jo reggelt) en több mint tiz eve borotvalom.eleinte kipattogzik,de utanna ha rendszeresen van borotvalva megszokja a bör)gyantazas fajdalmas es keves kozmetika vallal ferfit sajna
Én csupaszra borotválom..ha jól sejtem a csajoknak tetszik! vagy tévednék?

Kb.6 éve borotválom a barátnőm nagyon imádja. Eleinte kipattogott de hozzászokott a bőröm.Sokkal kirájabb így.
sokkal izgibb ha fazonra van igazitva
Egyetértés. Csupaszon valóban jobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:14
Törölt felhasználó (58613)

hi.Én leborotváltam a zacsit meg még az anusomnál is,pontosabban behajoltam és a csajom kiborotválta!Isteni a lenti rész totál csupaszon ajánlom mindenkinek,sokkal jobb és higiénikusabb.
hi.Én leborotváltam a zacsit meg még az anusomnál is,pontosabban behajoltam és a csajom kiborotválta!Isteni a lenti rész totál csupaszon ajánlom mindenkinek,sokkal jobb és higiénikusabb.
a legjöbb borotválva
hogy miben mások? el tudom képzelni, hogy néhány állat csak azért menjen oda, hogy egy nő fogalaltoskodjon a pömpölőjével...
megaztán kicsit zavaró, ha pl. feláll, meg minden... (Ez egy válasz Laczkó20 üzenetére (2007. 05. 11. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 23:51
megaztán kicsit zavaró, ha pl. feláll, meg minden... (Ez egy válasz Laczkó20 üzenetére (2007. 05. 11. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali!
Látom, itt inkább borotválásról van szó, de azért kíváncsi lennék, hogy van-e aki gyantáztatja. És ha igen, akkor otthon vagy kozmetikában? Tudtok jó helyet, ahol kíméletesen végzik a teljes fazont?
Netán a mézemulziós dolgot kipróbálta már valaki? Tényleg kevésbé fáj? Van olyan hely, ahol férfiaknak is csinálnak ilyet? Egy csomó kozmetika van, ahol kikötik, hogy intimet csak lányoknak végeznek. De miért? Miben mások ők, mint mi?
Szóval ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm. (akár privátba is, sőt inkább oda, köszi)
Látom, itt inkább borotválásról van szó, de azért kíváncsi lennék, hogy van-e aki gyantáztatja. És ha igen, akkor otthon vagy kozmetikában? Tudtok jó helyet, ahol kíméletesen végzik a teljes fazont?
Netán a mézemulziós dolgot kipróbálta már valaki? Tényleg kevésbé fáj? Van olyan hely, ahol férfiaknak is csinálnak ilyet? Egy csomó kozmetika van, ahol kikötik, hogy intimet csak lányoknak végeznek. De miért? Miben mások ők, mint mi?
Szóval ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm. (akár privátba is, sőt inkább oda, köszi)
Hali!
hát körülbelül
tagsagpogacsa! Megesik
uh gyerekek leborotváltam és sokkal királyabb és kényelmesebb kopaszon
oksa köszike
After shave. Beszarsz a gyönyörtől, de hamar elmúlik. Aztán mindenképp testápoló, mert kiszárítja, és elkezd hámlani. Nem lesz kipattogzás.
hát leborotváltam tényleg sokkal jobb mint szőrösen csak holnapra ki fog pattogni attól félek
Én úgy vagyok vele, hogy lent a környékén is annyi szőr van, hogy tök felesleges borotválnom, (főleg most, hogy egyedül vagyok) mert csak idételnül nézne ki a két szőrös combomból kivilágító fehér folt.
Inkább csak megynírom lazán, a hónomat meg kivaxolom, aztán jónapot.
Inkább csak megynírom lazán, a hónomat meg kivaxolom, aztán jónapot.
csak kipattog és nemtom mivel kanjem be hogy ne pattogjon ki??
na látod énis igy vagyok vele csak nem szeretem ha szőrös igy borotválom eleinte kicsit rövidre vágtam de mostmár teljesen kopaszra nyirom
és mivel kented hogy ne pattogjál ki??
és mivel kened be hogy ne pattogjon ki??