En isborotválom de a heréimnél külön vigyázok nehogy a zsilet bevágja
Kőkeményen arcszesz. Besz@rsz, bevizelsz, de nem pattog ki. Az arcszesz után kb. 1 órával testápoló a kiszáradás elkerülésére.
Nekem az aloe-vera first jött be eddig a legjoobban, attól nem pattogok ki....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egy aftershave belzsammal próbálkoztam (N*V*A)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 13:39
Törölt felhasználó (16046)

Kamillás hintőpor.
Kamillás hintőpor.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg borotválás után ki mivel szoktakezelni?
Ha nem akarom, hogy kimoderáljanak, s szaunáról szóló témát itt folytatom. Mert sszeretném elmondani, hogy egy-két kivételtől eltekintve, mindenki borotválja az intim részeit, leggyakrabban teljesen simára.
Totál kopaszra nem szoktam lenyírni, csak fazonigazítást szoktam csinálni, a golyszirór, ha leszeded a szőrt, iszonyúan tud viszketni, ha elkezd rajta növekedni. A párom puncija teljesen kopasz, én úgy szeretem. Amikor megismerkedtünk sokszor került a számba (gondolom másnak is ismerős) egy-egy nem odaillő szálacska. Akkoriban nem is nagyon kényeztettem orálisan... Most boldogabban élünk...

Ha nem húzod visszafelé, akkor meg nem lesz "babapopsi simaságú"...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 15:59

a lényeg az hyogy nem szabad vissza felé huzzni és akkor nem patog ki.én hetente kétszer borotválom.sima farok még is csak szebb
a lényeg az hyogy nem szabad vissza felé huzzni és akkor nem patog ki.én hetente kétszer borotválom.sima farok még is csak szebb
nem reklámnak szánom, de nekem eddig a 3 pengés G.jött be a legjobban.... persze nem a sima borotva habbal, hanem lehet kapni borotva krémet, tubusban....
Ha borotváljuk akkor néhány század mm.-t. messzebb be fog érni.
Hát igen, az epilátort más tájakra találták ki. A pengés kézi borotvát meg én nem merem használni, marad a gépi megoldás. A weetet meg félek felkenni, mert könnyen szétmar. Tíz perc után egész biztosan.
(Ez egy válasz madman71 üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
én mindig borotválom,szerintem sokkal izgatobb a szörtelen farok.a nök is szivesebben nézik és foglakoznak vel legyen az nyugalmi vagy éppen felálva.
Godnolom,mégsem a látványától élvezel el....

Elvezem nézni ha a férfi farka szörtelen. Jobban tudok élvezni ha ilyet látok .
a weet krémes szőrtelenítő(nyálkahártyára nem kenhető--pl. a makkodra,v, a punciba,hüvvelybe)csak külsőleg;a zacsidra nyugodtan használhatod-egészen addig,amíg szőrös vagy.Kend be,hagyd rajta pár percig---mondjuk,a 10min. tuti--utána lemosható

Mi az a 3 perces weet?Én is vettem weetet,de rá volt írva,hogy bizonyos helyeken nem használható.
nekem valahogy még nagyon szokatlan, plánem most, hogy 1 nap után elkezdett visszanőni a szőr....
mert béna vagy, az nem arra való
(Ez egy válasz madman71 üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer megpróbáltam epilátorral, majdnem letépte a tököm...