Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#574   2007. 09. 14. péntek 11:39
johnyboy13 johnyboy13
Eggyet értek a tobbséggel. Tehát borotválni, de persze mértékkel. Izgató és kényelmes érzés mindkét nem számáro.
#573   2007. 09. 13. csütörtök 12:28
yanee84 yanee84
ez már csöppet perverz sztem. nem viszket kegyetlenül mindenhol,ha nő a szőr????? nyes
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 09. 11. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 09:54
Augusztusban történt. Nyaralni votunk a tengerparton. Az első éjszaka barátnőmmel kitaláltuk, hogy leborotváljuk egymást tetőtől talpig. Végül is három hétig vagyunk, majd kinő, mig hazaérünk. Először ollóval lenyirtuk egymás haját - szerencse, hogy azelőtt is rövid hajat hordott - és utánna minden testrészünket simára borotváltuk. Valami brutálisat szeretkeztünk. Reggel, amikor kimentünk a strandra, többen is megfordultak utánunk. Mivel nudista kempingben voltunk, normális jelenségnek számitottt a borotvált puci és kuki, de teljesen csupaszon cak mi voltunk, párban,mert egy srác is teljesen csupasz volt, a partnerének viszot volt haja. Fantasztikus volt fürödni, napozni tök csupaszon, arról meg nem is beszélve, milyen egymás testét napolajjal bekenni. Bevallom, be kellett mennünk a szobéba, mert a szex elkerülhetetlen volt.Legnagyobb meglepetésünkre, másnap már az előbb emlitett pár is tetőtől talpig csupasz volt és a következő napokban jópáran követték a példánkat. Három naponként simára borotvéltuk testünket, azzal, hogy majd csak az utolsó héten hagyjuk nőni a szőrt. A helyzet az, hogy még most is csupaszok vagyunk, igaz a barátnőn már növeszti a haját, hogy télen ne fázzon. Jövő nyáron, biztos, hogy ismét megszabadulunk a szőrünktől. Csupaszon szebb az élet.
#572   2007. 09. 11. kedd 09:54
szentirmai szentirmai
Augusztusban történt. Nyaralni votunk a tengerparton. Az első éjszaka barátnőmmel kitaláltuk, hogy leborotváljuk egymást tetőtől talpig. Végül is három hétig vagyunk, majd kinő, mig hazaérünk. Először ollóval lenyirtuk egymás haját - szerencse, hogy azelőtt is rövid hajat hordott - és utánna minden testrészünket simára borotváltuk. Valami brutálisat szeretkeztünk. Reggel, amikor kimentünk a strandra, többen is megfordultak utánunk. Mivel nudista kempingben voltunk, normális jelenségnek számitottt a borotvált puci és kuki, de teljesen csupaszon cak mi voltunk, párban,mert egy srác is teljesen csupasz volt, a partnerének viszot volt haja. Fantasztikus volt fürödni, napozni tök csupaszon, arról meg nem is beszélve, milyen egymás testét napolajjal bekenni. Bevallom, be kellett mennünk a szobéba, mert a szex elkerülhetetlen volt.Legnagyobb meglepetésünkre, másnap már az előbb emlitett pár is tetőtől talpig csupasz volt és a következő napokban jópáran követték a példánkat. Három naponként simára borotvéltuk testünket, azzal, hogy majd csak az utolsó héten hagyjuk nőni a szőrt. A helyzet az, hogy még most is csupaszok vagyunk, igaz a barátnőn már növeszti a haját, hogy télen ne fázzon. Jövő nyáron, biztos, hogy ismét megszabadulunk a szőrünktől. Csupaszon szebb az élet.
#571   2007. 09. 05. szerda 16:48
underwordl underwordl VIP
A borotválás izlés dolga ki mit szeret én magam a csupasz, borotvált puncit szeretem. Sokkal gusztusosabb mint belenyalni egy szőrcsomóba. wink
#570   2007. 09. 05. szerda 12:07
ggfanboy ggfanboy
Sziasztok!

Én a FULL-szőrtelenség híve vagyok és a párom is így érzi jól magát. Télen, ha nem kell rövidgatyát hordani, a lábamat is szőrtelenítem! Isteni érzés utána hozzábújni a csajomhoz! Megéri kipróbálni! nyes
#569   2007. 09. 05. szerda 11:05
fejvadász fejvadász VIP
A borotválás mindenki részéről izlés dolga. Én személyszerint teljesen simán szeretem a puncit és ilyen elvárása volt a páromnak is velem szemben! Természetesen teljesítettem, hisz így nem lehet vita ebből a dologból.
#568   2007. 09. 03. hétfő 10:33
castortroy21 castortroy21
Már jó ideje rendszeresen borotválom magam. A farkam tövénél hagyok csak egy kis csíkot, hogy ne legyen olyan egyhangúan csupasz. Dugás közben pedig izgatja a csiklót, szóval hasznos is. smile
Szerencsére az eddigi barátnőimnek tetszett, és az a lényeg, hogy nekik tetszen. Mert mindenkinek megvan a maga ízlése. Ezért én aztán nem szólom le a szőrösöket sem. Az ápoltság a lényeg, és az, hogy kedvesnek tetszen.
#567   2007. 09. 02. vasárnap 22:42
kotlar kotlar
Ennyit talán emlékezetből is megtehetsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (110830)
2007. 08. 30. csütörtök 22:24
egy kérdésem lenne szakértőbb emberekhez:
az ánusz körül szeretném magam borotválni, de nem nagyon látom a tükörben smile ti hogyan szoktátok?
#566   2007. 09. 01. szombat 00:03
muga_bea muga_bea
egy kis (ápolt) szőrzet szerintem is kell. viszont a csupasz herék, és ha nem kell szőrszálakat vadászni - mmm.. smile
#565   2007. 08. 31. péntek 16:44
wez wez
Én sokkal férfiasabnak tartom, ha van szörzete. De a baránőmnek sikerült rávennie ,hogy borotváljam le. így se rossz(a barántnőmnek nagyon tetszik) csak meg kell szokni. Szerintem a nők töbségének bejön, ha csupasz. sokkal szovesebben játszanak vele.
#564   2007. 08. 31. péntek 16:05
marsmanó marsmanó
Szerintem minden embernek - párnak magának kell eldöntenie, hogy borotválja vagy nem. Én amióta az eszemet tudom borotválom és az a tapasztalatom hogy a nőknek ez bejön.
#563   2007. 08. 31. péntek 12:25
szex123 szex123
Én leborotváltam a tövét és a zacskómat kb 1-2 hónapja, de barátnőmnek nem tettszett. Neki jobban bejött úgy, hogy szőrös... No persze karbantartva, de nem csupaszon...
#562   2007. 08. 30. csütörtök 22:24
X Törölt felhasználó (110830)
egy kérdésem lenne szakértőbb emberekhez:
az ánusz körül szeretném magam borotválni, de nem nagyon látom a tükörben smile ti hogyan szoktátok?
#561   2007. 08. 24. péntek 11:15
Wringer26 Wringer26
az én párom is borotválja. azóta sokkal szivesebben "játszok" vele smile
#560   2007. 08. 24. péntek 10:47
pöcök72 pöcök72
amióta eggyütt vagyok a barátnőmmel, azóta én is borotválom, nem gondoltam volna, hogy sokkal kényelmesebb így minden szempontból. Természetesen a barátnőm vett rá a borotválásra, ő már évek óta vágja.
#559   2007. 08. 24. péntek 07:53
kotlar kotlar
Idén a párommal mi is ugy döntöttünk, hogy a nyáron csupaszra borotváljuk egymást.Nem gondoltam volna, hogy milyen jó, amikor bekenjük egymást napolajjal és szeretkezünk a tengerparton.Aztán a szállodában ujra kezdtük, igaz, kissé olajos lett a lepedő.Lehet, hogy az eredetileg csak egy-két hétre tervezett borotválást meghosszabbitjuk.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 08. 21. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 10:31
Nyár végeztével azt tapasztalom, hogy férfitársaim ráébredtek milyen jó borotvált szerszámmal élni, szeretkezni, fürödni, napozni, hogy a szeretkezésről ne is beszéljünk.Nekem is már évekkel ezelőtt nagyon megtetszett, főleg amióta kedvesem vette át a szőrtelenités feladatát.Igaz forditva is érvényes.Szeretjük egymást borotválni.Mig az Adrián voltunk egész testemet leborotválta, nagyon jó volt, jövőre is igy lesz.
#558   2007. 08. 21. kedd 10:31
szentirmai szentirmai
Nyár végeztével azt tapasztalom, hogy férfitársaim ráébredtek milyen jó borotvált szerszámmal élni, szeretkezni, fürödni, napozni, hogy a szeretkezésről ne is beszéljünk.Nekem is már évekkel ezelőtt nagyon megtetszett, főleg amióta kedvesem vette át a szőrtelenités feladatát.Igaz forditva is érvényes.Szeretjük egymást borotválni.Mig az Adrián voltunk egész testemet leborotválta, nagyon jó volt, jövőre is igy lesz.
#557   2007. 07. 24. kedd 23:38
hegyimenyet hegyimenyet
Már vagy 3 éve borotválom a zacskóm és a farkm tövét. Nekem tetszik. A nejem még nem tudtamrávenni, hogy ő csinálj nekem. Így marad reggelenként magamnak
#556   2007. 07. 21. szombat 17:50
sokroyg sokroyg
Érdekes lenne borotválnom, mulatságosan néznék ki szőrös lábakkal, hassal és mellkassal, középen pedig egy nagy csupasz folttal (egész testem csak nem fogom gyantáztatni 3 hetente tetőtöl talpig)... Persze fazonírozni lehet, és ritkítani, de a gének közbeszóltak.
Amúgy az én barátnőnmek sem tetszik a dzsungel, így ha Ő csupaszítja magát a kedvemért, az a legkevesebb, hogy valamennyire ezt én is megteszem neki...
és sokkal kényelmesebb is...
#555   2007. 07. 16. hétfő 20:41
infest83 infest83
a párom szereti,ha csupasz.már én is hozzá szoktam.én imádom a borotvált puncit

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!