Nekem a Weet szörtelenítő vált be. Nem vágok bele a zacsiba,nem fáj mint a gyanta. Gyors ès alapos.
Mi gyantázunk, igen a férfi is. Elsőre elég kemény volt, de mára már hozzászoktam, persze most sem kellemes, de a 3-4 hét simaság kárpótol.
Szerintem is
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 11. 04. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A csupaszt szeretem a szőrös nem izgat de hát izlesek es pofonok ….
Én mindenhol szőrtelenítem magam. (Egy ideje az arc kivételével, mert ott a borostát meghagyom) Magamért kezdtem el és most is úgy gondolom, hogy magam miatt szőrtelenítek a mai napig. Amikor elkezdtem, akkor még nem volt internetünk (1999 előtt) így fogalmam sincs, hogy tudat alatt mi ösztönzött erre. (talán a szexújságok?). Az is igaz, hogy évről-évre fokozatosan szedtem le egyre több helyről a szőrt, nem pedig egyszerre mindenhonnan. Amikor már csak a láb és karok maradtak, akkor már nem jártam suliba így megúsztam a cikizést.
Bár szerencsére nem voltam az a nagyon szőrös típus.
Utána pedig, ha jól emlékszem már nem nagyon foglalkoztatott, hogy most mit fognak szólni az ismerősök, ha meglátják csupasz lábam, karom stb. És igazából senki nem is szólt érte soha. Bár biztosan észrevették. Szerintem nem érdemes szégyenkezni e-miatt! Pláne manapság, amikor ez már jobban elfogadottabb dolog. (Meg miben másabb ez, mint az arcszőrzet ápolása vagy akár a hajviseleté?)
Nekem így jobb, kényelmesebb, szebb, izgalmasabb és jobban esik minden érintkezés is. Meztelenkedni is jobban szeretek így és csupán az, hogy a takaró hozzásimul a sima bőrömhöz már felizgat.
A szex így meg egyeneses szuper! Ha van kapcsolatom, ha nincs, én mindig szőrtelenítek.

Utána pedig, ha jól emlékszem már nem nagyon foglalkoztatott, hogy most mit fognak szólni az ismerősök, ha meglátják csupasz lábam, karom stb. És igazából senki nem is szólt érte soha. Bár biztosan észrevették. Szerintem nem érdemes szégyenkezni e-miatt! Pláne manapság, amikor ez már jobban elfogadottabb dolog. (Meg miben másabb ez, mint az arcszőrzet ápolása vagy akár a hajviseleté?)
Nekem így jobb, kényelmesebb, szebb, izgalmasabb és jobban esik minden érintkezés is. Meztelenkedni is jobban szeretek így és csupán az, hogy a takaró hozzásimul a sima bőrömhöz már felizgat.

Jobb kopaszon mind kettőnknek
Attól hogy valaki karban tartja, nem biztos hogy kisfiú
nekem pl csak nagyon ritkán csupasz, általában fazonra borotválom. Vagy egy kis csíkot hagyok meg, vagy egy téglalapot. Szerintem így sokkal szexibb, mint kopaszon. De a full szőrös valóban nem szép

Ne már
. Miért igénytelen??? Nem mindenkinek jön be a kisfiús én, lent is nem csak fent))!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 11. 04. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nagyon igenytelen a szoros farok
Persze, kinek mi áll jól. A lényeg, hogy karban legyen tartva. A teljesen szőrös az nem vonzó
(Ez egy válasz pellekmisi üzenetére (2020. 10. 31. szombat 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 31. szombat 12:19

Én a zacsit leborotválom hetente, a farkam környéken meg kb egy centit tartok meg. Rajtam van szőr mindenféle, hülyén nézne ki a farkam teljesen csupaszon és a nejemnek is így tökéletes
Én a zacsit leborotválom hetente, a farkam környéken meg kb egy centit tartok meg. Rajtam van szőr mindenféle, hülyén nézne ki a farkam teljesen csupaszon és a nejemnek is így tökéletes
Egy pénisz úgy szép ahogy van.Ha szőrös, akkor szőrös, ha nem, akkor nem. Szeretni, tisztelni kell...
Alapvetően nem vagyok szőrös típus (felsőtestemen alig nő, láb pont amennyire kell). VIszont a fanszőrzetem alapból nagyon dús, ezért rövidre szoktam nyírni 4-5 millisre pár hetente. Így nincs bozót, kényelmesebb és jobban tisztán tartható, viszont mindig szőrös valamennyire. Mondjuk mivel most vettem egy új nyírót, kipróbáltam mit tud feltét nélkül, persze zacsira nem mertem ráereszteni, de körülötte letoltam. Nagyon minimális borostát hagy, de majdnem full csupasz, irritáció nélkül.
Elég szokatlan most így, legközelebb szerintem maradok a rövidítésnél.

Elég szokatlan most így, legközelebb szerintem maradok a rövidítésnél.
Szerintem a mai világban már nem divat a szőrös farok, sőt, talán gáz is. Bár nem is nagyon van olyan a 40 alatti korosztályban, aki valamilyen módon ne tartaná kordában. Egyrészt megjelésre is sokkal rendezetebb, igényesebb, szexibb egy csupasz, vagy fazonírozott pénisz, másrészt orális szex közben is kellemesebb a hölgyek számára. Illetve ne hagyjuk ki azt sem, hogy vizuálisan jóval nagyobbnak tűnik, ami a férfi önbizalmát növeli, a hölgy vágyait pedig igencsak fokozza. Én már el sem tudnám képzelni szőrösen a farkam, max egy kis mintát hagyok meg rajta. De a feleségem punciját se bírnám elképzelni full szőrösen. Lehetőleg legyen fazonra borotválva, vagy csupasz.
Na akkor mivel ,és hogyan ?? Csak ne szúrjon ! Köszi!

Magamnak mindig fazonra borotvalom (vagy teglalap, vagy vékony csík). A párom sajnos csupaszra szokta borotvalni. Viszont neha amikor elmegy kozmetikushoz gyantaztatni, akkor marad mindig egy kis csík... Az nagyon szexi
Ay Carramba!
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2019. 09. 21. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 21:52

Hihetetlen
!! De ha a cel szentesiti az eszkozt, akkor akar fel is lehet darabolni aprora hiszen errol nem nyilatkozott a josno
Akkor eleg keves az eselye hogy a torkan akadjon

Hihetetlen
!! De ha a cel szentesiti az eszkozt, akkor akar fel is lehet darabolni aprora hiszen errol nem nyilatkozott a josno
Akkor eleg keves az eselye hogy a torkan akadjon
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 11:17

Törölt felhasználó (4069062)

Ezt én is olvastam valahol! Csak épp az a bökkenő ha az édes nő ezt megtalálja, fenn akad esetleg a torkán mit szól hozzá?? Akkor is kiváltja a hozzá fűzött hatást?
Ezt én is olvastam valahol! Csak épp az a bökkenő ha az édes nő ezt megtalálja, fenn akad esetleg a torkán mit szól hozzá?? Akkor is kiváltja a hozzá fűzött hatást?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 10:38
Törölt felhasználó (4131192)

nem szorosan kapcsolódik, , de elmesélem, voltam jósnőnél, aki azt vetette ki kártyán, ha szeretnék megkapni valakit, hívjam meg ebédre-vacsorára, és egy megfelelő pillanatban, tegyek a kajájába a fanszőrőmből....a nőszemély onnantól fogva, rajongóm lesz!...hittem ezt, meg nem is, de egy próbát megért, és képzeljétek, szóról szóra úgy lett, ahogy a jósnő mondta! ....perverz lesz amit most írok, azt is mondta, a férfit szeretnék megkapni, tegyek ugyanúgy de nem fan, hanem seggszőrt etessek vele....ezt nem próbáltam, de hiszek neki!
nem szorosan kapcsolódik, , de elmesélem, voltam jósnőnél, aki azt vetette ki kártyán, ha szeretnék megkapni valakit, hívjam meg ebédre-vacsorára, és egy megfelelő pillanatban, tegyek a kajájába a fanszőrőmből....a nőszemély onnantól fogva, rajongóm lesz!...hittem ezt, meg nem is, de egy próbát megért, és képzeljétek, szóról szóra úgy lett, ahogy a jósnő mondta! ....perverz lesz amit most írok, azt is mondta, a férfit szeretnék megkapni, tegyek ugyanúgy de nem fan, hanem seggszőrt etessek vele....ezt nem próbáltam, de hiszek neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 07:28
Törölt felhasználó (4069062)

Még jó, hogy nem vagyunk egyformák! Én egy szőrös farkat nem cserélnék le csupasz farokra. Még akkor sem ha nagyobb vagy fickósabb!!)