az én párom is borotválja. azóta sokkal szivesebben "játszok" vele

egy kérdésem lenne szakértőbb emberekhez:
az ánusz körül szeretném magam borotválni, de nem nagyon látom a tükörben
ti hogyan szoktátok?

Én leborotváltam a tövét és a zacskómat kb 1-2 hónapja, de barátnőmnek nem tettszett. Neki jobban bejött úgy, hogy szőrös... No persze karbantartva, de nem csupaszon...
Szerintem minden embernek - párnak magának kell eldöntenie, hogy borotválja vagy nem. Én amióta az eszemet tudom borotválom és az a tapasztalatom hogy a nőknek ez bejön.
Én sokkal férfiasabnak tartom, ha van szörzete. De a baránőmnek sikerült rávennie ,hogy borotváljam le. így se rossz(a barántnőmnek nagyon tetszik) csak meg kell szokni. Szerintem a nők töbségének bejön, ha csupasz. sokkal szovesebben játszanak vele.
egy kis (ápolt) szőrzet szerintem is kell. viszont a csupasz herék, és ha nem kell szőrszálakat vadászni - mmm..

Ennyit talán emlékezetből is megtehetsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 22:24
Törölt felhasználó (110830)

egy kérdésem lenne szakértőbb emberekhez:
ti hogyan szoktátok?

Már jó ideje rendszeresen borotválom magam. A farkam tövénél hagyok csak egy kis csíkot, hogy ne legyen olyan egyhangúan csupasz. Dugás közben pedig izgatja a csiklót, szóval hasznos is.
Szerencsére az eddigi barátnőimnek tetszett, és az a lényeg, hogy nekik tetszen. Mert mindenkinek megvan a maga ízlése. Ezért én aztán nem szólom le a szőrösöket sem. Az ápoltság a lényeg, és az, hogy kedvesnek tetszen.

Szerencsére az eddigi barátnőimnek tetszett, és az a lényeg, hogy nekik tetszen. Mert mindenkinek megvan a maga ízlése. Ezért én aztán nem szólom le a szőrösöket sem. Az ápoltság a lényeg, és az, hogy kedvesnek tetszen.
A borotválás mindenki részéről izlés dolga. Én személyszerint teljesen simán szeretem a puncit és ilyen elvárása volt a páromnak is velem szemben! Természetesen teljesítettem, hisz így nem lehet vita ebből a dologból.
Sziasztok!
Én a FULL-szőrtelenség híve vagyok és a párom is így érzi jól magát. Télen, ha nem kell rövidgatyát hordani, a lábamat is szőrtelenítem! Isteni érzés utána hozzábújni a csajomhoz! Megéri kipróbálni!
Én a FULL-szőrtelenség híve vagyok és a párom is így érzi jól magát. Télen, ha nem kell rövidgatyát hordani, a lábamat is szőrtelenítem! Isteni érzés utána hozzábújni a csajomhoz! Megéri kipróbálni!

A borotválás izlés dolga ki mit szeret én magam a csupasz, borotvált puncit szeretem. Sokkal gusztusosabb mint belenyalni egy szőrcsomóba.

Augusztusban történt. Nyaralni votunk a tengerparton. Az első éjszaka barátnőmmel kitaláltuk, hogy leborotváljuk egymást tetőtől talpig. Végül is három hétig vagyunk, majd kinő, mig hazaérünk. Először ollóval lenyirtuk egymás haját - szerencse, hogy azelőtt is rövid hajat hordott - és utánna minden testrészünket simára borotváltuk. Valami brutálisat szeretkeztünk. Reggel, amikor kimentünk a strandra, többen is megfordultak utánunk. Mivel nudista kempingben voltunk, normális jelenségnek számitottt a borotvált puci és kuki, de teljesen csupaszon cak mi voltunk, párban,mert egy srác is teljesen csupasz volt, a partnerének viszot volt haja. Fantasztikus volt fürödni, napozni tök csupaszon, arról meg nem is beszélve, milyen egymás testét napolajjal bekenni. Bevallom, be kellett mennünk a szobéba, mert a szex elkerülhetetlen volt.Legnagyobb meglepetésünkre, másnap már az előbb emlitett pár is tetőtől talpig csupasz volt és a következő napokban jópáran követték a példánkat. Három naponként simára borotvéltuk testünket, azzal, hogy majd csak az utolsó héten hagyjuk nőni a szőrt. A helyzet az, hogy még most is csupaszok vagyunk, igaz a barátnőn már növeszti a haját, hogy télen ne fázzon. Jövő nyáron, biztos, hogy ismét megszabadulunk a szőrünktől. Csupaszon szebb az élet.
ez már csöppet perverz sztem. nem viszket kegyetlenül mindenhol,ha nő a szőr?????
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 09. 11. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 09:54

Augusztusban történt. Nyaralni votunk a tengerparton. Az első éjszaka barátnőmmel kitaláltuk, hogy leborotváljuk egymást tetőtől talpig. Végül is három hétig vagyunk, majd kinő, mig hazaérünk. Először ollóval lenyirtuk egymás haját - szerencse, hogy azelőtt is rövid hajat hordott - és utánna minden testrészünket simára borotváltuk. Valami brutálisat szeretkeztünk. Reggel, amikor kimentünk a strandra, többen is megfordultak utánunk. Mivel nudista kempingben voltunk, normális jelenségnek számitottt a borotvált puci és kuki, de teljesen csupaszon cak mi voltunk, párban,mert egy srác is teljesen csupasz volt, a partnerének viszot volt haja. Fantasztikus volt fürödni, napozni tök csupaszon, arról meg nem is beszélve, milyen egymás testét napolajjal bekenni. Bevallom, be kellett mennünk a szobéba, mert a szex elkerülhetetlen volt.Legnagyobb meglepetésünkre, másnap már az előbb emlitett pár is tetőtől talpig csupasz volt és a következő napokban jópáran követték a példánkat. Három naponként simára borotvéltuk testünket, azzal, hogy majd csak az utolsó héten hagyjuk nőni a szőrt. A helyzet az, hogy még most is csupaszok vagyunk, igaz a barátnőn már növeszti a haját, hogy télen ne fázzon. Jövő nyáron, biztos, hogy ismét megszabadulunk a szőrünktől. Csupaszon szebb az élet.
Eggyet értek a tobbséggel. Tehát borotválni, de persze mértékkel. Izgató és kényelmes érzés mindkét nem számáro.
Két-három évvel ezelőtt én is teljesen csupaszítottam magam tetőtől talpig (azért a haj maradt), egyáltalán nem volt kényelmetlen, szúrós, csak gyakran kellett csinálni. Amúgy strandolni, napozni, fürdeni, kedveshez hozzábújni... teljesen más érzés volt úgy.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 09. 13. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 13. csütörtök 12:28

ez már csöppet perverz sztem. nem viszket kegyetlenül mindenhol,ha nő a szőr?????

Szerintem a mai világban természetes dolog és higiéniai szempontbol is jobb ha borotválkozik az ember a nemi szerve környékén...
Én is a csupaszság híve vagyok, és szerintemis sokkal jobb az orális sex és az érintése is sokkal jobb!!!
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, van -e itt vki, aki koleszban lakik? Hogy oldja meg a borotválást ott? Hozzá kell tenni, hogy nálunk a zuhanyzó közös. Szvsz érdekes lenne, ha elkezdeném borotválni, miközben más ott zuhanyozik, vagy épp az arcát borotválja, fogat mos stb.
Szoval hogy lehet ezt ott megoldani?
Plíz help mí
Az lenne a kérdésem, van -e itt vki, aki koleszban lakik? Hogy oldja meg a borotválást ott? Hozzá kell tenni, hogy nálunk a zuhanyzó közös. Szvsz érdekes lenne, ha elkezdeném borotválni, miközben más ott zuhanyozik, vagy épp az arcát borotválja, fogat mos stb.

Szoval hogy lehet ezt ott megoldani?
Plíz help mí

Eddig csak a farkam környékét nyírtam hajvágó géppel. Rövid volt de nem teljesen kopasz. Most kipróbálom a full fazont, totál leborotváltam a környékét, még az anusomnál is. Eddig tök jó érzés, most várom a reakciót a párom részéről. Ő már régóta gyantáztat kozmetikussal.
Hy all...én már vagy 10 éve beretválom a répát...
Azon 1xű oknál fogva adtam eme rettenetes tettre a fejem, hogy kényelmesebben éljem férfi létem mindennapjait...soxor megesett ugyanis, hogy napközben, jövet menet, "mereven bámultam a lányokat", majd mikor "lankadni kezdett a kedvem", a fitymám alá szorult a fanszőröm...akivel megesett már hasonló, az tudja miről beszélek...elég kényelmetlen, és olykor, bizonyos helyzetekben, bizonyos társaságokban, nem honorálják túl jól az emberek ha a gatyádban túrkálsz...
Szal azóta "punk-frizut" hordok...(egy kis sáv a köldök és a répa között)
MELLesleg én is úgy veszem észre, hogy mára már elfogadottabb ha egy férfi is "borotválkozik"...(egy nőnek meg egyenesen kötelező
Akkoriban mikor a barátaim megtudták, elég furcsán néztek rám...
Tom ez nem tartozik szorosan a témához, de kb. egy kutya...a hónaljkutya...
Azt egy baleset után keztdem el "irtani", mivel 2 hónapig az egyik karom az oldalamhoz volt kötve...el tudjátok képzelni mi volt ott???

Azon 1xű oknál fogva adtam eme rettenetes tettre a fejem, hogy kényelmesebben éljem férfi létem mindennapjait...soxor megesett ugyanis, hogy napközben, jövet menet, "mereven bámultam a lányokat", majd mikor "lankadni kezdett a kedvem", a fitymám alá szorult a fanszőröm...akivel megesett már hasonló, az tudja miről beszélek...elég kényelmetlen, és olykor, bizonyos helyzetekben, bizonyos társaságokban, nem honorálják túl jól az emberek ha a gatyádban túrkálsz...

Szal azóta "punk-frizut" hordok...(egy kis sáv a köldök és a répa között)

MELLesleg én is úgy veszem észre, hogy mára már elfogadottabb ha egy férfi is "borotválkozik"...(egy nőnek meg egyenesen kötelező

Akkoriban mikor a barátaim megtudták, elég furcsán néztek rám...
Tom ez nem tartozik szorosan a témához, de kb. egy kutya...a hónaljkutya...

Azt egy baleset után keztdem el "irtani", mivel 2 hónapig az egyik karom az oldalamhoz volt kötve...el tudjátok képzelni mi volt ott???