én meg a vonómat! Charlotte segíccségével!
off én vótam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 12:20

off én vótam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

csak a hónom gyantázom

csak a hónom gyantázom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem meg az, h a farkad le ne vágd szőrtelenítés közben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 11:37
Törölt felhasználó (24620)

Ilyenkor mindig egy szó jut az eszembe:
Vakablak
Vakablak

Ilyenkor mindig egy szó jut az eszembe:
Vakablak
(Ez egy válasz Tyfoon üzenetére (2007. 06. 13. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 10:59
Vakablak

Én nem borotválok nem szőrtelenítek. Szerintem semmi értelme annak hogy egy teljesen szőrös ember levágja a farka körül a szőrt, és a teste többi részén pedig teljesen szőrös. Akkor már az egészet kéne és az meg macera nagyon....
Nagyon szeretem a mőket és nem igaz az hogy a férfiak várják el a nőktől hogy borotváltak legyenek ez a nők többségéné önálló döntés...
Szerintem
Nagyon szeretem a mőket és nem igaz az hogy a férfiak várják el a nőktől hogy borotváltak legyenek ez a nők többségéné önálló döntés...
Szerintem
Én nem borotválok nem szőrtelenítek. Szerintem semmi értelme annak hogy egy teljesen szőrös ember levágja a farka körül a szőrt, és a teste többi részén pedig teljesen szőrös. Akkor már az egészet kéne és az meg macera nagyon....
Szerintem
Szerintem
én költséghatékony módszerként egy 900 ft-os hajvágót használok nullásra állítva már 2 éve... így természetesen marad 1-2mm... de az már kit zavar?... és így nem is fáj, nem is viszket és nem is pattog ki
Próbáld ki a Veet-et,az nekem bevált!Amikor borotváltam nekem is viszketett,kipattogott.
(Ez egy válasz Megaman1 üzenetére (2007. 06. 12. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 10:54

Én nem borotválom a farkamat mert viszket, ha nőni kezd a szőr rajta. Egyszer kétszer azért borotváltam.
Én nem borotválom a farkamat mert viszket, ha nőni kezd a szőr rajta. Egyszer kétszer azért borotváltam.
Ez a tipp jó volt. 4 nappal ezelőtt szőrtelenitettem a farkamat és még míndig sima.
(Ez egy válasz slr2 üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 12:37

Én Veet 3 percessel szörtelenítek.A feleségem imádja a sima farkamat. Nem pattogott ki soha,tökéletes. Ajánlom mindenkinek próbálja ki, csak vigyázzatok nehogy sokáig hagyjátok fenn a krémet mert megégethet.
Én Veet 3 percessel szörtelenítek.A feleségem imádja a sima farkamat. Nem pattogott ki soha,tökéletes. Ajánlom mindenkinek próbálja ki, csak vigyázzatok nehogy sokáig hagyjátok fenn a krémet mert megégethet.
Csakis csupaszra!Ha már mi is elvárjuk a nőktől akkor az a minimum,hogy viszont is.
En is a fazonigazitas hive lennek. Kicsit rovidebbre nyirni de nem borotvalni. Az annyira nem tetszik ha teljesen meg van hagyva, es mar lassan tepozaras. Meg kicsit higenikusabb is. Nameg az optikai tuningban is valami, de az a legkisebb szempont.
Optikai tuning és persze a párunknak sem kell köpködnie miközben szopik.
én 5 éve borotvélom, és bejön a páromnak és nekem is, kényelmesebb, és hozzá szokik a bőr,viszont ha nem várok eleget, hogy nőjön egy kicsit akkor kipattog, ugyhogy vigyázzatok.
viszont a nőknek azért jön be,mert egy optikai csalódás, és nagyobbnak tűnik így
viszont a nőknek azért jön be,mert egy optikai csalódás, és nagyobbnak tűnik így
én borotvával csinálom
Nemrégoen borotváltam le először, nagyon bejött mindkettőnknek. Azóta rendszeresen borotválom az egész fanszőrzetet és a zacsit is.
A gyantázás engem is érdekelne, akinek van tapasztalata ossza már meg pls. kösszi.
Pajeszvágóval próbáltátok már? Nekem a borotva után mindig kipattogzott a zacsim. Most már nem, de ezzel is csinnyán kell bánni.
Sokkal jobb csupaszon. A feleségem is jobban szereti így. Bár igaz, hogy nem teljessen kopasz. A fanszörzettől nem válok meg. Egyszer leszedtem azt is, de nem igáz tetszett se nekem, se a nejemnek. Azóta ott meghagyom. Nem fáj ha zacsit gyantázzák? Lehet jobb lenne a gyantázás mint a borotva.
Szerintem borotválás