Nekem eddig nem okozott gondot a borotválás, eleinte kipattogzott, de hamar hozzászokott a bőröm, igaz, ha rövid időn belül (1-2 nap) borotválom újra, akkor könnyebben kipattogzik, kivérzik, de 4-5 nap alatt helyre jön, szóval heti 1-2 alkalommal csinálom. Próbáltam krémmel is, de az nem csinálja szépen... A barátnőm szerette úgy

a szaunás hszeket töröltem, a topic címének megfeleleően szóljatok hozzá a témához
A topik lassan mint egy ismerkedjünk magyarországgal és nem az ami a cime eddig az off
Én pl nem borotválom mert a párom igy szereti az eredeti ádám kosztümben pedig higéniailag nem buta dolog.egyszer totál leborotváltam hát furcsa volt elsőre a tükörben az biztos
Én pl nem borotválom mert a párom igy szereti az eredeti ádám kosztümben pedig higéniailag nem buta dolog.egyszer totál leborotváltam hát furcsa volt elsőre a tükörben az biztos
Gratulálok! Csupaszon a legjobb.
Engedd meg neki h ő borotválja le
(Ez egy válasz jocika63 üzenetére (2007. 11. 28. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 17:17

a barátnőm is szeretné ha leborotválnám,de félek hogy bele vágok
lol!!! bezzeg ő nem fél,hogy megvágja magát? ez aztán a férfias kifogás!!!
(Ez egy válasz jocika63 üzenetére (2007. 11. 28. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 17:17

Sziasztok! Mindenkép a csupasz dolgokra szavazok én is. Már jó ideje nem kopasztottam meg a cerkát, de tegnep igen. Hazajött a barátnőm, meglátott, és úgy benedvesedett, hogy öröm volt nézni (is). Jó kis menet volt utána.
Egyet értek, most borotváltuk le egymást a barátommal, mert holnap szaunában mutatjuk be csupasz részeinket.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 09. 11. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 09:54

Augusztusban történt. Nyaralni votunk a tengerparton. Az első éjszaka barátnőmmel kitaláltuk, hogy leborotváljuk egymást tetőtől talpig. Végül is három hétig vagyunk, majd kinő, mig hazaérünk. Először ollóval lenyirtuk egymás haját - szerencse, hogy azelőtt is rövid hajat hordott - és utánna minden testrészünket simára borotváltuk. Valami brutálisat szeretkeztünk. Reggel, amikor kimentünk a strandra, többen is megfordultak utánunk. Mivel nudista kempingben voltunk, normális jelenségnek számitottt a borotvált puci és kuki, de teljesen csupaszon cak mi voltunk, párban,mert egy srác is teljesen csupasz volt, a partnerének viszot volt haja. Fantasztikus volt fürödni, napozni tök csupaszon, arról meg nem is beszélve, milyen egymás testét napolajjal bekenni. Bevallom, be kellett mennünk a szobéba, mert a szex elkerülhetetlen volt.Legnagyobb meglepetésünkre, másnap már az előbb emlitett pár is tetőtől talpig csupasz volt és a következő napokban jópáran követték a példánkat. Három naponként simára borotvéltuk testünket, azzal, hogy majd csak az utolsó héten hagyjuk nőni a szőrt. A helyzet az, hogy még most is csupaszok vagyunk, igaz a barátnőn már növeszti a haját, hogy télen ne fázzon. Jövő nyáron, biztos, hogy ismét megszabadulunk a szőrünktől. Csupaszon szebb az élet.
csupasz és kész!
Sokáig azt hittem, hogy a nemi szervek csupaszok. Otthon ezt láttam. 13 éves koromban jöttem rá, hogy borotválni kell, illetve vettem észre, hogy szüleim egymást borotválják. Minden fiumat eddig csupaszra borotváltam. Csak egy tiltakozott, hogy otthon ha meglátják...
ja, és nem egyszer a kedvesem is beszállt, én megbíztam benne, még egyben vagyunk, én és a farkam

én is csupaszítom, de ha nem is mindig borotvával, akkor nyírógéppel, hogy kultúrált legyen...
Szerintem ez praktikus,ha mar a baratnom is csupasz akkor legyek en is-
hat meg erezni milyen yo dolog, nem csak hallani
))

hehe, Pécs
fiatal, 30éves régi barátnőm

Hol van ez a jó hely?
(Ez egy válasz barni-c üzenetére (2007. 11. 13. kedd 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 23:19
minek a borotva?én 8 éve gyantáztatom magam, illetve epilálom ha a kozmetikusom nem ér éppen rá
a borotvától csak tűpárna lesz

Az enyémet is szivesen leborotváltatnám veled.A maszturbálos jelenet jó lehetett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 02. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 11:11
Törölt felhasználó (141068)

Előfordult, hogy a tóparton barátom farkát borotváltam és meglátott valaki. nem vettem figyelembe, csak azt vettem észre, hogy maszturbálásba kezdett. Elintézte és elment.Mi pedig egymást szép siméra borotváltuk.

+én is szívesen venném a hölgy elérhetőségét, kösz