Kopaszon, kopaszon és kopaszon...Nekem úgy tetszik, én is teljesen, vagy idönként fazonosra borotválom, ahogy a párom kéri...Ö is depilálja magát, a mellkasát is,a lábát és a kezét kivéve,...Nekem nagyon undoritó, ha egy pasinak szörös lent, meg ha a mellkasa is...Szeretem puszilgatni a mellkasát, és az úgy valahogy nekem nem teszik ha szörös.
Én is borotváltam a farkam,de kb 1 éve áttétem a gyantára,nagyon krály két hét után is tök sima.A kedvesemnekis nagyon tetszik,ő is teljesen kopasz odalent.
Nekem úgy a legjobb, ha mindeketten teljesen szőrtelenek vagyunk (persze ez alá nem értendő a párom mellkasa, ott ragaszkodom, minden szál szőrhöz)
A hétvégén leborotváltam a kedvesem. Így is nagyon tetszik. Utána Ő is leborotvált teljesen. Majd ezekután ...............
Sziasztok!
Én is elkezdtem borotválni de nagyo kipattog,Szerintetek miként lehetne megelőzni?
Én is elkezdtem borotválni de nagyo kipattog,Szerintetek miként lehetne megelőzni?
én is rendszeresen borotválom, és a kedvesemnek nagyon bejött, izfatónak találta a sima "környezetet"
szerintem jó a kopaszság!!!
Inkább alul borotváld! Felett szerintem elég rövidre nyírni.
én szivesen borortválnám,ha más nem azért mert sokkal higénikusabbb,de a párom ragaszkodik az eredeti ádám kosztümhöz,meglepiből egyszer csupaszra borotváltam,nem tetszet neki.
A feleségem borotválja rendszeresen, engem is rá vett, uraim, nagyon jó.
(Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 02. 21. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 21:02

Egy hölgy ismerősöm rávett, hogy borotváljam le. Elösször féltem, hogy megvágom magam, de ment. Nem bántam meg! És tényleg nagyobbnak tűnik - sajnos nő ettől sem nő. Remélem neki is tetszik :)
Nem utolsó szempont az sem, hogy nagyobbnak látszik.
(Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 02. 21. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 21:02

Egy hölgy ismerősöm rávett, hogy borotváljam le. Elösször féltem, hogy megvágom magam, de ment. Nem bántam meg! És tényleg nagyobbnak tűnik - sajnos nő ettől sem nő. Remélem neki is tetszik :)
én már rendszeresen borotválom, csak mert már a divat is megkívánja és persze a bnőm is, neki tetszik pedig eleinte ellene volt.már el sem tudnám képzelni tiszta bozontosan a faszom.ez sokkal jobb már azért is mert hogy ha élvezek akkor nem lesz csupa geci a szőr, csak letöröljük a végén PZS-vel és tiszta mindkettőnk teste.
én sem vagyok borotválás párti, már ami a farkamat illeti
A páromat is izgatja, de akkor szereti a legjobban a mikor kicsit borostás mert lovaglás közben izgatja a csiklóját.
A kedvesem kérésére tartósan szőrtelenítem a zacskómat és a farkam körüli részeket.Ö már megtette. Nem maradhatok le. A borotválások után tájöttünk, hogy igy a jó.
amikor nagyritkán megpróbáltam (legutoljára akkor mikor bnőm volt, és kíváncsi volt rá, hogy milyen lehet kopaszon (tetszett neki)), akkor olyan muris érzés volt... néztem;
"Úgy érzem magam, mint tíz évvel ezelőtt :D"
"Úgy érzem magam, mint tíz évvel ezelőtt :D"
Ki mit szeret:)))
Kérdezd meg a sajod szeretné-e simán?:))))
Kérdezd meg a sajod szeretné-e simán?:))))
Kösz
na és a domborzati egyenetlenség? :D