Eggyet értek a tobbséggel. Tehát borotválni, de persze mértékkel. Izgató és kényelmes érzés mindkét nem számáro.
ez már csöppet perverz sztem. nem viszket kegyetlenül mindenhol,ha nő a szőr?????
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 09. 11. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 09:54

Augusztusban történt. Nyaralni votunk a tengerparton. Az első éjszaka barátnőmmel kitaláltuk, hogy leborotváljuk egymást tetőtől talpig. Végül is három hétig vagyunk, majd kinő, mig hazaérünk. Először ollóval lenyirtuk egymás haját - szerencse, hogy azelőtt is rövid hajat hordott - és utánna minden testrészünket simára borotváltuk. Valami brutálisat szeretkeztünk. Reggel, amikor kimentünk a strandra, többen is megfordultak utánunk. Mivel nudista kempingben voltunk, normális jelenségnek számitottt a borotvált puci és kuki, de teljesen csupaszon cak mi voltunk, párban,mert egy srác is teljesen csupasz volt, a partnerének viszot volt haja. Fantasztikus volt fürödni, napozni tök csupaszon, arról meg nem is beszélve, milyen egymás testét napolajjal bekenni. Bevallom, be kellett mennünk a szobéba, mert a szex elkerülhetetlen volt.Legnagyobb meglepetésünkre, másnap már az előbb emlitett pár is tetőtől talpig csupasz volt és a következő napokban jópáran követték a példánkat. Három naponként simára borotvéltuk testünket, azzal, hogy majd csak az utolsó héten hagyjuk nőni a szőrt. A helyzet az, hogy még most is csupaszok vagyunk, igaz a barátnőn már növeszti a haját, hogy télen ne fázzon. Jövő nyáron, biztos, hogy ismét megszabadulunk a szőrünktől. Csupaszon szebb az élet.
Augusztusban történt. Nyaralni votunk a tengerparton. Az első éjszaka barátnőmmel kitaláltuk, hogy leborotváljuk egymást tetőtől talpig. Végül is három hétig vagyunk, majd kinő, mig hazaérünk. Először ollóval lenyirtuk egymás haját - szerencse, hogy azelőtt is rövid hajat hordott - és utánna minden testrészünket simára borotváltuk. Valami brutálisat szeretkeztünk. Reggel, amikor kimentünk a strandra, többen is megfordultak utánunk. Mivel nudista kempingben voltunk, normális jelenségnek számitottt a borotvált puci és kuki, de teljesen csupaszon cak mi voltunk, párban,mert egy srác is teljesen csupasz volt, a partnerének viszot volt haja. Fantasztikus volt fürödni, napozni tök csupaszon, arról meg nem is beszélve, milyen egymás testét napolajjal bekenni. Bevallom, be kellett mennünk a szobéba, mert a szex elkerülhetetlen volt.Legnagyobb meglepetésünkre, másnap már az előbb emlitett pár is tetőtől talpig csupasz volt és a következő napokban jópáran követték a példánkat. Három naponként simára borotvéltuk testünket, azzal, hogy majd csak az utolsó héten hagyjuk nőni a szőrt. A helyzet az, hogy még most is csupaszok vagyunk, igaz a barátnőn már növeszti a haját, hogy télen ne fázzon. Jövő nyáron, biztos, hogy ismét megszabadulunk a szőrünktől. Csupaszon szebb az élet.
A borotválás izlés dolga ki mit szeret én magam a csupasz, borotvált puncit szeretem. Sokkal gusztusosabb mint belenyalni egy szőrcsomóba.

Sziasztok!
Én a FULL-szőrtelenség híve vagyok és a párom is így érzi jól magát. Télen, ha nem kell rövidgatyát hordani, a lábamat is szőrtelenítem! Isteni érzés utána hozzábújni a csajomhoz! Megéri kipróbálni!
Én a FULL-szőrtelenség híve vagyok és a párom is így érzi jól magát. Télen, ha nem kell rövidgatyát hordani, a lábamat is szőrtelenítem! Isteni érzés utána hozzábújni a csajomhoz! Megéri kipróbálni!

A borotválás mindenki részéről izlés dolga. Én személyszerint teljesen simán szeretem a puncit és ilyen elvárása volt a páromnak is velem szemben! Természetesen teljesítettem, hisz így nem lehet vita ebből a dologból.
Már jó ideje rendszeresen borotválom magam. A farkam tövénél hagyok csak egy kis csíkot, hogy ne legyen olyan egyhangúan csupasz. Dugás közben pedig izgatja a csiklót, szóval hasznos is.
Szerencsére az eddigi barátnőimnek tetszett, és az a lényeg, hogy nekik tetszen. Mert mindenkinek megvan a maga ízlése. Ezért én aztán nem szólom le a szőrösöket sem. Az ápoltság a lényeg, és az, hogy kedvesnek tetszen.

Szerencsére az eddigi barátnőimnek tetszett, és az a lényeg, hogy nekik tetszen. Mert mindenkinek megvan a maga ízlése. Ezért én aztán nem szólom le a szőrösöket sem. Az ápoltság a lényeg, és az, hogy kedvesnek tetszen.
Ennyit talán emlékezetből is megtehetsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 22:24
Törölt felhasználó (110830)

egy kérdésem lenne szakértőbb emberekhez:
az ánusz körül szeretném magam borotválni, de nem nagyon látom a tükörben
ti hogyan szoktátok?

egy kis (ápolt) szőrzet szerintem is kell. viszont a csupasz herék, és ha nem kell szőrszálakat vadászni - mmm..

Én sokkal férfiasabnak tartom, ha van szörzete. De a baránőmnek sikerült rávennie ,hogy borotváljam le. így se rossz(a barántnőmnek nagyon tetszik) csak meg kell szokni. Szerintem a nők töbségének bejön, ha csupasz. sokkal szovesebben játszanak vele.
Szerintem minden embernek - párnak magának kell eldöntenie, hogy borotválja vagy nem. Én amióta az eszemet tudom borotválom és az a tapasztalatom hogy a nőknek ez bejön.
Én leborotváltam a tövét és a zacskómat kb 1-2 hónapja, de barátnőmnek nem tettszett. Neki jobban bejött úgy, hogy szőrös... No persze karbantartva, de nem csupaszon...
egy kérdésem lenne szakértőbb emberekhez:
ti hogyan szoktátok?

az én párom is borotválja. azóta sokkal szivesebben "játszok" vele

amióta eggyütt vagyok a barátnőmmel, azóta én is borotválom, nem gondoltam volna, hogy sokkal kényelmesebb így minden szempontból. Természetesen a barátnőm vett rá a borotválásra, ő már évek óta vágja.
Idén a párommal mi is ugy döntöttünk, hogy a nyáron csupaszra borotváljuk egymást.Nem gondoltam volna, hogy milyen jó, amikor bekenjük egymást napolajjal és szeretkezünk a tengerparton.Aztán a szállodában ujra kezdtük, igaz, kissé olajos lett a lepedő.Lehet, hogy az eredetileg csak egy-két hétre tervezett borotválást meghosszabbitjuk.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 08. 21. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 10:31

Nyár végeztével azt tapasztalom, hogy férfitársaim ráébredtek milyen jó borotvált szerszámmal élni, szeretkezni, fürödni, napozni, hogy a szeretkezésről ne is beszéljünk.Nekem is már évekkel ezelőtt nagyon megtetszett, főleg amióta kedvesem vette át a szőrtelenités feladatát.Igaz forditva is érvényes.Szeretjük egymást borotválni.Mig az Adrián voltunk egész testemet leborotválta, nagyon jó volt, jövőre is igy lesz.
Nyár végeztével azt tapasztalom, hogy férfitársaim ráébredtek milyen jó borotvált szerszámmal élni, szeretkezni, fürödni, napozni, hogy a szeretkezésről ne is beszéljünk.Nekem is már évekkel ezelőtt nagyon megtetszett, főleg amióta kedvesem vette át a szőrtelenités feladatát.Igaz forditva is érvényes.Szeretjük egymást borotválni.Mig az Adrián voltunk egész testemet leborotválta, nagyon jó volt, jövőre is igy lesz.
Már vagy 3 éve borotválom a zacskóm és a farkm tövét. Nekem tetszik. A nejem még nem tudtamrávenni, hogy ő csinálj nekem. Így marad reggelenként magamnak
Érdekes lenne borotválnom, mulatságosan néznék ki szőrös lábakkal, hassal és mellkassal, középen pedig egy nagy csupasz folttal (egész testem csak nem fogom gyantáztatni 3 hetente tetőtöl talpig)... Persze fazonírozni lehet, és ritkítani, de a gének közbeszóltak.
Amúgy az én barátnőnmek sem tetszik a dzsungel, így ha Ő csupaszítja magát a kedvemért, az a legkevesebb, hogy valamennyire ezt én is megteszem neki...
és sokkal kényelmesebb is...
Amúgy az én barátnőnmek sem tetszik a dzsungel, így ha Ő csupaszítja magát a kedvemért, az a legkevesebb, hogy valamennyire ezt én is megteszem neki...
és sokkal kényelmesebb is...
a párom szereti,ha csupasz.már én is hozzá szoktam.én imádom a borotvált puncit