Jelzem, már többször is megfordultam mindkét helyen. És nem azt mondtam, hogy mindenkin hülyén néz ki, hanem hogy én néznék ki hülyén úgy.
Amúgy ezeken a helyeken sem vettem nagyon észre, hogy olyan nagyon divat lenne a pasiknál is a teljes szőrtelenítés. (Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 12. 05. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 20:54
Amúgy ezeken a helyeken sem vettem nagyon észre, hogy olyan nagyon divat lenne a pasiknál is a teljes szőrtelenítés. (Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 12. 05. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha lettél volna egyszer nudista strandon,vagy szaunában, tudnád, hogy ez abszolut normális. A szőr lassan feledésbe merül.
Nekem az volt kérdés eleinte, hogy meddig legyek csupasz, mivel a combom is, és a hasam is szőrös, de most van egy boxernyi szőrtelen felület...
Szintén zenész...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 11:12
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (115716)
Nekem az volt kérdés eleinte, hogy meddig legyek csupasz, mivel a combom is, és a hasam is szőrös, de most van egy boxernyi szőrtelen felület...
Ezt még szoktam überelni amikor olyan helyen nyaralunk ahol nem nudizok, mert olyankor még fehér is marad az a rész...
Ja, kivétel, ha az egész teste csupasz... Akkor egyszerűbb... Na, nekem ilyen gondom nincs...
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 09:41
Jelzem, már többször is megfordultam mindkét helyen. És nem azt mondtam, hogy mindenkin hülyén néz ki, hanem hogy én néznék ki hülyén úgy.
Amúgy ezeken a helyeken sem vettem nagyon észre, hogy olyan nagyon divat lenne a pasiknál is a teljes szőrtelenítés.
Amúgy ezeken a helyeken sem vettem nagyon észre, hogy olyan nagyon divat lenne a pasiknál is a teljes szőrtelenítés.
Teljesen csupasz testű pasi meg talán nincs is
Hacsak nem 11 éves
Bár talán a világos szőrűek.. vagyis hajúak előnyben vannak... Nekem sötét.. és a lábam szőrös.
(Ez egy válasz Dervius üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 11:28
Hacsak nem 11 éves
Bár talán a világos szőrűek.. vagyis hajúak előnyben vannak... Nekem sötét.. és a lábam szőrös.
(Ez egy válasz Dervius üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, kivétel, ha az egész teste csupasz... Akkor egyszerűbb... Na, nekem ilyen gondom nincs...
szerintem a pasin legyen ször...ne annyi h himbálozni lehessen rajta...de pl páromon szinte semmi ször sincs az egész testén csak ott...ha ott is csupasz lenne hülyén érezném magam mindha egy kisfiuval feküdnék le
Istenments! Dehogy kell a teljesen szőrtelen férfi, csak a kukija és környéke, zsacsija és a hónalja legyen csupasz. A mellén hasán kimondottan élvezem.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 12. 05. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 20:54
Ha lettél volna egyszer nudista strandon,vagy szaunában, tudnád, hogy ez abszolut normális. A szőr lassan feledésbe merül.
elég érdekes dizájnötlet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 15:43
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142623)
Istenments! Dehogy kell a teljesen szőrtelen férfi, csak a kukija és környéke, zsacsija és a hónalja legyen csupasz. A mellén hasán kimondottan élvezem.
Miért? Én is így vagyok borotválva és a gyengébb nem imádja.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit más téma, de ide kapcsolódik. Interneten nézegettem erotikus, áttetsző alsónacikat. Feltűnt, hogy a modellek teljesen csupaszok még ott is. Szerintetek férfimodelleknél elvárás, hogy teljesen szőrtelenítsenek? Kíváncsi vagyok gyantával vagy borotvával oldják meg.
egy kis info:
gyantával csak a kezdet nehéz,nekem 8 éve gyantázzák,szinte 70 százalékában ki is kopott, sose növeszteném meg, undorodok töle, mivel a kozmetikusom messze van, vagyis más városban,megoldom magamnak, vagy epilálom, vagy gyanta, a zacsira hideg gyanta,mert ugy leég a bör, mint amikor a napon a z ember orra
)
megszokás kérdése, és egy kis fájdalom, de komolyan mondom, csak a tövében
)máshol max csikis
gyantával csak a kezdet nehéz,nekem 8 éve gyantázzák,szinte 70 százalékában ki is kopott, sose növeszteném meg, undorodok töle, mivel a kozmetikusom messze van, vagyis más városban,megoldom magamnak, vagy epilálom, vagy gyanta, a zacsira hideg gyanta,mert ugy leég a bör, mint amikor a napon a z ember orra
)megszokás kérdése, és egy kis fájdalom, de komolyan mondom, csak a tövében
)máshol max csikis
Miért van az, hogy a hideg gyanta az én fiúmnak nem használ? Ha letépem, egy szál sem marad rajta.Ha nem akarok szőrt a számba, könytelen vagyok megborotválni.
szerintem elég hülyén nézhet ki,de egyszer kipróbálnám ha csak én,meg a barátnőm láthatnánk...
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 12. 07. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
kizárólag a poén kedvéért
Akkor te nem tudod, hogy milyen jó nyalogatni egy abszolut csupasz puncit vagy kukit. Klasszikus szeretkezésnél sem mindegy, mikor a két szeméremdomb összeér.
Aki még nem próbálta a csupasz csupaszt az nem is tudja milyen jó is az
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
Akkor te nem tudod, hogy milyen jó nyalogatni egy abszolut csupasz puncit vagy kukit. Klasszikus szeretkezésnél sem mindegy, mikor a két szeméremdomb összeér.
Azért kiváncsi lennék hogy a zacsit hogy lehet gyantázni, és hogy hol foglalkoznak férfi intim gyantázással?
nálunk vállalnak! bár férfit nem biztos! de nőt tutti!
én a gyantázást nem vállalnám be, de a szörtelenítő krémek nem rosszak! (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 01:04
én a gyantázást nem vállalnám be, de a szörtelenítő krémek nem rosszak! (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért kiváncsi lennék hogy a zacsit hogy lehet gyantázni, és hogy hol foglalkoznak férfi intim gyantázással?
nekünk csupasz, csodaszép látvány egy szép punci, aztán kapva az alkalmon én is "megborotválkoztam". És már 3 éve így van.

Clark Licker

Kateen