Jó ha a farok és a zacsi le van borotválva,és a dákó körül meg fazonra nyírva.Egyszerre szőrös és férfias,de mégis esztétikus higiénikus és erotikusan vonzó a hölgyek,és a bi/homo urak számára.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 03. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 03. péntek 12:48
Törölt felhasználó (3366372)

Én a természetesség híve vagyok férfiaknál. Valahogy részemre így férfi a férfi!!!
Tudtok olyan weboldalt ahol fazonra borotvált farkakban lehet gyönyörködni?
Szia!
Hát na! Nálam van miben!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 16. csütörtök 06:39
Hát na! Nálam van miben!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)

egy férfi legyen férfias abba szőr is benne van
imádok bele úrni
imádok bele úrni
Szia beletúrhatnál az enyémbe volna mit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 16. csütörtök 06:39

Törölt felhasználó (3843642)

imádok bele úrni
imádok bele úrni
imádok bele úrni
imádok bele úrni
Sziasztok!
Na mostan engem a természet elég rendesen ellátott testszőrzettel.Hát ez van.Az egész testem nemmfogom szőrteleniteni.
A farok környéke egészen rövidre fazonra nyirva,maga a farok és a zacskó teljesen szőrtelen.
Na mostan engem a természet elég rendesen ellátott testszőrzettel.Hát ez van.Az egész testem nemmfogom szőrteleniteni.
A farok környéke egészen rövidre fazonra nyirva,maga a farok és a zacskó teljesen szőrtelen.
Én lesimítom rendesen.

Én a természetesség híve vagyok férfiaknál. Valahogy részemre így férfi a férfi!!!
A fanszőrzet szerintem lehetőleg legyen fazonra vágva, ápolva vagy teljesen borotvált.( Nem szeretem ha orálnál a számba kerül a szőr...)Férfinál a test többi részén azért maradhat a szőrzet úgy gondolom.
Tudnátok mondani konkrétan milyen márka melyik gépe vált be nektek testszőr illetve farok csupaszításra?
Bocsánat, nekem a szőrös punci ellen abszolút nincs/nem lenne kifogásom, csak én jobban érzem magam így, szőrtelenül. Na de nem szeretnék offolni, mivel ez a topik a FÉRFI fanszőrzetről (és annak borotválásáról) szól!
Ma is éppen szőrtelenítettem magam és így sokkal boldogabb vagyok!
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2018. 07. 27. péntek 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 27. péntek 19:38
Ma is éppen szőrtelenítettem magam és így sokkal boldogabb vagyok!

Egyet értek veletek mi nem vagyunk fiatalok de mi már nagyon rég borotvájuk magunkat . Hozzá tataltozik higiéniához orális szex is élvezetesebb mit a bozontos farok meg punci !!
Egyet értek veletek mi nem vagyunk fiatalok de mi már nagyon rég borotvájuk magunkat . Hozzá tataltozik higiéniához orális szex is élvezetesebb mit a bozontos farok meg punci !!
Ezerszer higiénikusabb és izgatóbb is,mint bozontosan.Némi ápolt,és mindenképp rövid szőrzet lehet a hímtag körül.A nagy szőrzet gusztustalan,mint az arcot ellepő szakáll!!
Én éppen ma borotváltam le és így sokkal jobban is érzem magam!
Sok éve meglepiből egy nyaralásra borotváltam le, párom jókat derült rajta. Na gondoltam ez nem jött be. Aztán amikor pár nap múlva kezdett vissza nőni közölte,h ne már, ő mostantól borotváltan szeretné! Azóta naponta vágom...

Én nagyon régóta borotválom és nyírom, mert soxor jártam úgy hogy a makkom és a fitymám közé "akadt" a szőr és amikor elkezdett merevedni tépte a szőröm. Nagyon kellemetlen volt. Inkább nyírtam és/vagy borotváltam.
Engem is erdekel.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2018. 07. 16. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 16. hétfő 12:19

tud valaki olyan oldalt ahol vannak fazonra borotvált farkakról fotók?
tud valaki olyan oldalt ahol vannak fazonra borotvált farkakról fotók?
Van itt valaki akinek véglegesen le van szőrtelenítve? Ezen töröm a fejem. A rendszeres borotválás és a gyantázás elég körülményes.
Így gondolom én is, illetve az a tapasztalatom a többségnek a rövid, vagy csupasz jön be. Volt egy csaj, fűztem meg minden, mondtam odalent ki van tatarozva rendesen. Majd közölte, hogy ő jobb szereti természetesen. Pedig bomba csaj volt. Sőt neki valamiért az ilyen apásabb pasik jöttek be. Lehet valami apakomplexusra vezethető vissza talán.
Nem lett a dologból semmi, de nem emiatt. De eszembe jutott, hogy így akart lerázni. Igaz akkor és utána nem éreztem így, csak elgondolkoztam rajta jóval később. Mondjuk ő megmondta volna nyíltan, ha mással van problémája. (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 10. 28. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 28. szombat 11:42
Nem lett a dologból semmi, de nem emiatt. De eszembe jutott, hogy így akart lerázni. Igaz akkor és utána nem éreztem így, csak elgondolkoztam rajta jóval később. Mondjuk ő megmondta volna nyíltan, ha mással van problémája. (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 10. 28. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mindig átfutok rajta.Egyébként voltam már olyan közegben is ahol egyedül én voltam borotvált.szerintem itt nincs egyértelmű válasz.ki így,ki úgy.Viszont eddig minden lány azt mondta hogy jobban tetszik mint a bozót