, alul meg borotválom... mármint farok felett és alatt.
De nem teljesen csupasz, csak zacsiszinten.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 09:10

Törölt felhasználó (141068)

A fiúk általában nem borotválják a kukijukat, de ha egyszer már megcsupaszoltam őket, rendszeresen szőrtelenitik magukat.Szerintem nem csak nekem tetszik a csupasz kuki, hanem nekik is.
A fiúk általában nem borotválják a kukijukat, de ha egyszer már megcsupaszoltam őket, rendszeresen szőrtelenitik magukat.Szerintem nem csak nekem tetszik a csupasz kuki, hanem nekik is.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 01. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 18:58

A topik lassan mint egy ismerkedjünk magyarországgal és nem az ami a cime eddig az off
Én pl nem borotválom mert a párom igy szereti az eredeti ádám kosztümben pedig higéniailag nem buta dolog.egyszer totál leborotváltam hát furcsa volt elsőre a tükörben az biztos
Én pl nem borotválom mert a párom igy szereti az eredeti ádám kosztümben pedig higéniailag nem buta dolog.egyszer totál leborotváltam hát furcsa volt elsőre a tükörben az biztos