Szerintem ma már szinte minden férfi borotválja az intim tájakat, ha nem teljesen, de legalább a zacsit és a kukac tájékát.A teljes test simasága viszont még mindig idegen, nem csak nekem, de másoknak is. Az holx az intim helyeken miért jó simának lenni tudjuk, de mire jó az egész testet borotválni? Nem tudom.
Nálunk is így kezdődött. Először a zacsi, aztán a kuki környéke 1-2 centire, majd az egész fanszőrzet. A barátnőm viszont már régen teljesen csupasz volt.
Én közel egy éve borotválom, de kezdem megunni, ezért kipróbálnám a gyantázást. Kozmetikushoz nem szeretnék elmenni, inkább valami otthon alkalmazhatót. Valaki akinek van ezzel tapasztalata, tud valamit ajánlani?
szerintem is jobb csupaszon,praktikusabb és a partnert sem zavarja szopás közben.
Szerintem is jobb borotválva. Minden féleképp praktikusabb. A páromnak is jobb így orálisan, illetve kényelmesebb is.
sziasztok sztem csupaszon a legjobb a nőmnek mindenképpen

Voltam a sárvári szaunában. Nagyon jó hely. Teljesen meztelenül lehet szaunázni, zuhanyozni.Külön örültem annak, hogy nem csak a lányok hanem a fiuk java része is lent teljesen kivolt borotválva, igy nem okoztam feltünést.
kopaszon két centivel nagyobb

Én is borotválom odalent. Szerintem sokkal egészségesebb a dolog igy, valamint a páromnak is jobb szopás közben.
nekem semmi bajom... nem szur meg semmi... neha meg tok jo erzes is:P
(Ez egy válasz GG87 üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 22:52

hali!!!Nekem szörös,úgy original
..de ha bnőm kérne h borotváljam le simán megtenném...de amig nem szol..nem csin...amugy meg szerintem ha vki kopaszon akarja akkor az sex előtt jo pár nappal kezdjeleszedni mert az első alkalom elég durva:S probáld ki a honalj borotválást szur viszket minden bajodlesz!!!

hát ez az.. kinek van kedve ennyi penz kidobni... lehet megere de akkor is egyszerre sok (foleg nekem 17evesen)
(Ez egy válasz Ghwy üzenetére (2007. 04. 11. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 23:00

Lézeres szőrtelenítés.A hónalj 28ezer, az intim terület az jóval több, eléri a 40 ezret is, de nincs 100 ezer.de ezek egyszeri alkalmi kezelések árai, és legalább 5 kezelésre szükség lesz a teljes hatékonyságért.
Nekem ugyanúgy hozzátartozik az ápoltsághoz,hogy borotválom magam. Zavar,ha már "borostás" vagyok. Nekem és a páromnsk így jó,szerintem izgatóbb így.
a ijen felfogás a leg job en is ezt valom
(Ez egy válasz husy75 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 23:51

Miért lenne az buzis, hogy ha egy férfi is borotválja magát? Én is borotválom magamat és imádja kopaszon a feleségem, (így legalább nem kell köpködnie orális sex közben)
én szeretem ha puhci megvan borotválva énis borotválom szörzetem van aki azt mondja hogy buzi vagyok de nem erdekel a én testem
hali!!!Nekem szörös,úgy original
..de ha bnőm kérne h borotváljam le simán megtenném...de amig nem szol..nem csin...amugy meg szerintem ha vki kopaszon akarja akkor az sex előtt jo pár nappal kezdjeleszedni mert az első alkalom elég durva:S probáld ki a honalj borotválást szur viszket minden bajodlesz!!!

én már borotváltam pár nap múlva nagyon bökős ezt csak az csinálja aki mindig leborotválja
nemnagy dolog, de amugy én nem borotválom, hanem csak egy bizonyos hosszon tartom az ollommal

Lézeres szőrtelenítés.A hónalj 28ezer, az intim terület az jóval több, eléri a 40 ezret is, de nincs 100 ezer.de ezek egyszeri alkalmi kezelések árai, és legalább 5 kezelésre szükség lesz a teljes hatékonyságért.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 02. 14. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 23:22

Szeretnék véglegesen megszabadulni a farkam körüli szőröktől. Állitólag létezik már végleges szőrtelenités is. Vannak már tapasztalatok. Hol, mikor, mennyiért?
Sokkal jobb Szörtelenül a férfiaknak is ,és a lányoknak is egyaránt
Nem értelek titeket pasik!
Féltek, hogy megvágjátok magatokat, féltek, hogy mit fog hozzá szólni a barátnőtök.
Pedig olyan egyszerű az egész.
Megmondod a barátnődnek, hogy mivel ő is szőrteleníti magát a kedvedért, arra gondoltál, hogy mit szólna hozzá, ha te is megtennéd a kedvéért. De kéne egy kis segítség, nem tudod, hogy csináld, és félsz, hogy megvágod magad. A legtöbb nő rendkívüli gesztusként fogja értékelni, hogy miatta ilyen áldozatra kész vagy. És az is lehet, hogy egy nagy kő fog leesni a szívéről, mert eddig nem mert neked szólni, hogy szeretné ha borotválnád. Segíteni fog a barátnőd, legalábbis az első borotválásnál biztos. Arról se feledkezzünk el,hogy ebből egy jó kis erotikus játék is lehet belőle a fürdőszobában, mindkét fél örömére. Képzeld el, milyen örömet okoz a barátnődnek, hogy az ő kezében van a borotva és az irányítás és mindezt csak miatta csinálod.
Féltek, hogy megvágjátok magatokat, féltek, hogy mit fog hozzá szólni a barátnőtök.
Pedig olyan egyszerű az egész.
Megmondod a barátnődnek, hogy mivel ő is szőrteleníti magát a kedvedért, arra gondoltál, hogy mit szólna hozzá, ha te is megtennéd a kedvéért. De kéne egy kis segítség, nem tudod, hogy csináld, és félsz, hogy megvágod magad. A legtöbb nő rendkívüli gesztusként fogja értékelni, hogy miatta ilyen áldozatra kész vagy. És az is lehet, hogy egy nagy kő fog leesni a szívéről, mert eddig nem mert neked szólni, hogy szeretné ha borotválnád. Segíteni fog a barátnőd, legalábbis az első borotválásnál biztos. Arról se feledkezzünk el,hogy ebből egy jó kis erotikus játék is lehet belőle a fürdőszobában, mindkét fél örömére. Képzeld el, milyen örömet okoz a barátnődnek, hogy az ő kezében van a borotva és az irányítás és mindezt csak miatta csinálod.