Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 60 61 62 63 64 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#414   2007. 02. 16. péntek 16:17
X Törölt felhasználó (24620)
ki ne szúrja már a szemed itten oldalt.. :D
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 02. 14. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 23:22
Szeretnék véglegesen megszabadulni a farkam körüli szőröktől. Állitólag létezik már végleges szőrtelenités is. Vannak már tapasztalatok. Hol, mikor, mennyiért?
#413   2007. 02. 15. csütörtök 11:32
32es36par 32es36par VIP
Ugye ezt nem mondod komolyan hogy nem veszed észre azt a zöld reklámot ami itt villog a forum mellett:)
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 02. 14. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 23:22
Szeretnék véglegesen megszabadulni a farkam körüli szőröktől. Állitólag létezik már végleges szőrtelenités is. Vannak már tapasztalatok. Hol, mikor, mennyiért?
#412   2007. 02. 15. csütörtök 10:34
stradivari21 stradivari21
a gyantázást nem biztos hogy bevállalnám, máshol is szar, hát még a zacsiknál....maradok sztem a borotvánál
#411   2007. 02. 14. szerda 23:22
szentirmai szentirmai
#410   2007. 02. 02. péntek 18:45
fejvadász fejvadász
teljesen igazad van, ha a férfi elvárja, hogy a punci selymes legyen, akkor a viszont elvárás is nálam alapnak számít, én is borotválom már vagy 4 éve, már el sem tudnám képzelni, hogy ne legyen leborotválva az enyém is
#409   2007. 02. 02. péntek 09:15
X Törölt felhasználó (68111)
ha megfigyelted volna,nem azt mondtam,h 3 het utan sem borostas!!!
#408   2007. 01. 27. szombat 20:17
szentirmai szentirmai
Nem csak borotválást, hanem gyantázást is vállal. Igaz, kicsit fáj, de azt mondja, hogy a harmadik alkalom után észre sem veszem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 20. szombat 11:50
És utána felébredtél! És rájöttél, hogy bilibe lóg a kezed! Ha meg igaz, akkor add meg a címet! nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes
#407   2007. 01. 20. szombat 11:55
X Törölt felhasználó (69371)
Erről mesélhetnél, hogy történt részletesen! Izgat a téma! Egy ilyen kozmetikus kellene nekem is! eljen finom
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 01. 20. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 11:53
Majd bolond leszek.
#406   2007. 01. 20. szombat 11:53
szentirmai szentirmai
Majd bolond leszek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 20. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 01. 20. szombat 11:50
És utána felébredtél! És rájöttél, hogy bilibe lóg a kezed! Ha meg igaz, akkor add meg a címet! nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes
#405   2007. 01. 20. szombat 11:50
X Törölt felhasználó (69371)
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 01. 20. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 11:46
Végre találtam egy kozmetikus csajszit, aki hajlandó volt legyantázni a farkamat. Küzben igaz, fel is állt, de neki nagyon tetszett. a végére már ő is meztelen volt, élvezet volt sima punciját nyalogatni.Isteni volt mikor rám feküdt és egy jót szeretkeztünk. Állitólag havonta megismételjük.
#404   2007. 01. 20. szombat 11:46
szentirmai szentirmai
Végre találtam egy kozmetikus csajszit, aki hajlandó volt legyantázni a farkamat. Küzben igaz, fel is állt, de neki nagyon tetszett. a végére már ő is meztelen volt, élvezet volt sima punciját nyalogatni.Isteni volt mikor rám feküdt és egy jót szeretkeztünk. Állitólag havonta megismételjük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 17. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2220)
2007. 01. 17. szerda 20:21
Hali.
Én már 600 környékén említettem a gyantázást. Nekem is gyantázva van (több, mint 1 éve)és nem kell beszarni tőle. Ja, és 2 nap múlva nem borostás és ahogy thong22 mondja: kb 4 hetente elég csinálni. Aki ki akarja próbálni először bízza kozmetikusra, óvatosan csinálják és ott nem fog a női kéztől felállni.
#403   2007. 01. 17. szerda 20:21
X Törölt felhasználó (2220)
Hali.
Én már 600 környékén említettem a gyantázást. Nekem is gyantázva van (több, mint 1 éve)és nem kell beszarni tőle. Ja, és 2 nap múlva nem borostás és ahogy thong22 mondja: kb 4 hetente elég csinálni. Aki ki akarja próbálni először bízza kozmetikusra, óvatosan csinálják és ott nem fog a női kéztől felállni.
#402   2007. 01. 17. szerda 20:08
mannfreed mannfreed
barátos nöm ugy szereti ha egy kicsit borostás ugy nagyon el megy nála ez anyerő
#401   2007. 01. 17. szerda 20:07
Kosztya19 Kosztya19
Mondjuk a gyantázásról keveset tudok, de mintha úgy rémlene, hogy az a szőrhagymákat is kikapja, ami gonsolom - egy idő után - a teljes szőrtelenséggel járna...
(Ezt nem tudom, inkább kérdezem.)
Mondjuk én azt se bánnám, ha életem végéig így maradna, de akkor is húzósnak tartom egy kissé. (Lehet még olyan barátnőm is, aki pont szőrösen szeretné, és hát ugye mindent a hölgyekért!!!)
:-)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 17. szerda 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (32259)
2007. 01. 17. szerda 17:50
Hali!
Van egy tippem.Igazi hardcore! :)
GYANTA!!!
Régebben én is borotváltam, de amikor elkezdett nőni, mindig szúrt és kipattogtam.A gyanta viszont tuti megoldás! :))
Persze először be fogsz szarni, de megéri.
Elég 4hetente csinálni és az első pár alkalom után annyira meggyengülnek a szálak és ritkák lesznek, hogy nem fog fájni.
#400   2007. 01. 17. szerda 17:50
X Törölt felhasználó (32259)
Hali!
Van egy tippem.Igazi hardcore! :)
GYANTA!!!
Régebben én is borotváltam, de amikor elkezdett nőni, mindig szúrt és kipattogtam.A gyanta viszont tuti megoldás! :))
Persze először be fogsz szarni, de megéri.
Elég 4hetente csinálni és az első pár alkalom után annyira meggyengülnek a szálak és ritkák lesznek, hogy nem fog fájni.
#399   2007. 01. 17. szerda 06:58
by-kutya by-kutya
éljen a kopasz
#398   2007. 01. 16. kedd 21:42
X Törölt felhasználó (33028)
nekem mindegy!
szárazon, nedvesen, elektromos vagy kézi... crazya
(Ez egy válasz Kosztya19 üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 22:51
Hát nekem nem jött be! Én a sima, hagyományosat használom. A duplapengéset az arcomon használom, de 3-4 borotválkozás után csak karistol.
Ez a "kontúr plus". Lehet, hogy más márkák jobbak, nem mondom hogy nem, én csak a saját tapasztalataimat írom!
(A barátnőm is a hagyományossal szőrtelenített kizárólag!)
#397   2007. 01. 15. hétfő 22:51
Kosztya19 Kosztya19
Hát nekem nem jött be! Én a sima, hagyományosat használom. A duplapengéset az arcomon használom, de 3-4 borotválkozás után csak karistol.
Ez a "kontúr plus". Lehet, hogy más márkák jobbak, nem mondom hogy nem, én csak a saját tapasztalataimat írom!
(A barátnőm is a hagyományossal szőrtelenített kizárólag!)
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 21:52
Atyaisten! Csak ezt ne! Hármas pengével semmilyen sérulést nem okozhatsz, simára borotválhatod a farkad és a puncit is.Kipróbáltam! két éves tapasztalat.
#396   2007. 01. 15. hétfő 21:52
szentirmai szentirmai
Atyaisten! Csak ezt ne! Hármas pengével semmilyen sérulést nem okozhatsz, simára borotválhatod a farkad és a puncit is.Kipróbáltam! két éves tapasztalat.
(Ez egy válasz Kosztya19 üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 22:09
Hogyan lehet simára, borosta nélkülire borotválni a fanszőrzetet:

Ne használjatok ilyen "duplapengés szarokat" mert semmit sem érnek! Hiába van szőrkitoló rajtuk, benne marad a szőr, szétfeszíti a pengéket, és utána csak karistol!
A legjobb ez a sima, hagyományos, cserélhető pengés borotva!
A művelet előtt egy kicsit öblítsétek le szesszel (lehet arcszesz is) a pengét.
Nagyobb szőrzet esetén először olló, aztán bevizezés után borotvahab. 4-5 perc után meg lehet kezdeni a borotválást, de szigorúan föntről lefelé, addig, amíg látszólag teljesen sima nem lett. A farktőnél óvatosan, szintén abba az irányba haladva, amerre a szőr hajlik (szemből soha!). a herezacskót óvatosan körbe, itt nem számít annyira a szőrzet fekvése, itt nem olyan sűrű és erős. Lent a gátnál hátulról előre felé. Amikor ez kész van, 5-6 percig áztatni a kádba, vagy a zuhany alatt.
Utána szintén be kell kenni, de nem borotvahabbal, hanem valami fürdőgéllel, testápolóval (jó erősen beledörszölni. Amikor felhabzott akkor a kellően fepuhult borostákat először finoman oldalról, majd utána abból az ellenkező irányból is le lehet húzni finoman úgy hogy egyetlen egy vérpötty sem jelenik meg a művelet után! A faroknál figyeljünk arra, hogy lehetőleg a borotva mindíg egyenes felületet kapjon!
Akkor vagyunk kész, ha a borotva teljesen simán csúszik a bőrünkön lentről fölfelé!

Remélem tudtam segíteni azoknak, akik ki akarják próbálni! A művelet után sose felejtkezzünk meg arról, hogy arcszesszel jól bedörzsöljük! Ez először nem kicsit csíp, de hzzá lehet szokni!

Figyelem: Az, aki először csinálja, az valószínűleg sokat fog vakarózni utána, nahgyon kellemetlen, szúrós érzést fog érezni gyaloglás közben az utcán, és legszívesebben mindíg a zacskóját vakarná!

És miért jó ez?
(Nem a zacskóvakarásra gondolok!) Ez nem divatolás! 3-4 szeri borotválkozás után sokkal kellenmesebben és tisztábban érezhetitek magatokat! Engem a barátnőm beszélt rá 3 évvel ezelőtt, azóta rendszeresen így teszek.
#395   2007. 01. 14. vasárnap 23:35
merryshine merryshine
Helyes!Próbáljátok ki!Tényleg elég gáz, ha a nőnek(vagy férfinek) a szájából kell kihúzgálnia a fanszőrzetet!
(Ez egy válasz Kosztya19 üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 22:09
Hogyan lehet simára, borosta nélkülire borotválni a fanszőrzetet:

Ne használjatok ilyen "duplapengés szarokat" mert semmit sem érnek! Hiába van szőrkitoló rajtuk, benne marad a szőr, szétfeszíti a pengéket, és utána csak karistol!
A legjobb ez a sima, hagyományos, cserélhető pengés borotva!
A művelet előtt egy kicsit öblítsétek le szesszel (lehet arcszesz is) a pengét.
Nagyobb szőrzet esetén először olló, aztán bevizezés után borotvahab. 4-5 perc után meg lehet kezdeni a borotválást, de szigorúan föntről lefelé, addig, amíg látszólag teljesen sima nem lett. A farktőnél óvatosan, szintén abba az irányba haladva, amerre a szőr hajlik (szemből soha!). a herezacskót óvatosan körbe, itt nem számít annyira a szőrzet fekvése, itt nem olyan sűrű és erős. Lent a gátnál hátulról előre felé. Amikor ez kész van, 5-6 percig áztatni a kádba, vagy a zuhany alatt.
Utána szintén be kell kenni, de nem borotvahabbal, hanem valami fürdőgéllel, testápolóval (jó erősen beledörszölni. Amikor felhabzott akkor a kellően fepuhult borostákat először finoman oldalról, majd utána abból az ellenkező irányból is le lehet húzni finoman úgy hogy egyetlen egy vérpötty sem jelenik meg a művelet után! A faroknál figyeljünk arra, hogy lehetőleg a borotva mindíg egyenes felületet kapjon!
Akkor vagyunk kész, ha a borotva teljesen simán csúszik a bőrünkön lentről fölfelé!

Remélem tudtam segíteni azoknak, akik ki akarják próbálni! A művelet után sose felejtkezzünk meg arról, hogy arcszesszel jól bedörzsöljük! Ez először nem kicsit csíp, de hzzá lehet szokni!

Figyelem: Az, aki először csinálja, az valószínűleg sokat fog vakarózni utána, nahgyon kellemetlen, szúrós érzést fog érezni gyaloglás közben az utcán, és legszívesebben mindíg a zacskóját vakarná!

És miért jó ez?
(Nem a zacskóvakarásra gondolok!) Ez nem divatolás! 3-4 szeri borotválkozás után sokkal kellenmesebben és tisztábban érezhetitek magatokat! Engem a barátnőm beszélt rá 3 évvel ezelőtt, azóta rendszeresen így teszek.

... 60 61 62 63 64 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!